Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Myggmedel i kontaktuttaget?? Intressant. Fast vi har tack och lov inte haft så mycket mygg inne.

  • BrudSommar2006

    Muggles, skriv på! Jag kan behöva bli påmind om att jag inte har det värst i hela världen som har en Iris som vägrar både suppar och flytande. Efter att hon kräkts upp förmiddagens alvedon eftersom det smakade så illa så är jag inte längre betrodd... Nu gick hon och lade sig med 39,6 stackarn.

  • BrudSommar2006

    Nenne, inte visste jag att du var en sådan myggmördarexpert! Tänk vad lite vi vet om varandra trots allt efter alla dessa år!!!!!


    Tinga förresten, är det på grund av att de begick ett misstag som det har blivit knas med testikeln eller är det något som kan bli bara?


    Lapinette, jag gillade verkligen din väska. Skillnaden mellan den och alla andra snygga väskor jag spanat in var att din hade en axelrem vilket jag verkligen behöver, jag blir tokig på att gå med väskan inklämd under armen. Jag gjorde misstaget att önska mig en väska i julklapp. Fick en jätteful av mina föräldrar och i en läskig gulbeige nyans för de hade ingen svart som jag ville ha. Nu har jag dragits med den ett tag men har mest använt skötväskan istället. När jag börjar jobba igen ska jag se till att hitta mig en väska jag verkligen gillar istället. Hade du spanat in den här innan eller bara råkade fastna för den när du såg den?

  • BrudSommar2006

    Cicci, vilken jäkla otur ni har haft med allt!


    Någon annan här måste förresten stå på tur för ett jäkla flyt så mycket otur som samlats här på sista tiden tycker jag.


    Har förresten provat att fälla ner suffletten på vagnen men Astrid skriker lika mycket för det.


    Måste skaffa ett nytt klösträd till Oskar & Elsa, de har verkligen mördat repet i den de har nu. Skickligt. Skulle vilja ha något lite bredare också för det här välter så lätt när de hoppar upp på den. 


    Första måndagen i månaden idag, bara för att båda barnen sover och det är tyst här (Iris håller i och för sig på att vakna tror jag), och jag har fönstret öppet så hör jag hur de testar flyglarmet svagt, svagt på långt håll. Skulle det verkligen behövas skulle vi aldrig höra det.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, nej det är inte makens jacka.


    Jag hittar förresten inte AM men hon kanske inte finns på nätet?

  • BrudSommar2006

    Det går ju inte att få i ungjäkeln vare sig flytande eller suppar, suck. Nu har hon 41,9 och maken är på väg till akuten igen. Den har vi ju bekantat oss med förr...

  • BrudSommar2006

    Telis, här har vi inga spindlar i alla fall tack och lov. Någon i badrummet ibland bara. Är det fuktigt där du hittar dem? Stackars Televinken, hur har det gått?


    Heja PB!


    Iris har inte halsfluss, prov taget för körtelfeber, får svar imorgon.


    Kommer att ta bilen in på lördag så får hålla mig till alkoholfritt.

  • BrudSommar2006

    Och ingen babyolja i badvattnet för det fungerar inte med hennes hår utan babyschampo & duschkräm från början.


    Iris mår bättre idag men får se vad jag får i henne i medicinväg idag... Igår var jätteläskigt när hon låg här halvt medvetslös och hade 41,9 och jag inte fick tag på maken.

  • BrudSommar2006

    Vem frågade om suppar? Inte ens när hon låg halvt medvetslös i hög feber lät hon bli att protestera men då fick jag faktiskt in en supp, plus att hon svalde en hyfsad dos ipren, om än inte hela. Men först då.


    Jag ska alltså ta mig till svampen till tolv på lördag om jag förstått saken rätt?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen