Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Lappis - Oj vilket syftningsfel jag gjorde jag menade ju om det var den soc-tanten ni träffar nu som godkänner er?

  • Snorkfröken77

    Lappis - Ok, då förstår jag, angående namnet att du hajade till!

  • Snorkfröken77

    Nytt inlägg för att få lite snurr på det hela

    Lappis - Då förstår jag med tanten! Bra att de iaf förvarnar så man har en chans att fixa till om det går att fixa!

  • Snorkfröken77

    Nenne - Fy fan, rent ut sagt. som om du inte haft nog jobbigt ändå, ska du dessutom få skit för att du mått dåligt över det?! Usch, du har min fulla sympati! *kram*
    Har råkat ut för samma fenomen när jag hade två nära släktingar som dog inom loppet av två veckor. Jag mådde skit och orkade inte höra av mig till någon och fick skit för det samt att bästa vännen slutade höra av sig. Det sitter fortfarande som en tagg i hjärtat.

    Gud vad spännande med 3 ivfer så snart, jag håller tummarna stenhårt för er alla och hoppas självklart på TRE FETA {#lang_emotions_plus}


    Fru E- Jag vill också se hus om jag får

  • Snorkfröken77

    Tinga - vilket prutt rent ut sagt med matvägrande son igen Jag tycker så synd om er! *kram* I vilken vecka föddes Piff och Puff nu igen? Började fundera på det iom mina förvärkar häromdagen.

  • Snorkfröken77

    muggles - Det vet du väl att man är alltid mer positiv när det gäller andra än en själv? Som utomstående så ser man väl mer positivt också eftersom man inte har ett behov att sänka sina förväntiningar som jag inser att ni kanske vill göra. Jag tror stenhårt på tre {#lang_emotions_plus}!!!


    Jag är ganska sträng i vissa fall (nu tänker jag på våra luddiga fyrbenta barn) och maken i vissa, har många gånger tänkt hur skönt det är att vi bryr oss om olika saker och orkar ta strider om olika saker så vi får väluppfostrade små luddbollar Som djurägare har man lärt sig den hårda läxan redan att man måste vara konsekvent, annars får man det stökigt. Av alla vi umgås med är det föräldrapar som är strängast även de som har trevligast/mest väluppfostarde barn och de man helst vill bjuda hem, så enkelt är det.

    Nenne - Det är bra, berätta för henne så hon kan må lite dåligt!

  • Snorkfröken77

    Fru E - nu sprängs jag snart av nyfikenhet, länk, pliiiiiiis?

  • Snorkfröken77

    Fru E - Jättefint! Ser otroligt fräscht och välvårdat ut! Det syns att våren kommit lite längre nere hos er

  • Snorkfröken77

    Apropå gräsmattor säger jag bara Husqvarna Automover, vårt bästa inköp!!!! Vi klipper gräset när vi är på jobbet och har finaste gräsmattan i området, me like!!!

  • Snorkfröken77

    BS - Vad jobbigt att det känns tungt nu! Om du hade bott lite närmare så kunde jag ha kvistat över till dig och underhållt dig med alla mina gravidkrämpor så kunde du iaf tänka att det är skönt att du inte är gravid Allvarligt talat, vilket skit, hoppas det blir bättre snart! *kram*

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen