Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Cicci, borde du inte se till att det dokumenteras antingen hos bvc eller vårdcentralen för eventuella senare problem med tänder eller annat för försäkringens skull?

  • BrudSommar2006

    AM, grattis till ännu ett lyckat auktionsfynd!

  • BrudSommar2006

    Öronen mina, är långa och fina - och viftar som öronen ska - vift vift!

  • BrudSommar2006

    Hej, det är så många saker på Iris dagis som retar oss just nu att vi funderar på att flytta Iris. Däremot gäller det ju att veta att vi gör det för Iris bästa också och det är jäkligt svårt.

    Den här flytten till stora avdelningen från tre år retar oss. Nu får Iris se alla sina kompisar flytta men själv får hon stanna och inte vara med längre eftersom det inte fanns plats för henne. Barnkalasen och att leka efter dagis kommer att avhandlas utan att hon får vara med och så får hon höra hur de andra barnen pratar ute på gården. Istället lät de en ny kille börja och får flytta upp i Iris ställe. Nu låter de en tjej som är född ett par dagar innan Iris börja på lilla avdelningen och då antar jag att hon blir först i kön och Iris prioriteras bort igen. Om nu vi har hamnat på ett dagis där de skiter i henne så får väl vi föräldrar fundera på vad hon skulle tycka vara roligt, vi står ju först i kön till ett annat dagis här i området till exempel.

    Sedan det här med de 20 timmarna när man är hemma med småsyskon, ve den som lämnar kvart i istället för tio i på morgonen. Med Iris vet man ju inte riktigt om det kommer att ta 45 minuter eller två att bli färdig att gå, sedan blir det näh, du strulade för lite idag, som straff får du sitta här färdigklädd på golvet för vi kan inte gå till dagis än... Sedan var det sommarfesten när de bestämde att barnen skulle gå kvar till fyra men då fick man minsann ta igen den tiden. Eller när jag låg på sjukhuset och någon annan fick ta semester för att hämta Iris för det gick ju inte att hon skulle få vara där något extra. Sedan att jag håller henne hemma en hel vecka för att hon inte ska smittas av någon sjukdom som går, så ska man inte tro att hon får vara där någon minut extra sedan. Jävla kärringar.

    Imorse tog ju ändå priset. Iris fyllde år i söndags och vi skulle bjuda på glass i tisdags eftersom det var stängt i måndags. Sedan blev hon sjuk. Idag var första dagen tillbaka igen men vi hann inte köpa någon glass igår kväll så vi tänkte att vi tar det på måndag istället. Men när Fredrik lämnade imorse och berättade det så sade Ulla att ja, det här var ju ett problem. Va?? Jo, vänta så ska jag se om vi har någon glass kvar i frysen och så gick hon för att titta efter. Sedan kom hon tillbaka, nej, tyvärr, sade hon så om du kan skaffa det nu så vore det bra. Så maken fick promenera till Ica för att köpa glass och så tillbaka till dagis, det gick ju inte att vänta. Jag tror inte att de är riktigt kloka.

    Sedan vill man ju inte göra något förhastat i vredesmod så det gäller att lugna sig!

    I morgon öppna förskolan med ponnyridning på 4H-gården och så får vi se om vi hunnit tänka över saken tills på måndag!

  • BrudSommar2006

    AM, trist med blomman, de dricker ju som galningar annars och jag brukar inte hinna med att vattna så jag har gett upp att ha just dem.


    Vad det gäller hundar så vill jag ha en sån här som min gamla kollega föder upp:


    www.herdinginstincts.se/


    Inte för att jag vill hålla på med agility iofs.

  • BrudSommar2006

    Äsch, hällregn! Vi får helt klart skippa ponnyridningen med Öppna förskolan, vad trist för dem att deras dag regnar bort! Stackars eventuella studenter som har utspring i detta.


    Nu har Astrid febern, 38,3 igår eftermiddag, alvedon inför sovdags och 38,7 imorse. Nu gäller det att vara snabb med alvedonet så vi inte måste till sjukhuset med henne också! Hoppas att vi klarar oss i alla fall. Hursom så är min närvaro imorgon hotad.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, men fredagar kan väl inte räknas, i så fall är det väl bättre att avstå söndagar?

  • BrudSommar2006

    Nä hörrni, sjukstuga här, ingen picnic för vår del.


     

  • BrudSommar2006

    Muggles, det trodde jag absolut inte!!!! Skit och skräp.

  • BrudSommar2006

    Jävla helvetes skit och stor kram.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen