• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Vickan schysst med barnvakt! Just nu tittar A på "bänana" på tv! Översatt betyder det fåren..

  • MSW

    Nenne: vad skönt att det faktiskt hände något nu! Hoppas det bara blir bättre från och med nu!

  • MSW

    Tinga: ja det blir väl smidigast att vi handlar på vägen? Jag inboxar mitt tlfnnr.. Om vi inte hittar varandra. Mugglan: men då kommer väl du och ore med samma tåg?

  • MSW

    Tinga: kunde inte inboxa här ifrån, fixar det sen när datorn är startad!

  • MSW

    Kikar in lite sähär efter kalaset! A ligger och håller på och somna och maken "smet" bort till en granne som undrade "om maken ville ta en öl och prata lite eftersom han hört något som kunde vara intressant för oss".. Snacka om att vi är nyfikna! Hoppas det är något som är så intressant som det som på honom!


    Annars verkar det inte som det har ändrats något med planeringen för morgondagen och jag ar lagt in Vickans och Tingas nr i mobilen! (och inboxat er mitt...)


    Tänkte snart börja packa i ordning vad jag behöva ha med mig imorgon..


    Förresten, Nenne, ev har jag boken du och AM pratade om.. Om du vill och jag hittar den kan du få låna den.. Fast vill nog ha tillbaka den igen om/när det blir aktuellt nästa gång... Jag kollar om den är där jag tror, isf tar jag med den!


    Hrrmm... Ngt mer? Tror inte det.. DÅ ses vi imorgon! *förväntansfull med nervös*

  • MSW

    Bs: tråkigt att ni inte kan vara med! På A svarar jag att jag inte vet, kanske bara för att det ska låta bra? På B svarar jag, kan inte små barn få lite utslag av feber? Har dock ingen erfarenhet av tredagarsfeber...

  • MSW

    Tack för en jättetrevlig tråddejt! Roligt att få träffa de "riktiga" människorna bakom nicken! Nu sitter jag på tåget hem, men pga stor brist i lokalsinnet fick jag ta hjälp av tunnelbanan!

  • MSW

    Bs: tråkigt att du också känner dig hängig! Hade jag haft det hade jag räknat det som feber, för jag ligger på 36 nånting i vanliga fall.. Hoppas att ni snart piggnar till och får vara friska länge sen!

  • MSW
    MSW skrev 2010-06-12 16:26:36 följande:
    Tack för en jättetrevlig tråddejt! Roligt att få träffa de "riktiga" människorna bakom nicken! Nu sitter jag på tåget hem, men pga stor brist i lokalsinnet fick jag ta hjälp av tunnelbanan!
    Glömde juh tacka AM för att fick vara hos dig, och tycker att din make var modig som över huvud taget vågade visa sig!
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen