• Fru E

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Porchez-galltvål finns på hemtex med

  • Fru E

    Nu väntar sängen, får se om jag kan få maken att förstå att det här tar hårt på mig istället för att bara rycka på axlarna.

    Ni får ha fredagsparty för mig med imorgon, är på möte hela dagen så ingen dator i synhåll. Fika med husägarna på kvällen och sedan ev till en av vännerna för att grilla med alla men får se om jag "orkar". Maken lär tycka att jag är "mesig" but thats life!


    Kram &

  • Fru E

    sweetan-riktiga tanten är inte här men kommer gissningsvis snart.......rött igår kväll och imorse så alltså inga spottings utan rött direkt. Köper test idag och testar ikväll, skippar grillningen eftersom jag inte sovit så mycket. Maken lär tycka att jag är våpig men i dont care.


    Tack för alla tummar


    Nu klistra på pokerfacet och vara på möte hela dagen.....

  • Fru E

    snabbt inlägg innan sängen...


    Kört för denna gången till 99 %, tanten börjar som hon började förra månaden dvs med rött direkt så antar att hon blir elak inom en eller två dagar.
    Verkar inte spela någon roll om vi får många och topp ägg när inget vill fästa. LIte lätt uppgiven när vi nu bara har 2 poäng kvar att förbruka


    Gick på grillningen ändå eftersom alla tjejerna vet om det och underhöll mig lite


    Life sucks!


    Nu sängen, imorgon se glad ut och sälja in mina paprikor på en vårmarknad och sedan tillbringa helgen med svärmor som undrar när barnbarnet kommer eftersom vi köpt hus.


    Over and out från en lätt bitter Fru E som ser magar överallt på stan


     

  • Fru E

    Ore-tanten kom i lördags och är nu slut så om 2 veckor kan jag ligga på stranden i spanien och sippa en öl ahhhhhhhh. Och jag kan köra motorcykel ikväll och imorgon utan att oroa mig över vad som kan hända. Om en knapp månad får vi huset och då blir det full renovering utan illamående


    Oupsie-den bloggen är så skön att läsa

  • Fru E

    Mugglan-visst är progget härligt jag är som Nenne och håller mig till att man bara stoppar upp saker i ett hål

  • Fru E

    Förresten vad ska jag ha med mig till trådträffen

  • Fru E

    Nenne-både svartsoppa och ålahuve går bort

  • Fru E

    Förresten är det värt att lägga pengar på granitbänkskiva maken har snöat in sig på det och jag kan hålla med om att det är praktiskt men det är rätt stor skillnad i pris på laminat och granit........är det värt pengarna om man ser det på längre sikt?


    Nenne-

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen