Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hörrni, är han inte rätt kort, den där nye prinsen? Hon kan ju inte riktigt hålla honom i handen där de står för hennes hand är högre upp.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, ojoj, hoppas slutet fortskrider med mindre dramatik!


    Själv missade jag hela middagen igår, får hoppas att jag kan se de bästa bitarna på nätet idag.


    Fasen vad jag är trött på det ständiga nattsnuttandet, jag vet inte hur jag ska överleva tills det här är över. Barn som sover på nätterna är ju inget vi blivit begåvade med precis. Fast nu börjar Iris sova bättre på nätterna så bara tre år kvar tills det kanske ordnar sig för Astrid också... Fast nattsnuttandet hoppas jag tar slut innan dess!

  • BrudSommar2006

    Telis, jag älskar Zetas men kommer sällan dit för det är ju en bit att åka för oss. Dessutom har maken arbetsläger här de närmsta veckorna och jag får ta båda barnen. Skulle jag åka och sätta mig på ett fik skulle typ fjärilshuset eller Ulriksdahl trädgårdar ligga bättre till.


    Oupsie, antar att du inte hunnit få tag i nytt test än?


    Snigeln, jag håller tummarna för er jag också.


    Vad mer, hm minns inte. Jo, har sparat den där länken till Kreta, det verkade vara ett trevligt hotell och det kanske man kan få användning för vid tillfälle, dvs om Iris någonsin blir blöjfri så vi inte behöver ha hela bagaget fullt med blöjor. Vår ekonomi kommer väl också få sig ett uppsving när vi inte behöver köpa hem de här svindyra pyttepaketen med extra stora blöjor sedan längre...

  • BrudSommar2006

    PB, fan, fan, fan, och så lägger jag till en kram på det.


    Jag fattar faktiskt inte att forskningen inte kommit längre, hur jäkla svårt ska det vara att få ett ägg som det inte är något fel på att fastna.

  • BrudSommar2006

    Muggles, någon ska väl vara först med ett barn som vägrar sluta med blöja innan pensionen och det blir väl vi...

  • BrudSommar2006

    Oupsie, varför har du inte trott på att du är gravid, har du trott att du skulle ha svårt för att bli gravid eller har ni varit noga med skydd?

  • BrudSommar2006

    Hej Liten, hur har det gått med era semesterplaner?


    I övermorgon ska jag åka och hämta hem Jocke, måste bara kolla att vi har allt, annars får jag fixa det imorgon. Skulle behöva handla lite saker åt Iris nu inför semestern också, hon har lite lite sommarkläder så man får tvätta så ofta.


    Har lyckats skära Astrid i foten med kanten på en tub idominsalva, jäklar vassa de är.

  • BrudSommar2006

    Mugglan, så dåligt som det har gått här så borde det ju snarare öka era chanser för någon måste ju bättra på statistiken.


    Ingen Snigel än?

  • BrudSommar2006

    Muggles, fast om ägget redan finns och är befruktat så borde ju det problemet vara ur världen, fästa borde det väl kunna göra ändå.


    Vad roligt med dockskåpet! Jag hade också ett men det finns inte kvar. Det är inte mycket som finns kvar faktiskt så därför är jag galet noga med att spara saker nu. Jag sparar kläder, blöjor, allt jag kommer på, i varsin låda till dem. Mycket har de ju sönder så favoritsakerna finns ju inte alltid kvar att spara men, men.

  • BrudSommar2006

    Jag undrar varför jag blir utloggad med jämna mellanrum förresten, jätteirriterande. Undrar om det har något med jobbets vpn-klient att göra.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen