Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Ja, nu hade passat väldigt bra att det skulle lyckas! Är det förresten inte lite VÄL dåliga siffror om både EA, Mugglan och jag ska få negativa besked i samma ivf-veva liksom?

    När startade förresten den här tråden? alltså from the very first beginning? Apropå jubiléumsdatum menar jag.

  • passionsblomman

    Jaha! Juli 2011 är det som gäller, i Casa Passion då alltså eller?

    Nä nu MÅSTE jag ta mig samman och få den trinda röven av stolen och komma mig ut.
    Ha en skön eftermiddag!

  • passionsblomman

    Mugglan, jag oroar mig inte ett smack-jag har allt sett att byborna själva inte precis spottar i glaset när det vankas fest...även om det verkar vara mer öl och mindre champange i glasen (läs burken)
    Apropå Stockholmsepitetet så sa grannen igår"ja vi ringde han som servar traktorn och sa åt´n att nu får´n lägga på en rem så vi kan köra hem mer ved, för djävlar i det vad di ligger i med veden di där Stockholmará, i hällregn och allt"



    Ja, sa jag, det hade ni aldrig trott va?

    Som sagt, varmt välkomna alla. Kräkas i ån eller häcken är valfritt....

    Tack för kramen! Och kram tillbaka! Hur mår du själv? (en väldigt dum fråga kanske, men det fins ju grader i helvetet tänkte jag)

  • passionsblomman

    BS, förresten, det var då jäklarns vad det är mycket för er hela tiden! Typiskt att du skulle missa dejten, den kunde du behövt tycker jag det verkar som!

    har det förresten fortfarande inte kommit något grönt i rabatten?

  • passionsblomman

    Tack för kramar hörni. Nu behövs de verkligen. Jag mår inte så bra idag. Eller igår heler för den delen. Nu vaknade jag med precis den där "vissheten" att "nu har blodet kommit" och så ska man gå upp och kolla... Det känns precis exakt och på pricken som alla andra gånger då man vet att mensen är på väg. I magen, i ryggen och på humöret.
    Jag är trött så jag igår kunde ha somnat stående och irriterad, ja ni fattar.

    Besök på AF och samtal om min yrkesmässiga framtid var det igår. Det får erkännas att det engagerar mig måttligt mitt i allt. Fast hon är bra, min handläggare och vi pratade ju bort en stund av dagen iallafall.
    Pratade gjorde jag med sambon med, fast inget kul, för han var helt bäng på morgonen så ja blev skitledsen och sedan hoppades han att det inte behövdes pratas om när jag kom hem utan att det skulle gå över av sig själv...Har jag sagt att jag lever med en struts?
    Nå, småningom redde det väl ut sig.

    Det är dag 30 idag.
    Jag är så säker på att det ska blöda att jag inte kunnat med att logga in och skriva att det inte kommit blod än, "jo för det kommer säkert precis nu när jag skriver, -bäst att gå och kolla..." *torka torka* jaså nähä, jamen då kommer det om en liten stund då...

    Usch, man blir ju helt dum i huvudet!
    Och så har jag fått en svampinfektion mitt i allt progg-kladdet. DET kändes ju rätt onödigt ovanpå allt annat.

    Så, nu har jag vräkt ur mig hela min tirad av ET-ångest och toalettskräck.

  • passionsblomman

    Lappis, eftersom ÄL var så jäkla sen den här gången så är det ju egentligen tidigt. Min testdag är inte förrän på måndag som är dag 35. Så långt känns det inte som att jag kommer.
    Det konstiga är att under pergo-behandlingarna vid inseminarierna blev det istället tidig ÄL och även tidig mens-dag 27, vilket är supertidigt i min 32-35 dagarsvärld.
    Nu sa de ju att Pergo ofta gör att >ÄL blir sen, vilket förvirrar mig, inte minst eftersom jag ju ätit det för att HA koll på ÄL och i rimlig tid...
    Well, iallafall, det är ju bara 10 dagar sedan de satte tillbaka embryot.

    Äh, jag vet fan inte själv vad jag svamlar om nu!
    Det känns hur som helst som totalt slöseri att tsta när magen känns så här.
    Men men, jag går väl ut och vedar lite. Man kan åtminstone trötta ut sig genom att hiva vedträn åt höger och vänster.

  • passionsblomman

    Lappis, ja det är mornarna som är det värsta! och nu har jag just haft en sen sådan under några timmar.

    Jag har sysselsatt mig bra hittills och måste verkligen ut och göra sambon sällskap med veden nu med. Fast jag var bara tvungen att prata lite med er först. Han verkar fatta det också, för han s ainget när jag satte mig här istället för att dra på mig arbetskläderna...

    Igår var vi iväg och fixade skor till sonen-jag FATTAR inte hur det är öjligt att göra slarvsylta av ett par skor så som han kan!!! Och jag köpte ett par gympadojjsaktiga skor åt mig själv med, där på pojkarnas hyllapå barnavdelningen...De var på rea, 150 spänn, det passar min plånbok bra!
    Fixade studentpresent till systerdottern som vi ju ksa ha fest för nu i midsommar lite i efterhand. Och så käkade vi ute. Pris ske Gud för skatteåterbäringen...

    Nu på morgonen har jag textat kransband som ska skickas till en begravning, på fredag är det skolavslutning och vi har lovat sonen att efteråt ska vi ha en familjedag där han får välja vad vi gör för att fira hans sommarlov.
    Ja så livet rullar ju på. Fast det vore ju verkligen inte ul med blod på just fredag eftersom det sonen mest vill ha är ju roligt med oss...
    Jaja, det visar sig. Nu ska jag kissa och torka mig ännu en gång, sedan ved!

  • passionsblomman

    Jag är här.

    Jag sitter och läser en miljard olika coachningsföretags reklam för sig själva. Mötet på AF i tisdags resulterade i uppgiften att välja en personlig coach tills imorgon.
    Jättepeppad och upplagd för ett sådant val är jag....

    ..och skitlätt att välja när man inte träffar personerna....

    Och OJ vad mottaglig för jobbcoachning jag är just nu!

    *gödselspridaren Passion har spritt sin dyngaöver alla i tråden ännu en gång*

  • passionsblomman

    Fru E, de får inte rekommendera någon framför någon annan. De får bara hänvisa till sidan med alla företagen.

    Det är säkert skitbra med en coach, om man klickar. Jag ha haft en mentor förut under en ledarskapsutbildning. Det var fantastiskt. Men den matchningen hade gjorts av de ansvariga för utbildningen, genom personlighetsanalyser och intervjuer. Nu är det liksom bara förtioelva olika hemsidor som alla lovar att just mina individuella behov står i deras folkus.

    Det ordnar sig nog, men det känns en aning krystat just nu. Jag har fullt upp att bara hålla ihop, och "jamen då sätter vi igång och gör en plan för dig" skulle jag helst velat vänta med till efter midsommar, testresultat och när man brutit ihop och rest sig igen.
    Men, det är väl bara att lyfta luren och ringa någon av dem. Ole dole doff...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen