• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Och godmorgon! Här börjar vårt "nya liv" idag, maken och jag ska försöka minska lite kilon på tiden som är kvar fram till hans semester!

  • MSW

    Jobbar alla, eller gör ni som jag och är ute och njuter av vädret? eller är det helt enkelt trådens "sommarkoma" som slagit till? Lugnt är här juh iaf..

  • MSW

    Am: men suck!! Här är iaf ett helt gäng som står bakom dig! Skickar stor styrka till dig och hoppas på att du får njuta av lite lugn i mellan åt!

  • MSW

    Godmorgon! Ursäkta för att det inte blir några radbrytningar! A's haltande försvann igen innan vi kom till doktorn, och idag är det också bra, om det fortsätter ska vi ta kontakt med vc igen och då röntgar de honom.. Men det hoppas jag vi slipper! Ang majskrokar, så tycker jag nog att de smakar frigolit, men kunde inte låta bli dem iaf! Vår bröllopsresa gick till Hua-Hin, Koh Chang och Bangkok, vi var iväg fyra veckor i typ februari (vi gifte oss i september).. Piggelin: vad skönt att det är så pass bra Med pappa och att han verkar lyssna på doktorn! Hoppas att jobbet blir lite lugnare! Och snaily, hoppas att veckorna går fort så du kan få ta det lite lugnt! När var det förresten dags för RUL? Och till sist: Lappis stort lycka till på mötet idag!! Vilken tid kommer soctanten? Här blev vi förresten nästan ihjälskrämda vid 2.15 i natt, världens åskknall var det som såg till det! idag ska jag och A förmodligen gå och hälsa på på hans dagis!

  • MSW

    Bs: Japp, jag tar ut föräldradagar så att jag ska slippa sommarjobba (och behålla mitt sgi).. Så då får han juh inte gå på dagis..

  • MSW

    Lappis: det funkar säkert med frysta! Då borde det bara gå snabbare att bli kallt juh!

  • MSW

    Haha dubblade till och med i ivern! Lappis, det är käl inte så konstigt att du(/ni?) var nervösa.. Hade jag också säkert varit! Det påverkar juh så mycket! Fick ni ngn närmare förklaring varför det inte blev av sist?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen