• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Åh gosnosen! Känns som att ett ÄNTLIGEN är på sin plats!! Grattis grattis!!

  • MSW

    Tycker nog att det är riktig plusvåg här nu! Härligt! Hoppa att ännu fler följer!! Nu ska jag med gå och sova! Godnatt!

  • MSW

    Tänkte att det kanske kunde vara dags för att lägga in en:


    BF-lista

    Snorkfröken 28/7 2010
    Nenne 10/8 2010
    Blivande fru Muffins 13/8 2010

    Snaily, jag hade inget sparat bf-datum på dig, och jag vet inte om du har sagt ok att vara med på listan? Och alla andra nya plus, jag lägger inte in er om ni inte säger att ni vill det..

  • MSW

    Och godmorgon! Idag sov vi ända till 8, gött!


    Annars vet jag inte om jag har så mycket mer att tillägga, utan nu ska jag umgås lite med min son!


    Förresten så går pottanden hyffsat, eller ja, han kissar mest i gräset, men det spelar juh ingen roll, men så fort han har kalsonger på sig så går det inte lika bra, utan han kissar igenom dem.. Det spelar juh ingen roll precis nu, men det känns juh lite trist om han ska behöva gå med blöja hela dagarna på dagis sen, fast det är juh ett tag kvar, har ni några knep, eller är det bara att inhandla 1000 par kalsonger så att man hinner tvätta så man har rena, och bara låta honom ha det..?

  • MSW

    Godkväll!


    Vi kämpar väl på med kalsongerna då, och kanske jag tar till ditt "Knep" parnassia, att handtvätta under dagen..


    KOmemr inte ihåg om jag la in Bf listan med piggelin eller inte, så här kommer den (igen):


    BF-lista

    Snorkfröken 28/7 2010
    Nenne 10/8 2010
    Blivande fru Muffins 13/8 2010
    Piggelin 2/11 2010


    Håller på och försöker läsa in mig på skåne, och vad vi kan/vill tänkas hitta på där.. Men blir lite seg av att sitta och kolla så mycket! Men men!


    Lappis: Vad roligt för maken!! Grattis! Kanske det blir motorcykel ist för porsche då? Eller har han/ni redan motorcykel kanske?


    Nu ska jag surfa vidare en liten stund till, men ska försöka komma i säng lite tidigare än vad det brukar bli, är lite trött.. Då kanske jag till och med orkar städa lite i morn..

  • MSW

    Godmorgon! Välkommen zesa! Knipövningar: var jag ganska bra på direkt efter, men inte sen.. Har dessutom till och med knipkulor i badrumsskåpet.. Föräldrardagar har vi varit ganska snåla med, och har lyckats klara oss med att ta ut 3-4 dagar.. Kramar till alla!

  • MSW

    Hattis: NEEEEJ!!!! Det riktigt högg tag i magen på mig när jag läste! Men det KAN juh vara blod som inte behöver betyda ngt... *hoppas på det*

  • MSW
    Parnassia skrev 2010-07-08 12:35:44 följande:
    Jag är här! Städar efter en lyckad grillfest igår! Bjöd på Tingas rabarbertårta, verkligen lyckad den med! Snoppar jordgubbar och fryser in, hackar rabarber och fryser in också. Funderar på packning inför semestern också. Allt på en gång! Nu ska tvättmaskinen startas, ordern till famlijen idag är att "ta bara på er sådan ni inte vill ha med". H vill visst ha lite uppmärksamhet också.
    Vi får grillgäster ikväll, och då tänkte jag att vi skulle prova Tingas rabarbertårta.. *måste komma ihåg att gå ut och ta upp ur frysen*

    Så nu ska jag gå och plocka iordning, men det blir nog en snabb variant, med att lägga in allt jag inte vet vad jag ska göra av i vår stora garderob.. Sen får jag dammsuga också, inte riktigt lika lätt att fuska med...


    *Extra kram till hattis+ make*

  • MSW

    Pb: jag skickar bara en stor kram, och en axel att luta på, mer vet jag inte.. *kramkramkramkramkram*

  • MSW

    Snorkis: ja du verkar onekligen drabbats av en jäkla massa skit! Hoppas kotten har bråttom ut!! *vinkar till fjällbruttan*

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen