• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Nu ska vi se om jag kan i hop något inlägg medans jag steker kycklingfilé som vi ska ha på vår picknick ikväll (fick en picknick av A på morsdag), och om jag kommer ihåg allt jag tänkt skriva.. Förmodligen inte..


    Hattis: Åh, hoppas att det inte kommer mer blod! *snabbspolar fram tills vulet*


    PB: Stor kram idag med!!

    Tinga: Det låter verkligen häftigt med Tokyo! Rabarber tårtan gjorde förövrigt succé både igår och idag (när jag bjöd bort resterna).. Och sen var det semester eller hur var det?


    Lappis: Jag tycker inte det är konstigt att man kan bli lite sentmental med bilar, (eller andra saker heller för den delen).. Ha det jättebra på semestern!!


    Telis: FY fan vad jobbigt du har det! Hoppas att det bara löser sig rätt vad det är! Skönt ändå att du har sådant stöd i maken!
    Jag tyckte att allt var skitjobbigt ett tag när A var runt fyra månader, var lixom att de nätterna kom i fatt mig då, och jag inte visste hur länge det skulle fortsätta, jag kommer inte ihåg om jag upplevde det riktigt så tufft som du har det, men på något vis överlevde jag juh det..


    I morgon ska vi på bröllopsfest förresten! De gifte sig i Thailand typ förra våren, och ska ha festen nu! Jätteroligt ska det blir! Det ska vara raggar-tema (och värdinnan sa ngt typ så det kan väl vara både 50-60-70tal) så jag har varit och lånat en 50-60tals klänning av min mormor och hittade ett par passande glasögon till (som jag nästan ser ngt i ) och maken ska ha jeans och skinnväst! Det är dessutom på cykelavstånd! 


    Har kommit lite vidare i SKåne-semester planeringen förresten, blri förmodligen några nätter runt helsingborgstrakten, någon natt omkring Malmö och någon natt på "andra sidan" typ simrishamn, åhus eller så.. Någon med hotell/b&b förslag?


    Ha en riktigt bra helg allihopa! Kramar!

  • MSW

    Lappis: Vi får väl se hur nöjd jag blir med resultatet!


    Fjällbruttan: Jösses vilka tårtor!! Och fina bilder överhuvudatget i galleriet! Och tyckte att jag skymtade förbi att Grodan(?) var född på en riktigt bra dag (samma som jag...... )

  • MSW

    Nu ska jag kolla om kycklingen är färdig, och sen flytta ut till en solstol!


    kram på er alla!

  • MSW

    Hej hej! Hemma från festen och det har varit super trevligt! Ev har jag kanske "lekt" lite för mycket amatör psykolog, men det får jag ångra i morn! tycker inte att jag har druckit extremt mycket, men nu snurrar det endel! Så ska avvakta ett tag till innan det är dags att sova!

  • MSW

    Oj omsan! Hoppas att det löser sig på bästa sätt!! Vi hade jättetrevligt igår, och fick höra lite skvaller och så.. Jag och maken var kvar bland de sista! ska nog kunna fixa en bild på mig med! Kramar till alla!!

  • MSW

    Undrar så hur det gått för oms.. Hoppas att det är ett bra tecken att hon inte rapporterat än.. Fick förresten reda på att ett par från öppna förskolan är gravida med nr 3, och tydligen var det inte planerat.. Så i natt drömde jag att vi blivit oplanerat gravida.. annars håller vi på att grilla fläskytterfile och laga klyftpotatis.. Mums! Vi går runt och är lite lagom små sega och gnälliga hela familjen, så det är skönt att det börjar svalna lite nu!

  • MSW

    Nenne, förresten, nancy verkar se till att ni får lite extra spänning! snällt av henne att byterna blir mindre, och att det var på dagtid denna gång!

  • MSW

    Oms: spänningen fortsätter alltså! H Fortsätter tumhållningen för att det blir bra i slutändan! Am: hej, hoppas ni haft det bra, och ha det så bra! Snaily: lycka till med RULet ifall jag glömmer det! Men det var i morn va? Vilken tid är det?

  • MSW

    Ja just det, Tinga, välkommen hem! Och nenne, så då är det nästan sista veckan du jobbar denna veckan kan man säga! Spännande att pricken snart kommer!!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen