• viktualia

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Nenne - kollade din blogg och ni har valt samma färg på vagn som vi.. om än ett annat märke... vore skoj att dra barnvagn ihop med dig så småningom!!


    Oupsie - japp det var hon som jag stängde in i källarn!!


    Lappis - näej det är skoj med din fest.. nästan som ett bröllop... och det är väl på BT vi är?!? *fniss*

  • viktualia

    Mrs B - svarade just!


    Och till dig igen - hoppas verkligen att din makes jobb blir smidigare så att du slipper vara ensam i veckorna med TVÅ tossenissar!!! ujujuj! *blir matt vid tanken* Hoppas att du går in i hård förhandling om helgerna om det skulle fortsätta.. för han kan väl inte jobba borta i veckorna och döma hockey på helgerna?!? I längden menar jag...

  • viktualia

    Mrs B - hoppas innerligt att du får jobb snart och att ni hittar nån lagom balans mellan borta- och hemmatid... hm... svårt sånt där!


    "häck" på bröllop... hade jag gift mig i min hemstad hade jag nog fått "häck" bestående av trevliga barn i blå skjortor! hade varit lite coolt!

  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-28 16:17:16 följande:
    vickan – ooh vi kommer matcha varandra! Fast jag dricker inte latte, vill du hänga med mig ändå?
    ABSOLUT!!!!!!!!!
  • viktualia

    nenne - jag hade gravidförsäkring hos Länsförsäkringar.. mest för att alla andra försäkringar är där... en piffig effekt var följande: jag lyckades ändra från gravid till barnförsäkring innan han ens hade fått personnummer. Det betydde att han inte hade hunnit med någon annan läkarundersökning än de på BB. Sådana där barnförsäkringar har en massa inskränkningar OM sjukdomar/åkommor är kända... men eftersom Trollet var typ 8 dagar så fanns det inte något sådant dokumenterat och alltså täcker försäkringen mer!

  • viktualia
    muggles skrev 2010-04-28 17:04:49 följande:
    Här i Götet är alla barn försäkrade genom kommunen (det blev så efter Backabranden -98) så man behöver eg ingen extra barnförsäkring. Jag hade ingen gravidförsäkring för jag tyckte inte de täckte så mkt - iaf de som är mer el mindre gratis verkar rätt kassa. Har ni sett att Arlanda också har stängt nu???

    näe, var står det? inte på arlandas sajt vad jag kan se...

  • viktualia

    Och ang tråddejten så har jag kastat in den i vår galna maj-juni-planeringen och hoppas att det löser sig...

  • viktualia
    snaily skrev 2010-04-28 21:26:45 följande:
    I morgon ska vi dessutom börja en hundkurs, vilket kommer innebära att vi proppar Korven full med massa onyttiga belöningsgodisar, gissar att magen blir ännu värre (om möjligt!) efter det. Hå hååå, vet inte om man ska skratta eller gråta...
    Asgarva tycker jag är ett bra alternativ.. ha ha ha.. roligast är ändå din yrkeskunskap i sammanhanget... ha ha.. tänk när folk ringer till dig och säger att "min man hotar att lämna huset för att vår hund pruttar så sanslöst"

    /Vickan - som delat tält med en hund som pruttade i de där dimensionerna.. urkans!

  • viktualia

    Lappis - rörigt med mobilen!!  hoppas att d et löser sig snabbt!


    Ore - den typen av köksfläkt kan nog funka med smalare spis! cool!

  • viktualia

    Parnassia - heja mjölkmaskinen!!!


    Ang prevmedel - ska som sagt iväg i eftermiddag. Känns lite mysko att ta tag i den frågan utan att ha fått mens än - har ju liksom ingen aning om hur mensen tänker vara efter graviditeten.. hm...  skumt helt enkelt!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen