Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Telis, om Liten inte vill ha kläderna är de dina.


    Lapinette, när är det maken ska komma? Mina föräldrar ska åka till Budapest imorgon och är deppiga att de inte ska komma iväg.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vad mysigt, den lilla kaninen har en liten kanin i sängen!


    Här ska i alla fall drickas champagne! Eller förresten, helt säker kan jag inte vara, det beror på om jag får skjuts in eller måste ta bilen själv.

  • BrudSommar2006

    Muggles, var står det att Arlanda är stängt? Var hittar man överhuvudtaget bra information? Luftfartsverket verkar uselt.

  • BrudSommar2006

    Vickan, lycka till på återbesöket med samarbetsvilligt troll! När jag skulle på återbesök med Iris så hade jag lyckats få henne att somna i vagnen, vilket i sig var en bedrift och hon sov aldrig länge åt gången. Sedan kom BM och ursäktade att hon var sen så jag fick sitta och vänta en stund. så Iris hann vakna och illvrålade som en besatt under gynstolsliggandet, vi kunde inte ens prata. Så det där med preventivmedelsdiskussion blev det inte mycket av för jag lyckades inte få tyst på henne utan hon slängde åt mig några broschyrer och bad mig återkomma vilket jag aldrig gjorde. Nu med Astrid har jag inte ens varit på återbesök.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hur kom det sig att människan lyckades ramla av en så trött häst???


    Har varit hos Koko på mycket trevligt fika och god lunch, tack Koko! Har äntligen fått träffa Televinken också och det var en mycket stilig herre och dessutom duktig på att ta napp vilket vi ju inte kan skryta med här precis. Så kul att få träffa FruLLan, Cicci och Liten med respektive små busfrön också.


    Ja vad ska man göra imorgon tro. Äh, vi är väl hemma bara, att titta på brasa sent på kvällen är ju inte aktuellt.

  • BrudSommar2006

    Vickan, grattis till lyckat besök. Själv tänker jag absolut inte göra något som kan framkalla minsta bloddroppe i förtid. Pöka förresten, nej tack. Den lusten sätter amningshormonerna definitivt stopp för. Dessutom sover Astrid mellan oss i sängen och så fort jag rör en fena så vaknar hon.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag vill se dig dansa! Antar att det inte blir en liten uppvisning med brorsan när vi tittar förbi vid 18??? Borde ha hängt mer med er när vi var yngre, dig och släktingen alltså, hon har bergis sett dig dansa massor. Orättvist.

  • BrudSommar2006

    AM, trist med inställt firande. Här ska vi väl vara hemma som vanligt antar jag, vi brukar äta middag hos mina föräldrar men de har åkt till Budapest. Väldigt olägligt. Makens föräldrar har inte kommit hem från Spanien än så inte kan vi åka ner till dem heller. Titta på brasa är inte aktuellt för kl 20 eller 21 när de tänder brasorna häromkring sover Iris redan.  De flesta av våra bekanta har något äldre barn så de ska ju iväg till brasorna såklart så inte läge att bjuda över några heller.

  • BrudSommar2006

    EA, det skulle ju regna idag så jag är förvånad att det är så fint väder just nu. Fast det kan ju komma framåt kvällen förstås, jag säger som Nenne, inte spelar det mig någon roll.

  • BrudSommar2006

    Iris har en briojärnväg som hon fick i doppresent men hon visar noll intresse för den än så länge till makens besvikelse. Vi har ju köpt bilgarage till henne också, det fick hon i julklapp och var intressant i en kvart kanske. Lego är fortfarande kul ibland så maken får pyssla med något i alla fall! Annars lagar hon mat i sitt kök, pysslar med sina dockor och dockvagnar, ritar och degar med playdough.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen