Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hattis, vad skönt att du fått tid för VUL, håller tummarna tills dess!

  • BrudSommar2006

    Zesa, vi bor i Täby och båda barnen är döpta i Täby kyrka. Fast det finns ju fler kyrkor i Täby förstås och andra platser att gifta sig på också förstås.

  • BrudSommar2006

    Fjällbruttan, jag var tvungen att ta en kort skrivarpaus för att gå in i ditt galleri, jag blev så nyfiken och ni bor onekligen väldigt fint. Men så var det ju det där med tårtorna, jag har insett att om det så är det sista jag gör så vill jag lära mig att göra en sådan där båttårta, kan du inte berätta hur man gör, snäälllla?

  • BrudSommar2006

    Telis, jag tror absolut att man kan bli deprimerad på riktigt av att vara så trött, jag var nära med Iris men då fick jag ju ta alla nätter själv i nästan ett år medan maken låg bredvid och sov så gott och bara ryckte på axlarna och sa "men vad kan jag göööra". Iris var ju en snuttare på hög nivå, en gång i kvarten hela nätterna kändes det som, hon var helt hopplös. Astrid vaknar varannan timme kanske och vill snutta och då hinner jag somna om emellan, fram till typ fem - sextiden då hon börjar vakna till och då får man täppa till truten på henne lite oftare för att få ligga kvar i sängen fram till sju - halv åtta. Men vad trist att du inte kan sova fast att det inte är du som har ansvaret på nätterna, jag trodde ju först att det var där problemet låg. Jag kan inte heller sova om jag bara har en halvtimme på mig så det är ingen idé att jag går och lägger mig på dagarna. Jag gissar att även om det var maken som hade hela ansvaret på nätterna så skulle jag ligga vaken för att kolla så att det fungerar för jag skulle inte lita på att han vaknade fastän barnen skrek.

  • BrudSommar2006

    Fjällbrutttan igen, så du utvecklade aldrig några antikroppar mot barnet eller så? Det lyckades ju jag med nu sist utan att ha GBS och vi strular med det fortfarande, hon äter järnmedicin och vi får inte den försäkring vi vill ha osv.

  • BrudSommar2006

    Hej Lapinette, det är stekhett idag, tur att det fläktar lite i alla fall. Barnen sover just nu men sedan ska vi iväg och bada är det tänkt. Maken är skickad till Kalmar på en massa handlingsuppdrag så det blir jag och mamma som får åka. Kan inte tänka mig att pappa skulle ta sig till en badstrand någonsin.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, vilken jäkla otur du haft! Nåväl, bara du kommer till förlossningen i tid ska det väl ordna sig med antibiotikan i alla fall. Vad det gäller att ta ut dagar så gäller det väl bara att ha dagar kvar tills man får dagisplats, hur man tar ut i övrigt gör man väl som man vill med tycker jag.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, om det inte var en massa kött i din middagsmat skulle det låtit underbart! Det låter emellertid fortfarande underbart att få gå ut på restaurang och äta och det utan barn!


    Tycker dagarna går i ett här med blöjbyten och matningar, semester eller inte, arbetsbördan är liksom den samma. Känner inte att jag riktigt har tid att vara med Iris vilket är lite sorgligt, visst har jag tid med henne men inte så mycket som hon skulle vilja. Hon blir lätt lite åsidosatt just nu tyvärr.


    Vi kämpar i alla fall på med att gå på pottan och att inte ha blöja annat än när hon sover eller när vi är ute och åker på utflykter, vill ju inte att hon ska kissa i bilen. Det går rätt uselt faktiskt, det är ett jäkla torkande av kiss på golvet hela tiden, men än har vi inte förlorat hoppet...

  • BrudSommar2006

    Lapinette, minns när ni skulle försöka er på Sverigesemester och vädret blev uruselt! Det är ju alltid en chansning här...

  • BrudSommar2006

    Det var så mycket att kommentera att jag helt tappat bort mig nu!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen