Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Undrar när Omsan kommer tillbaka från affären?


    Hej Vänner förresten och hej till Koko också!


    Muggles, Iris känns som om hon kommit in i en perfekt ålder att resa så ni får det säkert jättetrevligt med Moa!

  • BrudSommar2006

    Jag börjar tro att vi kommer att lyckas med att få Iris blöjfri, åtminstone dagtid, inom snar framtid, idag gick hon själv och bajsade på pottan för första gången!


    Ingen Omsan än?

  • BrudSommar2006

    Oupsie, jäklar vad dyrt för att boka om biljetten! Kan ni inte ändra resrutten då och mer stanna på ett ställe än att åka runt eller har ni bokat hotell överallt redan?


    Tiden går så fort så jag hinner inte med usch, snart har jag ingen bebis längre, för tre dagar sedan blev Astrid sex månader och nu sitter hon helt plötsligt snart helt utan stöd. Iris är snart blöjfri och känns snart inte som ett småbarn längre. Hjälp vad jag känner mig gammal och känner som att tiden går alldeles för fort!


    Lapinette, hjälp, hittade de aldrig spiralen! That's it, här blir det aldrig någon spiral för mig efter allt jag hört, strunt samma att det för det mesta går bra. Jag mötte dessutom en bekant till mig på parkeringen när hon precis varit och satt in en och hon hade så ont så hon skulle hem och ringa hem maken från jobbet för att ta hand om barnen så att hon kunde gå och lägga sig. Redan då började jag få mina tvivel!

  • BrudSommar2006

    PB, om det inte var för skrik-Astrid och bilar så skulle jag komma och hälsa på dig men det passar inte så bra just nu. Här är så mycket folk hela tiden också med mina föräldrar här så det passar inte så bra att ses här heller, eller det skulle väl fungera men då får vi ju inte prata ostört alls med mina föräldrar här som skulle typ sitta bredvid och stirra, nyfikna som de är, och dessutom vill jag inte att ni ska få motorstopp på bron igen! Men vi är ju här till och från jämt så när Astrid vuxit till sig lite kommer jag gärna. Vi är i vart fall i Segerstad, på östra sidan nedåt mot Ottenby, ca en timme knappt från Kalmar, är väl nästan så långt till Borgholm härifrån också.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, skönt att allt såg bra ut! Har du någon teori om kön än? Två streck är en flicka!

  • BrudSommar2006

    Nenne, vad mysigt med pippifåglarna, vad snällt av Nancy!


    Gravidtrosor är jäätteskönt, fy vad obehagligt med trosor som sitter under magen!


    Frånlandsvind idag och åtta grader kallare i vattnet än igår, burr!

  • BrudSommar2006

    Nenne, har Nancy sån där plinga på halsbandet så att fåglarna hör när hon kommer? Hjälper väl inte mot att hon tar fågelungar förstås.


    Imorse kläcktes en kull gravänder i vår lada här men tyvärr har vi inte sett föräldrarna sedan igår. Det är inte optimalt med tio dunbollar på gården med tre katter här så vi hållr utkik och passar dem i skift vilket inte ingick i planen för dagen...


    Snigeln, alla vi som gått profylaxkurs tycker att det är det bästa vi gjort tror jag men finns det någon åt ditt håll?

  • BrudSommar2006

    Nenne, aha, våra fick vackert vänja sig vid plingan redan som kattungar och den gör faktiskt så att de inte lyckas fånga särskilt mycket tack och lov.


    Med ketchup??? Eh???

  • BrudSommar2006

    hej Kaninen,  ni verkar ha det bra, sser fram emot att få se lite bilder sedan om du nu lägger upp några på FB som du brukar.


    När hade Hattis tid, någon som vet?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen