• viktualia

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Snorkis - bra med rapport! du får komma in lite då och då och rapportera!!! *kramar*


    Porchez - fascinerande med kompisen som berättar sånt... riktigt SÅ frispråkig är inte ens jag.. fast jag tycker att jag babblar om allt.. men just mitt sexliv är nog en av de saker som jag sällan pratar om. Gravidorgasmer - var det mycket risigt med. Ett tag trodde jag att knappen var "ur funktion", sämre orgasmer än under graviditeten har jag aldrig haft.


    Sexlivet går på lågvarv här, men efter noll och intet så är vi i alla fall uppe på lågvarv. Så länge jag ammar så tar jag inte ens av mig om överkroppen när vi sexar, för HUR upphetsande skulle det vara med läckande bröst mitt i akten?!? Näee.. det dröjer nog innan jag betraktar mina bröst som något som har med sex att göra igen..


    (här blev det avbrott för sensation! Trollet vände sig från rygg till mage för första gången, vrålnöjd bebis och likaledes föräldrar)


    Snaily - lät jobbigt med handen! 'stackars'

  • viktualia

    Gosnosen - GRATTIS!!!! Och kära nån vilken plusvåg det blev plötsligt!!! Det verkar som om Trollet ska få ett gäng kompisar födda ett år efter honom... fniss!

    Parnassia - skoj att se dig här! Tänkte på dig och att det vore skoj att ses.. frågan är väl mest när.. hm..

  • viktualia
    Ore skrev 2010-07-07 17:59:53 följande:
    men med läckande bröst och trasigt underliv är de trevligaste erogena zonerna litet satta ur spel, så man kommer inte mycket längre än till frustrerad
    Jag skriver under på den beskrivningen. Och konstaterar att även om jag enligt efterkontrollen har läkt bra, så känns det allmänt märkligt.. skumt nog trängre än innan.. hm..
  • viktualia

    Zesa - välkommen! Lite nyfiken är jag på hur gammal du är också, det ingick i nån tidigare version av presentationsfrågorna..  Och maj förra året är ju över ett år - har ni sökt hjälp?


    Ego - grubblar över hur många föräldrarpenningsdagar som vi borde ha kvar för Trollet vid dagisstarten????? Han kommer vara 1,5 år då. Hur många har ni andra använt EFTER dagisstart??? (förutsättningen är ju att både maken och jag har jobb - deltid och liknande blir en ytterligare diskussion)

  • viktualia

    Oms - usch... jag tränar alldeles för sällan... och hade ju svårt att hålla tätt redan innan... gaaaaaaa skärpning Vickan!!

  • viktualia

    Omsan igen - jag kan ju verkligen inte förklara det med grymt mycket träning.. men men... konstigt är det...


    ... dags att natta hela lilla familjen.. kram på er!

  • viktualia
    Zesa skrev 2010-07-07 22:20:57 följande:
    Oms: Tackar! Lite smygläs men väldigt mycket ny :) Viktualia: Tack! Lilla jag är 30 nu för tiden. Men sånt där ökar har jag hört ;)Nej, inte än. Vi gifter oss om 4 veckor så det får bli koll efter det.Har aldrig varit gravid så jag vet varken hur det känns eller om jag kan.Har väldigt oregelbunden mens o är underviktig, så vi kanske "bara" har otur helt enkelt.
    ååå skoj med nån som planerar bröllop... det var länge sedan vi hade någon sådan i tråden.. fniss fniss... här har de flesta redan hunnit gömma bröllopsalbumen halvlångt i in bokhyllan.. förutom de som lever i synd lagom oförbätterligt.. fniss...

    Heja bröllopsplaneringen och heja plusjakten!

  • viktualia

    Hattis - håller tummarna för att det ska vara något ofarligt!!!


    PB - älskade cybervän!! Det finns inte mycket att säga, annat än att jag tänker på dig!!! Kram!!!!

  • viktualia

    Oms - jaa jag får lätt ångest över alla som toksparar sina dagar.. tänker att varken maken eller jag är särskild benägna att ta en massa extra ledigt framöver... baaa vad svårt allt sånt är!


    En kram till, till Hattis och PB!

  • viktualia

    Kan också rapportera att Tingas rabarbertårta blev bra, trots att min rababer varit fryst en sväng innan.


    Annars hårdsatsas det på renovering i casa Vickan och attans så nöjda vi är över att det faktiskt går framåt. Har just tvättat ett tak. Får väl utrymma huset när det är dags att måla, man måste använda färg som stinker och det är inte särskilt nyttigt för Trollet att andas in...


    Innan dess ska vi ha besök. Parnassia - du vet min gamla ledare som "raggat på dagis". Den familjen som numera innehåller tre barn kommer åkandes hit med husvagn och allt. Maken och jag har räknat ut att husvagnen borde få plats på vår uppfart!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen