Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Am – åh herregud, jag skojade!

  • nennesjuttioåtta

    BS, nja rötterna ...ehhheheheh, det är några stackars groddar som sticker upp men det är hittills bara Hostan och den där man fick i bonus som tagit sig ordentligt, de andra ser väl skraltiga ut ännu. Men de har ju bara varit i jorden sen i lördags så jag ger det ett tag till innan jag dissar idén med plantor från webben.

  • nennesjuttioåtta

    värst vad alla drömmer om mig på dejt.


    naily – åååh vad jag önskar att jag kunde lägga klart pusslet med dig och framförallt pussla om,nej, PYSSLA om dig!!!! 


    lappis – jigsaw var det, ett Destiny. Måste köpa fler för det var så skönt att sitta där och peta medan nancy låg på stolen bredvid och anföll när duken rörde sig, eller satt ovanpå det. och så klassisk musik på det, vårt barn kommer bli så jäkla klyftigt så det finns inte.


    muggles – Åh, var glass ett bra svar? YESSSS!!! *guldstjärna*


    BS– stackars Iris som inte gillar glass, korv och köttbullar är bra det med. Men om hon ändå kräks upp medicinen så verkar det ju itne vara någon höjdare.


    Nu har vi varit på sista föräldragruppträffen. Alltså, hur var det för er andra? Umgås ni något med dem som gick där? Här är vi 7 par (idag bara 5) men vi har inte presenterats för varandra, och vi vet inte när de andra ska ha (fast de första ska ha redan nu i juni såg jag på någon lista i bms pärm) eller om de bor nära oss. Trodde det skulle vara lite mer bonding. 

  • nennesjuttioåtta

    Lappis – men det var inte pusslet jag skulle skriva om till dig egentligen utan HURRAAAAA vad skönt att få ett ungefärligt datum, augusti är ju SNART om du frågar mig (eller alldeles lagom långt bort). Och vad skönt att ändå ha hela sommaren som vanligt, den brukar ju spurta förbi en iaf så nu gör det ju absolut ingenting om det skulle vara så. Och sen ett år efter det... ååh shit pommes frites!!!

  • nennesjuttioåtta

    vi vill se, kaninen tanza!


    nu har jag gjort det igen, låstemig ute. *suck* nåja, tillbaka på plats igen!


    Vickan, aha ja här fanns ingen chans till att flika in med något annat, inte så att hon rpatade så mycket men det gjorde ingen annan heller, så alla satt tysta och hummade. Sen är det ju spridning på 3 månader när vi får barn också. Nåja, man stöter nog ihop med dem igen, kanske.

  • nennesjuttioåtta

    lappis – läste scoutledare först. Förvirringen total. Ja men visst är det så, och häftigt är det!

  • nennesjuttioåtta

    EA – ska du testa på TD? Jag testade 15 dagar efter ÄP... men det där kan du ju scrolla över snabbt, men jag visste ju att jag började blöda trots proggen.

  • nennesjuttioåtta

    Scouter gillar skrabbelurer. Vad soctanter gillar... prova med citronkladdkaka, (muggles: den var faktiskt jättegod och sommarfräsch!) eller hyr en vän som bakar (läs mig för jag tycker det är kul, eller EA om du vill få upp henne i brygga) 

  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-05-27 15:48:20 följande:
    nenne - superhäftigt! Berättade att vi hade hälsat på Sweet och att hon är adopterad ... såg pluspoängen hagla ned på hennes anteckningsblock .
    ja då verkar hon iaf vara halvvägs uppe i brygga redan, bara att bjuda på en skånsk cupcake och säga att du slängde ihop den lite kvickt.
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen