Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Telis skrev 2010-05-27 15:54:51 följande:
    Nenne, jag vet inte om det funkar likadant hos er men här är det BVC som sätter ihop en grupp med föräldrar när barnen är födda och det är dom man bondar med.
    ja, jag sa det till maken också men det kändes ändå lite kosntigt att inte ens veta vad de andra heter. Iofs hade vi väl kunnat ta initativ själva också men... *vaggar som i en pingvinflock*
  • nennesjuttioåtta

    muggles – låter lovande med flytningar och ömma äggisar, du ser att det kom till slut! Alldeles före ÄP, som planerat. .-)


    Lappis – oh det är ju snart ostferre!! Vad kul! Och ja, man tycker ju att vi iaf hade kunnat gå laget runt och säga "hej, vi heter Nenne och Proppen och vi ska ha barn i augusti", lite AA sådär. Och så skulel vi alla profylaxandas. Det gjorde vi iofs, men kändes lite fånigt när vi inte visste vilka de andra var. 

  • nennesjuttioåtta

    åh salami...


    Telis, jag var lite tveksam men tycker oftast det är så mesigt med bara citronsmak på t ex sockerkaka. Men det här var ju en hel citron med skal och allt, eller ja.. men hur som helst, det smakade ju jättemycket citron och kändes hur fräscht som helst. Trots att det var både kladdkaka och vispad grädde (tack för tipset igen!)

  • nennesjuttioåtta

    håller med ang socmötena, det måste ju vara utvecklande för er också, att man får koll på hur man har det (man har ju det men för röra runt lite i grytan), hur BRA man har det. Och så lyfts man upp och blir lite småkåt. Eller så brukar jag funka iaf. 

  • nennesjuttioåtta

    BS aha, men ... här går man på föräldrautbildning som hör till samma HC/BVC och de som får samtidigt (ungefär, nu blev det ju specialare eftersom vi tajmade in deras semestrar) – så då borde det ju bli samma människor då med? Vi bor ju i samma område. 

  • nennesjuttioåtta

    lapinette, åh förlåt, skrev jag småkåt? jag menar dyngkåt. hahha, ja äntligen är jag det igen, det var lite sparlåga ett tag där. Huvudet tänkte att det vore trevligt men sen fungerade inte kopplingen tillr esten av kroppen. Samma hände P så det var ju ingen ko på isen men ändå. 

  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-05-27 17:04:15 följande:
    Jag var hos min gyn innan besöket hos Soc idag och han frågade faktiskt hur sexlivet fungerade nu efter alla år av försök till att bli gravid. han var orolig att vi tappat bort det hela .. och lite borttappat är det men jag tror det mest blivit så för att vi varit trötta etc.
    Konstigt om det INTE skulle ha påverkat, men så länge både vet om det och känner lika så är det ju ingen fara. Tids nog sätter man på varandra lite oftare igen och har knappt märkt den där sparlågan. 

    nu. pusseljakt! Häppåer!

  • nennesjuttioåtta

    god morgon! Härligt med fredag!


    EA – Hoppas, hoppas du har fel och att det inte är tanten! KRAMAR! Klart du inte är våpig (eller sjåpig, som jag skulle sagt), stanna hemma och ta hand om dig (er) istället. 


    Muggles– LYCKA TILL IDAG!!!! 


    Tinga – oh, vilket recept, det där ska jag göra i helgen. Tack!


    Våra rabarber är skyhöga så det är dags att skörda nu! Jag köpte aluminiumformar igår för att göra smulpajer och frysa in, men så stod det att man inte skulle förvara sura matvaror i dem och rabarber är ju surt så jag vet inte om jag vågar. Vad tror ni? Kanske bättre att bara göra såna där kakor som Tinga tipsade om och sen styckfrysa rabarber i påse och göra smulpaj av den frysta sen?!?? 


     

  • nennesjuttioåtta

    Tinga – precis min tanke, att frysa in dina pajer istället för smulpaj (då ligger ju rabarbern direkt mot aluminiumet). 


    Snigeln – åh jobbhelg! Hoppas det blir en lugn helg!

  • nennesjuttioåtta

    åhååhåhååhåhåhå jag har så jävla tråkigt


     

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen