• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Nej, måste försöka författa ihop en sån där lapp att sätta i trappuppgången typ "ursäkta om vi är högljudda för vi har fest". Maken föreslog att vi skulle hänga en påse med öronproppar bredvid lappen (för vi köpte ett gäng både i London och i NYC ... pga att våra rum vette mot gatan ... men sen bytte vi rum fast det är en annan story). Som sagt vi har massor med öronproppar hemma.

  • Lapinette

    Ore - sitter med mingelbingot just nu. Jag har svårt att släppa saker!

  • Lapinette

    Men jösses, hur kunde jag missa att Polaren Roger hade namnsdag igår?!!! Måste lägga upp en reminder i Outlook så jag inte glömmer att fira honom nästa år!!! Tusen tack för idéen pb!

    mugglan - instämmer med att det känns som man har nivea uppe i musen när det är proggtider. Usch och fy! Gillade inte alls det där kletet men håååååååååålll ut!

    Sweet - usch och fy för din vän! Kan inte föreställa mig smärtan och oron ... efter flera års försök och man ÄNTLIGEN får till det så skulle jag själv inte tro att det kunde jäklas något mer. Livet är inte rättvist!

  • Lapinette

    pb - exakt! Här ska allt firas!

    nenne - grävskopa! vill du göra ett stort hål?

  • Lapinette

    Fru E - ni sparar massor med pengar på att inte skaffa barn så lägg det på granit istället. Vi har något slags laminat som ser ut som granit och jag måste erkänna ... superbra! Kan ställa whatever på den utan att det blir märken och mörk som den är så ser man inte all smuts. I love it men vi hade säkert tagit äkta vara om vi hade renoverat köket själva (köket var relativt nyrenoverat när vi flyttade in).

  • Lapinette

    Telis - helt rätt! Ska kanske prova den i nästa vecka när Soctanten kommer på besök.

  • Lapinette

    mugglan - kan inte säga annat än att jag känner igen mig ... förutom det där med att hålla varandras rädda händer i ett iskallt väntrum i Landstingets lokaler ... för vi hade ett eget mysigt rum på CvL och fick själva bekosta våra IVFer.

  • Lapinette

    När jag berättade för Soctanten om vår tråd så sa jag att faktiskt alla (som varit med från början) har lyckats bli gravida ... utom vi. Hur känns det frågade hon. Ja, vad fasen svarar man ... SKIT I HELVETE!!!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen