• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sweet - nej, det gör ju inte det ... men som kanin slutar man aldrig att hoppas.

    Är obotligt oteknisk så jag vet inte om jag har mobilt bredband ... troligen inte.

  • Lapinette

    Sweet - bra frågeställning och diskussion (med dig själv ) gällande faders medverkan och ofta (i början) negativa inställning till adoption. Vi läste om hela den där grejen på adoptionskursen men det var mer faktum att det är så istället för varför i hela fridens namn det är så.

    Att vi tjejer ligger steget före i tankarna kan jag faktiskt förstå ... för det är vi som går igenom hela tankebiten när vi ruvar, hoppas och våndas men sen borde ju mannen vara med på det hela. Min make tycker liksom mig att det viktigaste är att vi bildar familj, får barn, än sättet vi får det på samt att han till fullo förstår och stödjer mitt beslut i att inte göra fler IVFer. Han önskar t o m att jag hade sluppit hela den biten och att vi redan från början hade vetat att det aldrig skulle fungera. Det är nog mest där han är frustrerad.

    snaily - helt rätt på dem bara (i det här fallet kursledaren)! Trist att åka så långt och så är det inget ... snopet!

    Själv sitter jag här och är värsta bitchen också och det pga att min blodsockernivå är nere i tånaglarna. Åt en sallad till lunch och har ännu inte ätit middag pga alkohol och matshopping. Laxen ligger i ugnen och en ny variant på bubbel från Alsace ligger i frysen (för att hinna bli kall). För bubblet (Cremant från Bourgogne) som jag skulle köpa fanns inte . Det var ett högt lagersaldo på internet men någon jäkel har åkt dit och tömt hela lagret. Förbannade studentmottagningar !!!! Så nu provar vi en ny sort ikväll och får hoppas att den ena eller den andra finns på vårt bolag (runt hörnan).

  • Lapinette

    Måste säga att det nya bubblet är riktigt bra för att inte vara en champagne. Så det var meningen att vår Cremant skulle vara slutsåld !

    BS ... oj då, låter kämpigt!

  • Lapinette

    Sweet - tror inte maken ångrar att vi har försökt med IVF utan mer att han hellre velat att doktorerna kunde ha gjort mer noggrann undersökning och sett från början så vi (läs jag) hade sluppit. Sen har du rätt i (tidigare inlägg) att jag aldrig längtat efter att få vara gravid utan längtar mer efter slutprodukten .

    BS - f'låt, jag skrattade också åt ditt inlägg för som Sweet skrev, du skriver så rakt, frankt och roligt. Hoppas det kommer att kännas bättre imorgon och vad sött med en liten Jocke.

    Nej, nu måste jag logga ut och gå och lägga mig. Go'natt!

  • Lapinette

    STORT GRATTIS till supersöta Lillskruttan!!!

    Själv har jag noll lust att jobba. En massa fix inför festen imorgon, solen skiner från klarblå himmel och jag har nada att göra (arbetsmässigt). Det går åter igen riktigt krasst för mig . För det mesta är det skoj att vara säljare men emellanåt är det mindre roligt.

  • Lapinette

    Telis - klok som en bok! Och vilket härligt problem ... att ha för stort kök. Vårt är precis alldeles lagom. Jag är nöjd!

  • Lapinette

    Men heeeeeeeeyyyy it's FRRRRRRIIIIIIDAAAAAAAAAYYYY!!! Solen skiner, bubbel i kylen och imorgon är det PAAAAAAAAARTTTTTTTYYY!

    Ringde på hos grannarna under oss (hon är rena rama gestapo) och talade om att vi ska ha fest och bjöd in dem . Tyckte det var bäst att berätta personligen (trots lapp i trapphuset).

    Det enda mörka moln på min himmel just nu är mitt jobb . Om jag inte säljer ... vem säljer då i företaget? Shit!

  • Lapinette

    Telis - hur går det för dig och jobb? Jag menar har du någon plan?

  • Lapinette

    Känner mig lite stressad och har kommit på saker jag måste fixa trots att vi inte ens har huvuddelen av festen här hemma inkl. inte behöver fixa med mat etc. Är så glad över att jag lagt den delen på annat håll.

  • Lapinette

    Telis - låter som ett bra förslag .. speciellt det där med huvudet i sanden. Själv är jag orolig att bli av med jobbet. Både jag och maken behöver stå stabila (i adoptionsprocessen) ett tag till.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen