Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Fast med tanke på att jag förmodligen kommer gå över så är det ju bra att jag har ett tidigare datum så att jag inte går över för länge. Inte för att jag vill bli igångsatt men heller inte vänta till september.

  • nennesjuttioåtta

    piggis, vilken tur att jag frågade då, hade blivit svårt för dig att förklara en ny förlossningsberättelse.

  • nennesjuttioåtta

    PB vad fint!!!! Jag satte mörklila tulpaner i höstas och de har kommit upp fint, förutom att de är skitlånga och rangliga, ser jättekomiskt ut.

  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-06-02 16:48:52 följande:
    pb - samma här! Jag är fröken glappkäft .. berätta inga hemligheter för mig! Eller så måste man säga åt mig att DU FÅR ABSOLUT INGET SÄGA ... då kan jag hålla tyst för alla utom maken. Han får veta allt men han räknas liksom inte.
    hur lyckades jag skriva med Lappis avatar?!?!?
  • nennesjuttioåtta

    Muggles – nej fy de där proggisarna... fast om jag får välja har jag hellre proggen än den där man sprutade on, vad den nu hette. Den pluggade igen hålet som med övertuggat tuggummi. Hujedamej! 


    Izzie – men HEJ!!! Lycka till med planerna, diet och syskonförsök (fegade ur?!?!? )


    Tinga – messmör! messmör! messmör! Järnrikt och hur gott som helst. Fast det är klart, en del (läs min man) gillar inte att det klibbar fast i gommen (har dock aldrig hänt mig) så han spyr bara han ser att jag råkat kladda messmör på köksbänken vid frukosten. Så det kanske inte är så bra idé ändå.


    Piggelin – hehhe, nja det finns väl aldrig något bra tillfälle att säga sånt där med tanke på omständigheterna här i tråden... men nu är det ute iaf. Vad sa Amanda?!?!


    Undrar också om det där med fertila perioder, min kusin har tajmat det där med två olika män, och det skiljer bara någon dag. Däremot min mamma (som iofs hade svårt att bli gravid) har spridit ut oss över året. 


    vad har ni mer hunnit skriva...


    Cicci – Du verkar ju vara tillverkad med en turbo i röven, vad du hinner med!!!!  


    dags att posta...

  • nennesjuttioåtta

    just det Sweetie – stackars din väninna!  

  • nennesjuttioåtta

    PB, nä, jag läste att de kunde stoppas där men har som policy att där ska det bara ut saker, inte in. Men det är säkert sant som du säger, mindre kladd. 

  • nennesjuttioåtta

    PB, fortfarande ingen happy man? åh så typiskt! Hoppas han dyker upp snart!

  • nennesjuttioåtta

    Cicci, nej, EA har inte plussat.

  • nennesjuttioåtta

    cicci, hahaha nej jag tror benhårt på att jag kommer gå över flera veckor, min syster fick barn för någon dag sen nästan 2 v sent. Hon var helt slut, verkligen mardrömsförlossning (precis allt jag inte önskar) med krystvärkar när hon inte var helt öppen, sugklocka som lossnade och stänkte ner barnmorskan med blod (hon blev ju livrädd, för hon fattade inte vems blod det var, hennes eller bebbens), epidural (som hon inte ville ha men bm propsade på att hon inte skulle orka annars) som fick sättas om för den första sattes fel så varje värk fick hon kramp i ena benet och jag minns inte allt men det slutade ju bra iaf. Det är väl huvudsaken. Så jag får ändra lite inställning till att det kan gå hur som helst...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen