• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    snaily - läste precis som dig grus och tänkte att det kanske var något typiskt uttryck i krokarna där nennelainen bor. När är det dags för din del? Min väninna som ska ha i september (visserligen hennes fjärde!) är nu upp 20 kg och ser ut som hon ska föda vilken dag som helst. Fast så har hon sett ut vid samtliga graviditeter även den första.

  • Lapinette

    Visst segar det som bara f'n när man måste stå vid sidan om och se alla andra åka. Träffa en väninna som gjort ett gäng IVF, åkt på en del missfall och som nu är i vecka 14. Hon rekommenderade sin läkare (igen) till mig. Kanske ska göra ett besök i sommar? Men absolut inga mer IVF eller annat utan gå dit och göra något slags hormontest som han gör (men som många andra läkare struntar i). Hmmm... vill inte väcka den björn som sover.

  • Lapinette

    Tinga - hej hopp! Har lagt Pol Roger för kylning  inför lördagen och har inte glömt bort att du ville ha lite Japan tips. Har legat efter men allt "övrig" i o m resorna plus festen men framöver ser min agenda mycket tommare ut.

  • Lapinette

    Parnassia - grattis till bröllopsdagen men trist med makens mormor.

    Tinga - vad jobbigt med Puffs testikel men som du säger ingen idé att oroa sig för den andra om chanserna att något ska hända även den är så små.

  • Lapinette

    Cicci - har en väninna som flyttar till New York och som har en 1:a på Sibyllegatan. Kan höra med henne om den ska hyras ut.

  • Lapinette

    mugglan - lider med dig och känner så väl igen tankarna. Tack för att du påminner mig om varför jag inte vill göra några fler IVF . Kram till dig och tankarna och om du inte vill dricka skumpa på lördag så kan du säkert smaka en mun (för det gör ju knappast någon skada).

    AM på Expressen ... vilken linslus hon är!

  • Lapinette

    BS - förresten, din make råkade inte få med sig fel jacka hem? Vi har nämligen en jacka, svart Gant, hemma hos oss samt nycklar i ena jackfickan men ingen verkar kännas vid den.

  • Lapinette

    Cicci - har redan mailat min väninna men jag kan tyvärr inte garantera ett snabbt svar då hon är så väldigt "busy".

  • Lapinette

    mugglan - känner igen mig i det där du skrev om att gå 150 % in i allt. Hade jag varit lite mer relaxad så skulle IVFandet inte varit lika jobbigt. Men jag har svårt att göra något halvdant och då blir det ingen sprit, nålar i huden, äta si, dricka örter ... och gud och hans moster. Maken sa t ex åt mig att inte gå in här när jag ruvade (vid en av IVFerna) för att få mig att inte tänka på det ... ha, ha ... som ni vet så höll jag mig knappast härifrån.

  • Lapinette

    Jösses, har ni lyckats komma in här idag??!! Jag har försökt och försökt och sidan har varit helt jäkla tom. Inser att jag har massor att läsa ikapp.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen