Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sedan tror jag det är guld värt att den här soctanten träffar er tillsammans eftersom jag kan säga efter att endast träffat er 2 ggr ihop att man känner av hur bra ni har det med varandra Lappis! Du och din make! Er relation känns superstabil men ändå itne på ett "trist vis" om du förstår.


    men just det där att ni kommunicerar väl med varandra och känner en trygghet i varandra. DET tycker jag man kände meddetsamma.



     


    Sådant känner de säkert också av. De är ju dessutom proffs! Och det måste vara pluspoäng en masse för sådant!

  • sweetstreet

    Oj EA vad knivigt. Men kasnke ska ni ändå testa på lördag då?


    men vilken dag är annars sagt att ni bör testa på? Är det alldeles för tidigt på lördag?

  • sweetstreet

    Sedan kan jag bara hålkla med er alla om att NI ÄR SÅÅÅ FANTASTISKA!!!!


    Jag vet faktiskt inte va jag gjort utan denna tråden och ER!


     


    Visst, jag hinner inte alls in så mycket nuförtiden så vissa perioder kanske ni tror jag övergivit er, men det har jag inte! Jag smygläser då och då även när jag inte hinner skriva själv. Ibland hinner jag inte smygläsa heller men ni finns verkligen i mina tankar! Sådant stöd som jag har funit hos er här är helt ofattbart egentligen med tanke på attt jag knappt träffat mer än en del av er och då bara ngn enstaka gång.


     


    TACK för att ni finns!!!!!!!


     


     


     


    torkar tår urögonvrån och hostar vidare....

  • sweetstreet
    Iiiih TELIS!!!!!
    Så nu är 13 ditt turnummer då?????????????
  • sweetstreet

    Hahaha! Lappis!


    Undrar just vem som var tröttast. Hm, ni hade åtminstone jetlag att skylla på men min make som nattade både sig själv och lilltjejen och inte kom upp förrän ni skulle gå hem och jag gick in och väckte honom...  


     


    han tycker det känns lite pinsamt tror jag och jag kan säga att det verkligen verklgein verkligen INTE var nåot personligt mot er!!!!!!!!!! 

  • sweetstreet

    FAN vad jag är omotivrad att jobba idag!!! OTROLIGT! Känner mig trött och hängig och vill egentligen bara gå hem och sova. Eller läsa en bra bok eller nå´t....


    Usch sliten är nog ett namn.


    Men kasnke är det pg a av den här jävla hostan och luftvägsbesvären!?!?!!? Ska gå till läkren och kolla upp mig imorgon.Inte för att jag är så säker på att de kan säga ngt men det är nog bra att göra en koll ändå. Hoppas att de hittar ngt som kan förklara det hela men att det är ngt lättåtgärdat. Typ antibiotika eller så. Inget allvarligt .


     


    En kompis till mig har alldeles nyligen fått reda på att hon har lymfom!!!!!!


    Hon fick veta då hon gick till optiekrn för att göra en vanlig synundersökning för att skaffa nya glasögon/linser. Då såg de att hon ahde en blödning inne i ögat och skickade henne till akuten. Där blev hon kvar. Allt gick snabbt efter det för de insåg att hon hade sjukt låga blodvärden och hon fick hur många blodtransfusioner som helst. Nu har hon påbörjat första cellgiftsbehamndlingen och jag är otroligt orolig för hennes skull! Hon är bara dryga 40 och har två små söner. USCH!!!! jag hoppas innerligt att hon klarar detta.


    Det är i sådana lägen man inser hur bra man verkligen har det. OCH det är också då man isner hur jävla rädd jag är att ngt ska drabba en eller ens familj. Jag kan inte ens tänka tanken över hur man skulle känna om man blev allvarligt sjuk när man har barn!!!!!! Missförstå mig rätt nu. Jag menar inte att det inte är lika illa om man blir allvarligt sjuk och inte har barn. Det menar jag inte! Men sedan vi fick barn har jag känt mig än mer skyddslös på ngt vis eftersom man vet att man har ngn som är så beroende av en på ngt sätt. Som man måste skydda. Men hur gör man det om man blir allvarligt sjuk!?!

  • sweetstreet

    Ja i min väns fall så är barnen inte småbarn men de är fortfarande små om man säger så. Helt klart behöver de sin mamma. Tror de är ca 7 och 10 år gamla hennes söner. Och då är man fortfarande bara ett barn även om man såklart inte är superliten.


     


    Nu har ju hela familjen det supertufft. Under henne behandling gissar jag att både hennes make och deras barn mår skitdåligt de med. Både med oron samt med det vardagliga livet. Hon åker in och ut på sjukhuset hela tiden. Det är inte bara behandlingar men också en del komplikationer som tillstött av operationer etc.... Skitjobbigt som sagt. De bor dessutom här i USA också så det är långt till familjen i Sverige. Hennes syster är dock här nu och hjälper till och stöttar. Men som sagt, det är tufft att vara långt från familjen när sådant här händer.


     


    Nu hoppas jag verkligena tt det ska gå bra för henne. Hittills har hons varat bra på behandlingen vilket är positivt. Man känner sig dock så himla maktlös när man står "på sidan om".


     

  • sweetstreet

    EA, Å NEEEEEEEJJJJJJ!!!!!!


    inte tanten!!!!!


     


     


    Usch!


    hoppas dock fortfarande på att det bara är lite blod och inte tanten själv.


    Jag minns att ajg hade rosaaktiga flytningar innan jag plussade. Därför trodde jag givetis det var kört och inväntade tanten men när hon ändå inte kom så testade jag. Hoppas såååå att det är likadant för dig nu!!!

  • sweetstreet

    Vill även ropa Heja Heja till Mugglan!!


     


    Låter kalas att dina äggisar spurtar på nu! Visst var det ÄP imorgon!!!!

  • sweetstreet

    rabarbertårtan lätdessutom sjukt god"


    Jag ÄLSKAR just rabarber!!!!!!


    Vet inte vad det är men det är verkligen en av mina favoritfrukter eller grönsaker eller vad fasen ska man kalla det egentligen??????!!!!! Det ÄR ju ingen frukt ju! Man äter ju stjälken! Men jag tänker på det mer som en frukt/bär-kategori eftesom man använder den på samma sätt. Oftast i just bakning.Men himmel vad skumt det blev nu då! Vad ÄR rabarber egentligen? Är det en grönsak???


    Och nu menar jag INTE de biologiska definitionerna för enligt dem är ju gurka och tomat frukter också och jordgubbar är stenfrukt....


     


    nej jag menar i allmänt vardagtal. Är rabarber då en grönsak????????

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen