• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Åhhh... vad jag hoppas på fint väder. Det ser inte så ljust ut enligt yr.no .

  • Lapinette

    Ore - tänkte först på henne jobb för de får ju ta hand om en hel del familjetragedier men sen blev jag mer övertygad om att det var av privat karaktär när hon sa att hon behövde typ "komma iordning" och att hon inte direkt bokade in en ny tid med oss.

  • Lapinette

    snaily - ja massor med kaka till oss och vi har gått och nallat där sen hon ringde!

  • Lapinette

    Har även hunnit dela på en pizza och se det näst sista avsnittet i the Wire på lunchen. Ha, ha, lite udda lunch idag.

  • Lapinette

    Halva citronkladdkakan uppäten och hela the Wire avslutad. Känner mig ganska nöjd med dagens bedrift !

  • Lapinette

    Ore - den sången gillar jag! Kan du inte sjunga den på lördag?

    Har varit och handlat och utanför affären (CityGross) så stod ett fiskestånd. Där hamna jag och maken och så köpte vi hummer + krabba. Så nu har vi öppnat en Pol Roger (Tinga I promise det finns en till här hemma). Efter att har "firrat" i en månads tid är det jäkligt svårt att sluta ... även om vi sagt att det är bröd och vatten som gäller.

    Så idag tårta, två avsnitt av the Wire och nu skumpa + skaldjur ... härlig onsdag.

  • Lapinette

    Nu har jag hört kaninsången och översatt den till maken .

  • Lapinette

    Har totalt missat det där med Skifs och Agnes ... fast så läser jag inte mycket skvallerblaskor heller.

    AM - japp, George försvann för ett par säsonger sedan och igår blev Derek och Alex skjutna.

    Själv går jag och smälter de absoluta sista avsnitten av the Wire och gnolar på sången som de hade med i ingressen. Fast jag antar att ingen här inne har följt the Wire ...förutom Sweetan så ingen är intresserad av att diskutera Omar, McNulty eller Marlo Stansfield med mig.

  • Lapinette

    AM - jag håller fullständigt med! DSM var verkligen en underbar serie som jag inte alls förstår varför den inte gick hem i USA. The Wire har däremot varit en stor succée i USA och fått många utmärkelser men här i Sverige funkade den inte alls. Så verklighetstrogen där de hämtat de flesta som spelar i serien ute i det verkliga livet. De goda killarna är inte enbart goda och de onda inte onda och de dödade nästan alla mina favoritkaraktärer under seriens gång (5 episoder, 12 avsnitt à 1 timma) dvs de sket fullkomligt i devisen om lyckliga slut.

  • Lapinette

    Mad men har jag inte följt ... är det något du rekommenderar? Ska väl börja klämma en ny serie nu när the Wire är avslutad ... eller vänta i några veckor tills de släpper den senaste säsongen av Entourage (som ännu inte kommit till Sverige). I luuuuuuuuuvvv Ari Gold (Jeremy Piven)!!!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen