Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Parnassia/Telis Wooooh! Tack för tips! Barnvagn kommer v 25 (snart alltså, yeeiks, vilken grej!!!). Den där gallerfilten verkar ju vara helt omöjlig att vara utan, i paritet med blöjor, men visst fanns det ett mönster till den någonstans (AAAMMMMM HOHOOOO?). 


    Kommer ihåg när jag var typ 15 (typ asså liksom) och råkade tjånga in i glasdörren till apoteket med näsan före (ja, den lilla), och helt förblindad av tårar och önskan om att sjunka genom jorden så ställde jag mig vid första bästa hylla och låtsades som ingenting. När synen återkom så stirrar jag rätt in i hyllan med bröstvårtskräm. Det är sån där grej som jag kan få hysteriska skrattanfall för, men som då var jävligt jobbig.

  • nennesjuttioåtta

    Parnassia – grattis på bröllopsdagen!!! *knulltrumpet*!!! tråkigt med makens mormor dock, men som du säger, livet bjuder på allt möjligt. 

  • nennesjuttioåtta

    fy fan,d de tär ju helt jävla overkligt alltihopa. Hjäälp!

  • nennesjuttioåtta

    Vickan Tack! hahaha vände på tipset om galltvål i huvudet när jag skrev ned det.. "hhm bra mot apor..?!??!"

  • nennesjuttioåtta

    vickan perfekt! Badbalja och babysitter kommer vi få från kusinen, journalen behöver vi ingen eftersom den är digital. Men annars så! 

  • nennesjuttioåtta

    nu ska jag gå och beställa sushi...

  • nennesjuttioåtta
    Telis skrev 2010-06-07 11:52:07 följande:
    Iiiiiiiiiih, tänk att det ändå är så nära nu, nenne!! Lite trådträff, lite midsommar, lite semester och tjoff är ni småbarnsföräldrar med nattvak, kräks och blöjbyten! Och bebislukt och världens små sötaste fötter och små tjocka lår med veck på.
    *sprattlar* WEEEEEEEEEEH 
  • nennesjuttioåtta

    mugglan, jag testade 14 dagar efter ÄP, vilket räknas som ÄL, så testa du då. Är det minus så kan du dricka men det kan fortfarande bli plus senare. Och då visste du ju inte bättre. usch, vill absolut inte byta med dig nu! KRAMAR!!!!!


    Cicci – stackars skorpan!  Och det är sant, det går ju att handla efteråt också, men eftersom vi inte fattar vad man behöver så är alla tips bra, så får vi märka sen vad vi inte hade beöhvt. 


    Vickan, har ni sån här myggmedel man stoppar i kontaktuttaget? Nu komer jag inte på namnet. Det är säkert inte särskilt miljövänligt men det är effektivt! 

  • nennesjuttioåtta
    Telis skrev 2010-06-07 11:53:15 följande:
    Vi väcktes inatt av att mr T låg och kiknade av skratt i sömnen.
    Aaaaaaaaaaaaaw!!!!
  • nennesjuttioåtta

    muggles – skrev ett långt inlägg och sen gjorde jag något annat och tryckte sen på uppdatera och då försvann det. Men men... Kontantan var att det är värsta dagarna nu och framöver så bittra på bara! Allt annat känns som blaha i jämförelse. Jag gjorde bara en massa minialmanackor, skrev upp datum som jag strök allteftersom och yada yada, och kunde inte släppa att tänka varje timme vilken RD jag var på och i morgon är det RD XX och sen är det RD XX och idag är det RD XX och i morgon är det RD XX och ... fy fasen, jag höll på att bli knäpp. Så samtidigt som man vill att tiden ska gå snabbt så kan det ju bara highway to hell. Men men... Snart vet du, ni och vi. Och förhoppningsvis blir det fuldans som fan på lördag!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen