• fru AM

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hej igen! Tack ni som röstat. Ursäkat aatt jag helt ego bara slängde mig in i tråden med denna uppmaning. Blev lite ivrig


     


    Håller tummarna för EA:s VUL idag! Hoppas på fler ägg!


     


    Snaily: vilken vecka är du in nu? Har för mig att UL för KUB görs i v 13?


     


    Har idag varit på ngn form av anställningsintervju ... Vet inte vilket intryck jag gav dock. förmodligen lite splittrat eftersom lille, vackre gossen var med och skrek sina falsettskrik ...

  • fru AM

    PArnassia: min erfarenhet av dammsugare är att de ska ha Hepafilter, ha lång slang (och sladd givetvis) samt inte vara av den billigare sorten. Men får vad man betalar för. Elektrolux har förtjänt bra rykte. Är MIN uppfattning.

  • fru AM

    Telis: jag röstade nyss på Televinken också! Man kan rösta på hur många barn som helst verkar det som, men bara en gång på varje.

  • fru AM

    Nej!  


    Stor kram till Start September ... och till din familj. Tänker på er!

  • fru AM

    Telis: vilken storlek köper du till Televinken nu? Har som projekt att sortera våra urvuxna baby- & barnkläder för försäljning. Är ni intresserade?

  • fru AM

    Telis: du kan lägga dig i ett varmt bad (eller ställa dig i varm dusch) och trycka ut mjölk (liksom stryka med handflatan). Pumpar du så bildas det ju mer igen ... Jag har nog bara slutat tvärt av när jag slutat amma (men det är klart det har läckt och spänt lite). Jag ska sortera kläder närmsta veckan är målet så jag hör av mig ang. vad jag hittar till Televinken. Har några kortärmade sommarskjortor vet jag redan nu.


    BS: tack för att du frågar. Det är fortfarande skitmycket men känns bättre när man har pratat om det - med er, och maken och några till, istället för att bara låtsas att allt är bra. Bonusfarfar i Göteborg får nöja sig med regelbundna telefonsamtal fram till sommaren då vi hälsar på hela familjen. Han verkar glad för att jag ringer.


    Jaha - nu ska jag ut och handla. Tredje gången någon av oss går till affären idag. Pga att vi har hål i huvet båda två Blöjor och välling saknades visst också.


     


    Hej så länge! Trevlig helg. 


    Oj vad gnälliga barnen är idag! De kanske också har hål i huvet


    Pusspuss

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen