• _koko_

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    ore - Ja, det var ett helt unikt bröllop, kan jag säga.


    Nu måste jag ställa undan frukosten... Kanske göra lite kaffe?

  • _koko_

    Ok, nu har jag smygläst en hel massa dagar, får se vad jag kommer ihåg att kommentera....

    nenne - Med en vildkatt som nancy är det inte säkert att ikeas skötbädd är den smartaste. Vi köpte den nu och den hade en av våra katter tuggat sönder efter några veckor... Jag har klippt upp den och använder nu skumgummit i botten som madrass i vagnen och lillebror sover plötsligt mycket bättre där.
    Ska jag ta med sjalen på lördag? Om du vill får du även ett halvt paket amningsinlägg som jag har kvar, behöver dem inte själv längre.

    snorkis - Borste?? Conny föddes med jättemycket hår, men inte behövde det borstas?

    cicci - Vad hemskt med skorpan!!! Hoppas hon piggar på sig snart!

    oms - Jobbigt med stora dottern, men skönt trots allt att det blir utredning. Får man en diagnos har man ju möjlighet att få hjälp och stöd, och en förklaring till problemen inte minst. Kram! Kul att du kommer på lördag!

    BS - Usch var besvärligt att inte få i Iris febernedsättande, hoppas de inte blev sittande alltför länge på akuten! Vi har smaksatt panodil till conny och han ber om mer när han får den.

    lappis - Vad kul att festen blev så lyckad, lät superhärligt!!!

    muggles - KRAM!!!!!!!!!!!!

    snaily - Ska bli sjukt roligt att få träffa dig och korven igen på lördag! Och vad synd att du plussade så du inte fick försöka supa mig under bordet.

    tinga - Tråkigt med puffs testikel, men tur ändå att de har två. Tänk om det var själva snoppen som var skadad!

    Vi har varit på bröllop i helgen, den här gången visste vi till och med om att det var ett bröllop. Mycket trevligt men jisses vad trötta vi var igår!! Lillebror var ju tvungen att vara med (det var med övernattning) och vaknade 6, lite jobbigt eftersom vi kom i säng vid 2, inte helt nyktra heller...

    Ikväll fortsatte vi med att ha barnvakt och skulle gå ut och äta, men eftersom tvn pajjade (eller närmare bestämt mjukvaran som tar emot tv-signalen) precis när vi skulle åka hade sambon för dåligt samvete för att kunna njuta av kvällen, så vi var hemma igen före 9... Hahahaha, INGEN kan vara så tv-beroende som han, och då tror han förstås att det är lika hemskt för alla andra att vara utan...
    Nu är ordningen återställd (några omstarter och uppdateringar senare), och båda barnen skötte sig fint så vi ska ha barnvakt snart igen.

    Nu ska jag sussa sött. Hoppas jag.
    Längtar till lördag! Har inte bestämt om jag ska ta med något barn ännu, får se.


  • _koko_

    Kom på ett par saker till: Tack sweet och AM för NY-input! Eftersom det är med mamsen jag ska åka tror jag inte vi kvalar in som potentiella gäster hos AMs "bekant".

    Hade velat vara en fluga på väggen när televinken skrattade i sömnen, låter precis hur gulligt som helst...

    liten - Hoppas mindre kryar på sig snabbt också.

  • _koko_

    nenne - Ska göra mitt allra bästa för att komma ihåg de saker jag lovat till dig på lördag. Mitt närminne är tyvärr noll just nu, så vi får se. Hoppas mötet idag med jobbiga kollegan går bra och är starten på något bättre. Om inte får du ladda ner något program som med stora siffror på skärmen visar hur lång tid det är kvar till hemgång.

    PB - Vilken dramatisk resa! Din son verkar som någon nämnt oerhört trygg, det är bara att ta åt dig och njuta av honom.

    Min greys-kunskap sträcker sig såhär långt: Vem var george? Jag är jättekass på att följa serier som går på tv och för snål för att köpa dem på dvd. ÄLSKAR dock Dexter, som oupsie nämnde, och Heroes (har dock inte sett säsong 3 ännu, det ryktas att den inte är lika bra). Har även börjat följa amerikanska The Office (tack vare inspelningsfunktionen på vår box, den går sent på kanal 9), hysteriskt roligt när man lärt känna karaktärerna, och med lite mer hjärta än den brittiska.
    Kommer ihåg att jag såg kalla fötter när den gick på tv första gången och tyckte den var jätterolig, men sen blev den ju helt tragisk på slutet och jättejobbig (men bra!) att se...

    Åååh, ser att ni bestämt att ses under svampen på lördag, brings back memories kan jag säga!! Första gången vi hade en trådträff sågs vi under svampen med en varsin tom systemkasse i handen som skulle symbolisera vårt alkoholberoende och vår önskan om att fylla kassen (magen) med något (en bebis). Eller nåt i den stilen. Det var jag, fruLlan, snartis och cicci... För FYRA ÅR SEDAN!!!

    Jag har inte bestämt mig för vad jag ska ta med mig ännu, men det löser sig. Har 3 olika flaskor champagne och en flaska rosé-rotari hemma. Jag kan tänka mig att ses tidigare och ta en fika om det är någon som har lust, det var väl någon/några som kommer in tidigare på morgonen?

    snaily - FLADDER!! Ohooo, lilla pyret, vad mysigt!! Hoppas du fick sova lite inatt iaf, trots jobbigt på jobbet och spännande magverksamhet.

    EA - Bra jobbat med körlektionerna!! Jag började övningsköra med min sambo för några år sedan, men sen kom barnen emellan (balansen blev knepig när jag blev gravid, och sen blev jag rädd också), så nu står cykeln och dammar i garaget...

  • _koko_

    just det, snaily! Billabong är mest som läsk och schloss boosenburg torrare, så det beror på vad man föredrar.

  • _koko_

    EA - Klockan 6 blir nog lite tidigt... De har jättebra hotellfrukost/brunch på Scandic Anglais (precis vid stureplan), öppnar 7.30 på lördagar. Jag måste nog amma en gång innan jag sticker (har bestämt mig för att lämna båda barnen hemma), så jag kan vara i stan vid 10 ungefär.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen