Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    god morgon 


    eller nåt


     

  • nennesjuttioåtta

    koko, smart inlägg om skötbädden! Frotté är ju gött åt små kattklor! Men vad har ni istället? Jag lånar gärna sjalen!!!!


    Oms – jobbigt med tjejen men vad skönt att ni kanske får svar på ett eller annat vis. Men jag tror det löser sig för du verkar så engagerad och det är väl det hon vill ha och behöver. 


    hej Liten!


    hej Snorkis!


    Hej September!


    hur mår ni?

  • nennesjuttioåtta

    Ååh fy fan, vilken jävla start på morgonen. Jag sa till min kollega precis som jag kände det att hon behandlar oss som praktikanter och hon blev så ledsen så hon åkte hem. Bakgrunden är ju att hon håller i allt och ska ha kontroll på allt. jobbar kvällar, helger, dagar hon är mammaledig, har semester, är på bröllopsresa, whatever... och vi är inte betrodda att sköta någonting. Prata med en kund eller skicka en order till underleverantörer. Trots att både jag och min andra kollega har jobabt med detta hur länge som helst och min kollega har iofs bara jobbat här sen sin examen men skötte sånt medan the thing var mammaledig, jag har ju haft andra tjänster där jag varit självgående och kunnat hantera såna här saker hur bra som helst. Och nu "får" vi inte, och när hon väl ger oss tillåtelse att göra det så pratar hon om det som att vi inte vet hur man gör och är så snäll som delar med sig som bossen sagt att hon ska försöka göra, dock gör vi ju fel ändå, t ex fel skärning på typsnittet i ordern (bold istället för regular, huvaligen!) eller tar fel påslag för just den underleverantören på offerten (som bara hon vet). Eller när jag ska formge någonting, och gör ett förslag så är det "inte riktigt som hon hade tänkt sig". Alltså, det går inte att beskriva! Jag blir vansinnig på henne varje dag och det märker hon ju såklart och tycker att jag klagar på allt och inte vill göra tråkiga jobb men jag kan ju göra vad fan som helst bara jag har NÅGOT att göra, men hon behöver inte vara någon jävla morsa för hennes sätt är inte alltid det rätta (hon har ju varken EQ eller IQ). GAH! Bara några veckor kvar bara några veckor kvar bara några veckor kvar


    Både jag och min braiga kollega vill ju inte jobba kvar här men det finns ju inte så mycket att söka häruppikring.

  • nennesjuttioåtta

    BS – men usch, stackars Iris! Har du hört något mer om det var körtelfeber eller? 


    Jag får kika på babyproffsen, men det känns som de är skitdyra?!? Vi har annars inte så mycket barnaffärer här, Barnens hus finns ju iofs också.


     

  • nennesjuttioåtta

    dags att investera i lite mindre frottéhanddukar, antar jag...


    Tack, Parnassia, jag vet ju att jag gjorde rätt som sa något men det känns inte roligt när någon blir ledsen. Hon förstår ju inte heller! och så blir hon martyr och tror att vi ska sno hennes jobb, det enda hon är bra på uhuuuu

  • nennesjuttioåtta

    AM får alla plats under svampen?

  • nennesjuttioåtta

    Det känns som vi behöver chartra en buss från centralen, hahahah!

  • nennesjuttioåtta

    MSW, du glömde stickbeskrivningen på gallerfilten!

  • nennesjuttioåtta

    AM, det blir inget skötbord, ett portabelt uppe och ett på diskbänken i tvättstugan. Begagnat var ju en idé faktiskt! Köpte du din gallerfilt på minimundus?


    Muggles – jo, det stämmer nog ganska bra. Jag har pratat med vår boss nu så vi ska ha ett samtal allihop där han får vara "medlare" som är lite mer neutral (men det har ju knappast undgått honom hur vi har det..), hoppas han har någon lösning. Annars har jag en, och det är att jag slutar för här går jag bara bakåt i utvecklingen. 

  • nennesjuttioåtta

    allts portabel skötbädd

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen