• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Skottland är underbart! Gillade verkligen Edinburgh men BS känner till Skottland betydligt bättre än mig som bara varit där i några dagar.

    Vill åka till Irland och det var lite "på det berömda håret" att vi skulle ha åkt dit i helgen. Vi får se kanske blir det en snabbvisit i Dublin inom nära framtid.

  • Lapinette

    Min mamma, pappa, mormor och så jag bilade i England när jag var liten. Minns inte ett dyft mer än att jag har sett kort från den resan. Var säkert bara typ 2 år.

  • Lapinette

    AM - I know! Som sagt, vi får se om det blir en avstickare dit nu i sommar men då blir det enbart Dublin för en helg.

    BS - vaaah, ett par i Småland! Jösses, då lär Gambia stoppa adoptionerna med Sverige. Vilka idioter det finns!

  • Lapinette

    AM - lite nyfiken, vart ska ni åka i sommar?

  • Lapinette

    Vi har också hyrt en lägenhet men något längre söderut än Cicci för 75 euro natten (den mindre lägenhet för 55 euro var redan uppbokad). Men då har vi pool och står man på balkongen så ser man ner till havet. Det vi uppskattade med lägenheten vi hittade var att man kunde boka den per natt och inte som många andra där man måste ta minst en vecka. Vi kommer ju rajta omkring i Slovenien både innan och efter och tar bara några dagars (4-5 nätter) stopp i Istrien.

    Själv skulle jag jättegärna vilja åka till Dubrovnik som jag hört så mycket gott om och varför vi åkte till Brac var då min väninna med kroatiskt ursprung så varmt rekommenderade både Hvar och Brac ... eller rent allmänt sa att vi bara måste åka till öarna.

    mugglan - så du gillade inte Dublin. Min väninna som är en globetrotter älskar Dublin och säger att det är en av hennes favoritstäder.

  • Lapinette

    Cicci - du får gärna inboxa mig så vi kan ta en tur förbi er by när vi är där. Förresten, vilka datum är ni där (tänkte om vi är där samtidigt så kommer vi förbi och säger hej).

  • Lapinette

    Kram till Sweetan!

    Öppenhet vinner man på i längden oavsett vad saken gäller. Mitt motto!!! Säger den glappkäftade kaninen som inte kan hålla mun.

    Ska själv logga ut och sticka härifrån till ett dubbelpass av träning.

  • Lapinette

    Skickar massor av kramar PB. Usch och fy för att gå omkring och känna, må dåligt och undra. Det är verkligen psykiskterror! Men om du är på dag 30 utan blod så tycker jag det låter väldigt positivt + irriterad, trött etc. Men jag förstår att pepptalk är inte vad du vill höra nu utan du vill VETA! Kan du inte testa?

  • Lapinette

    Ok, så det är ruvardag 10. Försök och hitt'på'nåt som får dig på andra tankar gumman annars blir det bara ändå mer olidligt. För mig funkade dagarna hyfsat då jag jobbade medan nätter och speciellt tidiga mornar var hemska. KRAM

  • Lapinette

    Cicci - då åker ni innan vi drar ned. Vi åker den 11 juli och tar de första 3 nätterna i Venedig innan vi drar till Slovenien och Bled som första stopp.

    pb - som sagt lider med dig och vet tyvärr hur jäkla dåligt man mår. Som jag sa till några i lördags så är det faktiskt bra för mig att bli påmind om hur sjukt jobbigt det var under ruvningen. För ju längre tiden går desto mindre minns jag hur det var och ibland kommer tanken upp (inte ofta men ibland) att varför inte testa en gång till eller vi kanske borde ha fortsatt med försöken? Men när jag läser här hur jäkla dåligt man fakstiskt mådde så känner jag ALDRIG MER!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen