• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    pb - jobbigt att du mår så dåligt! Men jag fortsätter att hålla tummarna att din känslor beror på en sak .... !!!

    Själv vaknade jag upp i natt i värsta svettbadet à la nennelainen. Var tvungen att gå upp och ta mig nattlinnet som var dygnsurt, tog en badhandduk och la mig på den (för det var blött i sängen), vände på täcke och kudde och somnade om. Undrar nu varför för så där brukar inte jag må på nätterna?! Har googlat och läst allt om ångesattacker (varför skulle jag ha det?) till att jag kanske är i klimakteriet.

  • Lapinette

    Fru E - trevlig resa! Ska be min kollega som åker i helgen till Barcelona och stannar över Midsommar, spana efter dig ! Och självfallet blir vi allihop gravida bara vi slappnar av! Jag har är ju ett praktexempel .. fast det säger säkert bom, bang när vi väl har hämtat hem vårt barn och jag är typ 42 år gammal. Jo men visst!

  • Lapinette

    Ha, ha tjejer!!! Hoppas ni får det så myyyyyyyysigt med de små!

  • Lapinette

    mugglan - och min mamma ringde mig VARJE DAG när jag gjorde min första IVF för att höra att jag tog det lugnt! Jag bad henne tillslut att dra åt pipsvängen och vid mina resterande försök berättade jag inte för henne att vi gjorde dem. Snacka om att hon stressade mig!

  • Lapinette

    Usch, vakna med kramp i vaden är inte skoj. Hände med jämna mellanrum i kombination med tävling en hel dag och sedan svirande på krogen därefter. Eller som när jag var i Val d'Isère och vaknade med kramp i båda vaderna ... kombinationen åka skidor hela dagen + dansa + alkohol hela natten. Naaaaaaaaajjjjsss!

  • Lapinette

    Parnassia - har inte gjort enligt det receptet men något liknande. Det som kan vara lite klurigt med infrysning är om botten blir väldigt "kladdig". Svårt att frysa in "snyggt". Vi frös in halva citronkladdkakan och jag tror inte vi kommer att ta fram den till någon bjudning utan vi får nog kladda i oss den alldeles själva (stackars oss!) för den är nog inte alls vacker just nu.

  • Lapinette

    Mitt problem har varit att förflytta själva botten då den varit så seg.

  • Lapinette

    mugglan - i mina krampanfall är det "most def" (som de säger i the Wire) vätskebrist! Hård träning/tävling/idrott och sprit är ingen bra kombination.

  • Lapinette

    Jag säger bara FREEEEEEEDAAAAAAAAAG! Har fått dagens första beställning (hoppas på fler) och ikväll blir det spinning och sen utgång med bror + flickvän. Det enda mörka molnet, förutom de på himlen, är att jag har menskänning i 180 . Kunde den inte vänta i någon dag till??! Svullen mage och tungt huvud passar liksom inte in på en fredag.

  • Lapinette

    Behöver er expertishjälp. Tänkte jag skulle halka ned till vårt Systembolagsbutik runt hörnan och köpa lite öl till Midsommar. Vad rekommenderar ni? Jag är urdålig på öl.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen