• uppochhoppa

    Hur ser er bröllopsmeny ut?

    Har precis hittat lokalen - restaurangen serverar ganska säkra kort i sin offererade bröllopsmeny. Typ skaldjursmousse på bröd, oxfilé, chevrecreme, rödvinssås, potatisgratäng, pannacotta/chokladmousse.


    På ett sätt känns det lite tråkigt, liksom förutsägbart, men säkert gott. -Vi vill nog gärna byta ut något/ändra till mer personligt, samtidigt som man ju vill att det ska funka för köket.


    Hur ser er bröllopsmeny ut?!


    Ta ett kliv mot dina mål! - uppochhoppa.se
  • Svar på tråden Hur ser er bröllopsmeny ut?
  • asfaltsblomman

    Hej. Vi kommer att ha


    Förrätt :


    Smörstekt hemmafiskad abborrfilé med citron och dill ,serverad på knäckebröd.


     


    Varmrätt :


    Älgstek på björkrisbädd med blandsvampsås och baconrullade harricortivert och ugnsbakade rotfrukter.


     


    Dessert :


    Liten hjortronpannacotta med grädde.


     


    Vickning:

    Janssons frestelse, hårt bröd och ost.


    Och bröllopstårta därimellan såklart

  • Bellatrix1982

    Förrätt: laxbakelse

    Varmrätt: Hjortfilé med rostad nypotatis med rödvinsås och smörslungade morötter

    Efterrätt/tårta: Fläder- och halloncheesecake

    Vi har valt enbart tårta ingen efterrätt eftersom vi tyckte att det blev för mycket mat helt enkelt. Plus att jag hatar tårta, så den vi valde är ju en blandning av tårta och efterrätt!

  • JBB

    Mingel: Snittar


    Buffe:

    - Potatisgratäng (vitlök och vanlig)
    - Fläskfile
    - Grädd sås
    - Smörslungade kantareller/champinjoner
    - Smörslungade grönsaker

    - Stekt potatis med örter
    - Ugnsbakad lax
    - Romsås

    - Sallad
    - Bröd ( Ljust och grovt bröd)
    - Smör

    Efterrätt: Stor exotisk fruktbuffé med glass, vispgrädde, chokladsås, nougatsås, jordgubbsås, strössel, mini marshmallows och ätbara blommor.


    Tårta: Vitchoklad och blåbär


    Vickning: Korv med bröd

  • Superstarfia

    förätt: löjromstoast med rom från kalix

    varmrätt:Lågtempstekt renrostbiff med timjanbakade späda rotfrukter, kantarellstekt mandelpotatis samt viltsky smaksatt med gelé och grädde

    Sen kör vi på tårta kaffe och avec till dessert..


    www.drombrollop.webblogg.se Hela Sundsvall firar vår dag, eller?
  • Bröllopmaj2010

    förrätt: räkbakelse

    varmrätt: potatis, fläskfile med kantarellsås

    dessert: ostkaka med jordgubbssylt och grädde

    senare tårta

  • Eriane

    Vi kommer ha buffé med dom här rätterna


    Jerkkyckling med melon- och chilisalsa
    Pepparstekt fisk med granatäppelsallad
    Scampispett med kokos och mojitomojo
    Blackened ribs med grillad ananas
    Sesampanerad tonfisk med persikosallad
    Sweetpotato crab cakes med söt chilisås
    Fried coconut rice
    Bananbröd och cashewsmör

    Funderar på att göra en tropisk fruktsallad till dessert och servera med vaniljglass, men det kan hända jag skippar det det blir ju tårta senare sen är det ju en kostnadsfråga. Kostar en del att köpa in tropiska frukter till 60 pers.

    Ca en halv timme, timme efter maten kommer vi ha kaffe och tårta (vit choklad & blåbärsmousse mmmm)

  • Carin o  Mikael

    Vi kommer att ha:
    Förrätt:
    Klassisk Västerbottenpaj med löjrom,


    Creme Fraiche och finhackad rödlök


     
    Varmrätt: Pestomarinerad oxfilé med portvinssky


    Serveras med en rotfruktschateau


    Efterrätt: Mörk chokladmousse med färska bär



    C&M 

  • uppochhoppa

    C&M : Det lät som en härlig meny - klassisk men med lite touch! Kul!


    Ta ett kliv mot dina mål! - uppochhoppa.se
  • Nordiskbrud

    Vi hade 3 olikar sorters canapéer till brudskålen

    Förrätt; jordärtsskockssoppa med halstrad pilgrimsmussla och baconcrisp

    Varmrätt; timjanstemkt lammytterfilé med manchegopotatiskaka och spanskpepparsås

    Dessert; liten ostbricka med lokala ostar

    Bröllopstårta; browniebotten med mörkchokladtryffel, mörkchokladmousse blandad med färska hallon mörk chokladspegel och ett mörktchokladskal.


Svar på tråden Hur ser er bröllopsmeny ut?