Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Bruttan, då har jag fattat allt rätt redan från början!
    Förra gången folk var här i kombo med Astrid Lindgrens värld ville sonen hellre åka till badhuset med storkillen i den ena familjen, så två av tre pappor gjorde det istället.
    Jag tror inte det är ngt han är superintresserad av, inte sambon heller tror jag. Men vi får se, sådant där kan ändra sig!
    Det roliga är att ni kommer hiiiit!

  • passionsblomman

    Aha! Det kunde man ju egentligen tagit på ordets beskaffenhet så att säga. Det vilar lite Souvlaki och Tzatsiki över det om man känner efter...

    Du, apropå inboxbabbel: Vi ska ju till Åhus ett par dagar. Känns det till närmre? och är det isåfall något man "borde" åka och kika på, ngnstans man MÅSTE fika eller något annat av existensiellt värde?

    Andra är också varmt (!) välkomna att lägga sig i tipshörnan...

  • passionsblomman

     


    Ninnnis skrev 2010-07-13 11:46:12 följande:
    Hmmm, jag ska fundera på Åhustips Blommis! När åker ni? Ska även fråga maken, har är nästan uppvuxen där

    Mañana!

  • passionsblomman

     


    Ninnnis skrev 2010-07-13 12:52:20 följande:
    Nej precis. Bara det är hyfsat rent och inga kackerlackor i sängen så ska det nog gå bra

    Eller myror på kudden!
    När vi var i Grekland, fem tjejkompisar, var det myror i ena rummet och de GNAGDE av ena tjejens HÅR på natten, så hon hade tussar på kudden och kala stubbade fläckar i hårbotten på morgonen! Snacka o att hon hade lätt panik och ville byta rum...

  • passionsblomman

    Bruttan, hur allergisk är du? Vårt ena rum är katterna inte i, så det är hyfsat allergivänligt.

    Daa, såja, ordningen återställd-din avatar är på plats! *kramar tillbaks* Jag skäms fortfarande djupt över att ha hållit dig vaken med mitt tvångsmässiga pratande, stackars oskyldiga kvinna!

    Fru syy, biverkningar av sprutan tror jag inte du behöver leta efter så långt efteråt. Det jävliga i kvinnosången är ju att menskänningar och gravidkänningar ofta är vääääldigt lika varandra. FÖRSÖK om du kan att koncentrera dig på att glädjas över att kroppen nu cyklar som den faktiskt sak äntligen, än att vänta dig ett plus alldels på direkten. Jag tycker det verkar logiskt om du kan behöva några normala cykelturer så din kropp är med på galoppen så att säga. Men, som alltid, man vet ju aldrig förrän den feta indianen sjunger...

    Anbeyond: förra sommaren gjorde jag ju din brudbukett. Då använde jag bla rosa Phalaenopsisorkidéer som jag köpte på kruka. Jag sparade själva växten och vet du-nu blommar den ena förfullt igen. Den slog ut alldels lagom till ditt plus!!!

  • passionsblomman

    Fru sy, sett till hur din krpp trasslat hittills, så är det nästan så jag hoppas att du får din mens så du VET att du funkar liksom, och så nya Pergoperioden efter det.
    Dag 29 sa du? Då kan det ju definitivt dröja någr dagar till. 32-33 är ganska vanligt i min egen oregelbundna värld.

  • passionsblomman

     


    Fru sy skrev 2010-07-13 18:09:52 följande:
      Precis så tänkte jag i söndagskväll oxå, även fast jag såklart blev lite besviken så tänkte att jag att det bra att kroppen fungerade på pergotimen. Men som du säger är ju inte så många dagar som gått än utan får väl hoppas att den dyker upp snart om den nu tänker göra det.

    Ja, vi håller som vanligt tummarna!

  • passionsblomman

    Daa, okej då. *skäms bara lite i smyyyg*

    Vi glömde att göra mat, så det blev sktibråttom för sambon skulle ju iväg och jobba natt! Hjälp! Stek Ägg! Hojtade jag och skar upp av vad som fanns i kylen, Det blev melon, ananas, skinka, korv och lite andra rester...tjopp tjopp! Nu ska vi äta chokladpudding, jag och min son.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...