• Leksi

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Sonja, usch byta affärssystem är inte kul… Vi gjorde det för två år sedan på mitt jobb och det är JOBBIGT! Så du har alla mina sympatier och jag hoppas allt går smidigt och fungerar som ni vill!


    Blommis vilken tur att allt slutade väl med risgrynsgrötskoket! {#lang_emotions_surprised} Och jag håller alla tummar och tår för er lilla eskimå!!


    Hur mår du nu Ninnis? Hoppas du haft en skön eftermiddag med dina killar & att de pysslat om dig ordentligt!


    Fy för svampinfektion i brösten Fjällbruttan! Snacka om lök på laxen liksom! Och så hosta på det! Känns det bättre idag? Hur länge måste Signe äta vad-det-nu-hette som hon får ont i magen av? *stackars liten* Tack för råden om ”ambitionsnivå noll”, tror maken och jag måste sätta oss ned och prata ordentligt om hur vi ska sköta allt här hemma nu när han har börjat jobba igen och vi vet mer om hur livet med bebis är. (Det var svårt att prata om det innan tyckte jag eftersom vi inte hade en aning om vilket slags barn vi skulle få eller hur det skulle vara.)


    Hvidis – tack så mycket för promenaden! Det satt fint med en timme på egen hand! Och grattis lilla E på 9 månaders-dagen! *pussar på lilla magen* Kul med karneval-premiär för lillstumpan!


    Hur kommer det sig att ni inte har någon ugn Lanovia? *kliar mig i huvudet och försöker minnas* Blev det någon träning ikväll? Hoppas du tog det försiktigt…

    Oj, vad Alfred har sovit länge nu, säkert 2h, men nu knorrar det i vagnen. Ha en trevlig kväll allihop!

  • Leksi

    Hej!


    Får se hur länge jag hinner skriva…


    Har haft ett par riktigt sköna dagar nu och det känns som det vänt. =) Igår kom min syster ner och var här i fem timmar och hjälpte till. Lilleman passade dessutom på att sova i 2h så vi hann vara ute i trädgården bara syrran och jag och beskära rosor och rensa ogräs – mysigt!! Sedan låg vi på en filt i skuggan med lilleman. Även idag sov han 2½h mitt på dagen så jag hann ta en långpromenad på 40 min, göra lite knipövningar och svara på mail. Tänk att det gör så stor skillnad de där timmarna på egen hand!


    Hoppas konferensen var bra Fru E och att mäklaren har fått många intressenter vid sin rundringning. Lyckades du avstå alkohol utan att väcka misstankar? (Tänk att det fortfarande är så, att det är någonting mysko när man inte vill ha alkohol!)


    Ankan – kan du inte ge honom en upplevelse? Typ bio, go-cart, massage, hotell-weekend (om du vill slå på stort)?


    Lanovia, vad skönt att din man supportar dig i din träning! Och att du hann hem precis lagom till matningsdags!
    Shit, vad mycket de där föräldrarna du kände hittat på! Där kan man ju faktiskt undra om de hinner njuta av nuet? Själv har jag tänkt att vi ska ta det lugnt hela sommaren, sen kanske det blir babysim och öppna förskolan till hösten. Max. Förutom promenader med föräldralediga kompisar då…


    TACK Blommis för ditt inlägg om det här med att njuta av spädbarnstiden, krav hit & dit och att känna sig stressad över att tiden går så fort och snart har man bara minnena kvar. Du lyckades verkligen skriva på pricken så som det är. Vet inte vem som skrev det men håller med om att du borde skriva krönikor i en landstäckande tidning, hatten av. Eller varför inte ge ut alla dina samlade klokheter här på BT i bokform? (www.vulkan.se)
    Och ja – visst är det vackert ute nu? Här blommar körsbärsträd och hägg, tulpanerna är fortfarande fina samtidigt som ljuvliga gullvivor tittat fram. Det är verkligen helt underbart med vår. {#lang_emotions_sunny}


    Daa, fortsätter hålla tummarna stenhårt. Kräkkänslor av tandborstning låter ju i alla fall lovande. =) Snygg i håret nu?


    Fru Sy, vad skönt att ni ändå är igång med utredningen nu. Förhoppningsvis får ni något slags besked så småningom även om jag förstår att det är jobbigt också att det inte fungerar ”av sig själv”. Håller tummarna för att ni gör en Lanovia!!
    Läskigt med sån där åska förresten, huga.


    Hvidis, mums för mjukglass! *vill också ha!* (Också ett tecken på att det går åt rätt håll, jag börjar få aptiten åter. Trots att jag i vanliga fall är både ett matvrak och godismonster har jag inte varit sugen på någonting alls sedan förlossningen och knappt brytt mig om att äta.)


    Hoppas du hade riktigt trevligt hos din kompis Fru Bygg!


    Fjällbruttan, vet inte vad jag ska säga men jag hoppas det löser sig med både maken och farfar. Är helt imponerad av dig som har en nyföding plus tre barn till!!!


    Hur gick utvecklingssamtalet Sonja? Och hur går det med systembytet? Nyfiken som jag är undrar jag vilket system ni byter till? Vad duktig du är som kommit igång med träningen så bra!


    Ninnis, Gotland är underbart! Vi var där flera gånger när jag var liten och sedan var maken & jag där en vecka för några somrar sedan. Jättemysigt! Visby är ju underbart, liksom Fårö (jättefina raukar där). Kan också rekommendera en tur till Stora och/eller lilla Karlsö. Fint! Lojsta hed var dock en besvikelse, såg inte ett enda russ! Men ni kan ju ha bättre tur förstås! =)

  • Leksi

    Vinkar också lite snabbt till alla!

    Håller tummarna allt vad jag kan för Fru E och Daa. KRAM!

  • Leksi

    Oooh, så spännande Ninnis!!! {#lang_emotions_laughing} Hoppas hoppas allt blir som ni vill! *nyfiken*
    Men mysko med tisdagsfeber, krya på dig!

    Åh vad mysigt Fru Bygg att få höra "Mamma"! Var det hennes allra första ord? Här har Alfred precis börjat le och det är verkligen helt underbart! *smälter*

    Grattis till Sonjas lilla tjej lite i förskott! {#lang_emotions_flower} Hon kommer säkert bli jätteglad och överraskad över cykeln!

    Daa, hoppas du är riktigt förkyld nu även om det låter helt vansinnigt att säga så!

    Fy vad kallt det blev förresten, brrr. Vilken kontrast mot förra veckans högsommarvärme.

    Var till BVC idag och eftersom maken jobbar nu så fick syrran följa med som moraliskt stöd. =) Trodde jag skulle ta bussen nämligen (och det är ju lite nervöst första gången) p.g.a. regn men det var uppehåll så vi promenerade istället. Lilleman sov på vägen dit och halva vägen hem, så det kändes ändå som det gick riktigt bra. Han är 3 veckor gammal idag och väger 5.240 g. Han hade gått upp 545 g sedan förra veckan! Gulleplutten!

  • Leksi

    Åh det låter som en supergod paj Blommis!! Mums!
    Kul med ny trädgård där det helt plötsligt dyker upp nya fynd! {#lang_emotions_laughing}

  • Leksi

    Åh, vilka tråkiga nyheter Fru E! Och OM det nu inte var indianerna som kom så lär vi inte få veta det förrän på måndag vad jag förstår. Fortsätter i alla fall hålla tummarna för att husförsäljningen ska gå bra. Kul med två nya intressenter!

    Ninnis - härligt att du mår bättre! Inget officiellt än angående makens jobb som du kan berätta?

    Shit pommes frites vad mycket du fått gjort idag Blommis! *imponerad* Kul att det börjar synas lite resultat. Klart att sambon ska stå för middagen då.

    Tråkigt med schlagerfestival utan Sverige imorgon!

    Oj, nu är det någon som är ledsen här. Återkommer...

  • Leksi

    Stor kram Fru E. Vet inte vad jag ska skriva mer än att jag förstår att livet är skit för dig just nu. {#lang_emotions_yell}{#lang_emotions_frown}

  • Leksi

    Hastar in & säger hej till tråden!
    För en gångs skull har jag hunnit läsa ikapp och lillkillen sover fortfarande. =)

    Vad fin hon är din dotter Sonja!

    Grattis till pendlingsstopp Ninnis! Måste vara härligt att äntligen få dela vardagen ihop efter så många år tillsammans! Håller tummarna för att din tredje önskan också ska gå i uppfyllelse...

    Magnolia... åh de är så fina! Vill också ha! Fast vår trädgård är inte så stor och redan fullproppad så då måste något annat bort i så fall. *tittar mordlystet på svartvinbärsbuskarna*

    Lycka till med jobbsökandet Hvidis! När jag bodde nere i Malmö jobbade jag på Stepstone. :)

    Åh, har ni redan börjat planera dop Bruttan? När ska ni ha det? Vi vill också döpa vår son, typ i början på augusti så det kanske är hög tid att ta tag i det...?

    Ja shit vad tiden går. Imorgon blir Alfred en månad!!! Kan inte förstå. Vi var på 1 månads-kontroll på BVC idag och nu väger han 5,9 kg.

    Har varit fortsatt deppig till och från, vissa dagar är jobbigare än andra, men jag tycker det har känts mycket bättre nu de sista dagarna så jag hoppas det har vänt. Ikväll är maken på AC/DC-konsert men snart kommer min syster ner och avlastar lite. *snällt*

    Nej nu ska jag passa på att äta lite eftersom Alfred - kors i taket - fortfarande snusar så lugnt så lugnt i vagnen.

    till alla!

  • Leksi

    Vecka 18 Villemoa! Wow! Som sagt, tiden går fort!
    Vad roligt med ultraljud och skönt med sommarlov! Kram!

  • Leksi

    Åh, ryser i hela kroppen, blev så glad att läsa ditt inlägg Daa!! GRATTIS!!! Tänk att det var två därinne!

    Grattis till Villemoa också! Det är ju så härligt att få se sitt lilla pyre på RUL! Skönt att allt såg bra ut!

    Välkommen till karusellen Andbeyond!

    Stor kram till Blomman, skönt ändå att det kändes lite bättre idag. Fortsätter hoppas på att inget blod ska komma. Må denna positiva våg fortsätta!

    Jag är här i bakgrunden och läser, men hinner inte skriva så mycket (som ni märkt...). Bebislivet går bättre och bättre med lite hormondippar nu och då men det blir längre mellan gångerna tycker jag. De senaste tillfällena jag gråtit har det faktiskt varit av lycka och av att jag blivit så rörd när jag tittat på en sovande eller ammande Alfred, insett hur fin han är och slagits rätt in i hjärtat av hur oerhört lycklig jag är över att vara hans mamma. Tänk att vi har gjort honom!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...