• Daa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Blommis: det låter härligt (givetvis bortsett från allt det där mindre bra, men i stort låter det härligt) *också glad över Blommis midsommar*

  • Daa

    Typiskt att ni är borta då vi är i trakterna.
    Men här uppe kan sommaren vara riktigt fin, så det är bara att styra kosan norrut nästa sommar.
    Och Vansbro är inte fel det heller, så ni får säkert en toppenhelg. Bara maken din slipper kallsupar.


    Fru sy skrev 2010-07-01 12:16:17 följande:
      Ja det betyder nog det. Kanske får bli planerna till nästa sommar.

     

  • Daa

    God morgon!
    *noterar: ägna bilresan åt tumhållning för Andbeyond och uppvärmning för Fru Sy*

    Fru Sy: nu är jeansklänningen nästan klar *fyrverkerier (ironisk)*. Har bara kjolfållen kvar nu och sedan får det duga. Kan nog använda den någon vecka till innan den blir på tok för trång över bysten. Redan nu är det gränsfall...

  • Daa

    Det fungerar nog. Jag kan ju slänga iväg ett sms när vi är på plats i Malmö. Om vi (fast det kanske blir du när jag är utan dator i över en vecka) får tag i några fler kan vi ju höra hur de kan.
    Om maken blir less? Ja, kanske. Men han har lyckats leta upp lite bilpolare, bl a en i Vilhelmina, som vi ska hälsa på. Och på onsdag är det drag racing i Malmö, så han får vara nöjd han också.


    Ninnnis skrev 2010-07-01 12:58:14 följande:
    Daa, torsdag slutar jag kl.15, då kanske vi hade kunnat ses? Om inte din make blir trött på alla trådkompisar du ska träffa Är det någon annan som kan då? *efterlyser alla skånetjejer*

     

  • Daa

    Ja, var håller de hus? Vi kanske får terrorisera dem på fb istället.


    Ninnnis skrev 2010-07-02 10:30:58 följande:
    Daa, jag kan försöka koordinera om fler vill följa med. Men då måste de ju svaaaaaaara! Jag och kollegan hade en jättetrevlig em/kväll igår, vi hann med både shopping, mat och bio. Det blev Shrek i 3D *håller tummar där de behövs*

    Kul att ni hade trevligt.

  • Daa

    Blommis: det låter bra, det.
    Nu blir jag sådär ivrig att komma iväg igen. Fast det är en hel del opackat ännu. Typ allt. Fast jeansklänningen blev ju klar precis, så då har jag den att ha på mig.

  • Daa

    *tvärvaken*

    Men GRATTIS Andbeyond!


    Så häftigt, så underbart, så roligt.

  • Daa

    lanovia: vi åker från Karlstad på morgonen, så rimligtvis bör vi vara i dina trakter ganska lagom till sen lunch. Men jag skickar ett sms när vi vet hur dags vi egentligen kom oss iväg.

    Ninnis: kul med långritt! Bara vädret är bra, ja. Nu är det inte lång tid kvar på arbetsdagen *peppar*

    Andbeyond: Bra vecka. *gör tummen upp*

    *vinkar till empa*

  • Daa

    Ninnis: jo, för några timmar sedan sade han tack och hej så länge till jobbet. Han hälsar för övrigt att han just nu faktiskt är lite skäggig.

    Jag mår ganska bra idag, tack. Flänger omkring och försöker lägga fram allt som måste med. Som vanligt tror jag att det kommer att bli för mycket kläder av någon sort och för lite av någon annan. Får väl sålla lite senare.
    Lite fundersam just nu hur det egentligen kommer att gå att fara längs vägarna när formen skiljer sig så mycket från en dag till en annan. Men som maken sade: Blir det för jobbigt åker vi hem.

  • Daa

    Kram på dig, Sonja. Desto roligare när maken kommer hem igen. *kramar om en gång till*

    Ingis: jobbigt för din syster att det är så kämpigt. Det är så skönt att hon har dig. *kramar* 

    Typiskt att ni drar iväg när vi kommer ner. Det verkar som om det är ett helt gäng som måste åka på Norrbottenssemester nästa sommar!
    Sonja och jag får hitta nåt schysst ställe och rodda ihop en redig trådträff med makar, barn och hundar huller om buller.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...