• Daa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Hemma!
    Nu ska jag läsa ikapp.

    Massa kramar till alla.

  • Daa

    Sådär. Färdig med ikappläsningen.

    Bruttan: vi var inte särskilt chockade över kaoset, för vi tyckte väl inte att det var så mycket kaos att prata om. Du hade ju grym koll på läget hela tiden
    (kan intyga att lilla Vilds dans med sin vän var fantastisk(t rolig). Vi hade första parkett )

    Lanovia: det var gôrskoj att träffa dig och lilla E, verkligen. Skönt att ert beslut om resan känns rätt. Vi har ju börjat jobba när ni åker uppåt, så vi kommer att befinna oss i faggorna.
    Egentligen borde vi tvinga Ninnis att berätta om hur uttrycket "Skäggmannen" har kommit upp, eftersom det är hennes påhitt och jag har fnissat varje gång maken har blivit kallad det, eftersom det är lite ologiskt vid första anblick.

    Blommis: här kommer en såndär virtuell kram. *KRAM* Hoppas ni får det fint i Åhus. *kramar om igen*

    Sonja: härligt med semester! Ha det så fint.

    Fru E: tack själv för trevlig fika. Lycka till med ert hektiska schema.

    Ninnis: schysst att bara "råka" boka en resa sådär.

    Fru Sy: håller tummarna.

  • Daa

    Vi har haft det fint. Som du förstår har vi fått träffa flera underbara människor och så har vi fått se många vackra platser. Vi har flera gånger under resan kunnat konstatera att det finns så fantastiskt mycket att se i Sverige.

    Det har gått ganska bra för det mesta, även om jag vissa dagar har varit i betydligt sämre skick än andra, vad gäller illamående, trötthet och andra gravidprylar. Men det hade kunnat vara värre, så jag är nöjd.


    Fru sy skrev 2010-07-13 17:41:37 följande:
      Hur har ni haft det på semestern daa??

     

  • Daa

    En lite jobbig sak med att träffas såhär är att träffen tar slut.
    Jag har haft så mycket jag velat fråga om, om stort och smått, på allvar sitta ner öga mot öga med er, som jag pratat med på det här viset så länge, och fråga hur det känns med allt (fortfarande stort och smått). Men när man väl träffas är det så trevligt och man pratar på om allt (också det stort och smått, men kanske av annat slag) och plötsligt är det dags att bryta upp. Först när träffen är över kommer de där frågorna och gör sig påminda.

    Men åh, vad roligt det har varit att träffas och få ansikten och röster (och förstås dialekter! )

  • Daa

    Blommis: du behöver inte skämmas, har jag bestämt. Det behövdes väl pratas lite och jag är glad att jag kunde vara där på riktigt och inte bara här (även om vi kunnat konstatera att "här" inte är så "bara"). Och så kan jag ju prata för mig och har själv makt att säga till när jag blir för trött. Att jag sedan ibland är lite för dum för att faktiskt göra det, det är ju en helt annan historia och mitt problem.
    *kramar*

    Nu ska vi äta middag. Vi har själv slängt ihop den och det är så skönt. Passar på att njuta av att det känns just skönt och inte som ett sånt där vardagsmåste för tillfället.

  • Daa

    Andbeyond: fy, vad jobbigt att ha blödningar! Även om det inte behöver vara någon fara.
    Jag ska skriva i din inbox.
    Det är några här i tråden som har haft blödningar, och någon en riktigt rejäl en, tidigt i graviditeten, men det har gått bra ändå och resulterat i bebisar. *hoppas*

  • Daa

    Ååh, så störande. Dessvärre är det så det är.
    Men man hoppas ju att dessa som svarar i telefon har lite förståelse för att blödning under graviditet är något som i regel är mycket oroväckande.


    andbeyond skrev 2010-07-13 19:22:59 följande:
     Är frustrerande när man ringer BM om det säger "inget att göra, du får vänta och se tills din tid här". 2,5 vecka kvar. Trevligt när man har ångestsyndrom :-P

     

  • Daa

    Äppelpaus (är i färd med att ta hand om vår fina bil som utan att knota tagit oss Dit och Hem, närmare 300 mil).


    Sonja: ha en toppenresa. Härligt att åka till Moskva.


    lanovia 08 skrev 2010-07-14 10:08:06 följande:
     innan vi skall till Norrland,

    Lanovia ska till Norrland. *klappar händerna av förtjusning*

  • Daa

    Andbeyond: bra att du sade till den sura barnmorskan. Det finns ingen anledning att vara sur och snäsig när en orolig människa ringer och undrar. Även om tjugo andra oroliga människor har ringt i samma ärende tidigare under dagen.

    På tal om att ringa... jag tänkte boka tid för RUL idag, så stolt över att jag kom ihåg. Tog nyvaken fram lappen vid åttatiden bara för att upptäcka att jag missat telefontiden med en kvart.
    Mina vaga funderingar om att ringa BM och berätta om VUL:et kom också på skam. För tio minuter sedan. Koll på läget, med andra ord... Men det är ju semester.

  • Daa

    Ja, nog blev det långt alltid. Skönt att vi kunde dra ut på tiden, så det inte blev så våldsamt många timmar i bil per dag. Och skönt att vi valde att skippa Norgesvängen.


    passionsblomman skrev 2010-07-14 10:40:57 följande:
    Daa, min sambo har med imponerad röst sagt jag vet inte hur många gånger "Ja herregud vilken roadtrip de gjorde!" Nu måste jag slita mig härifrån och väcka honom! Ha det bra girls!

    Hälsa honom. Och ha det gott i Åhus.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...