• Daa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

     


    Fjällbruttan skrev 2010-07-22 00:15:26 följande:
      Gulle dig!!Upptäckte idag att jag glömt svara på ditt mess, förlåt!Men vi har det toppen!Och du, kan du inboxa mig din adress, så skickar jag kläderna jag glömde ge dig när ni for.....AAARRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGHHHHHHHHH, jag vill ha igen min hjärna och inte glömma allt

    Men, gulle dig, som vill ge oss kläder! ♥

    Och du glömmer inte allt. Ni roddade ju ihop dopet och middagen med glans. Tack igen för att vi fick vara med.

    Tänkte be om din mailadress så jag kan skicka bilden på lilla vild och hennes vän. Riktade min kamera mot dem när de rockade loss som mest, men då fick hon syn på mig och avfyrade ett leende (ett sådant som jag gissar att hon kan ha använt en och flera gånger för att blidka dem hon råkat förarga när hon ställt till med något. ). Men du har nog fått ganska många bilder av dem.

  • Daa

    Duktiga gullhunden! Och hans fina matte, förstås.


    Ninnnis skrev 2010-07-22 09:17:59 följande:
    God morgon!Hundträningen igår gick jättebra! Maken var stolt över både mig och vovven, som ignorerade djuren och fokuserade på matte Idag är det regnigt men varmt och kvavt här hos oss. Jag har vaga planer på att inviga jobbets nya gym i eftermiddag, om det inte dyker upp något roligare

     

  • Daa

    Idag blev jag till en påse hormoner. Sista semesterdagen och en känsla av att jag kastat bort hela min sista semestervecka på att vara osannolikt trött. En vecka av resultatlöst vilande.
    Det blev svårt att förklara för maken när han hittade mig gråtande i jordgubbslandet. Jag tror inte att han förstår det där med gråtande för gråtandets skull (något som f ö är en relativt ny upplevelse för mig också).
    Nu tänker jag i alla fall testa min teori som går ut på att jag alltid mår bättre när jag klippt gräset (iofs, lasagne till lunch gjorde också att energin klev upp några snäpp).

  • Daa

    Tack, Ninnis. *kramar tillbaka*
    Gräsklippningen hjälpte, iaf tills jag hade sönder gräsklipparen (ingenting som inte kan fixas, hade kanske kunnat fixa det själv men vågade inte eftersom jag ju som sagt hade ställt till det sådär och inte ville riskera att göra det värre). Då började jag gråta igen. Både för vårdslöshet vid gräsklippning och för att jag inte fick fortsätta. Medan jag höll på att ta fart med snyftningarna så ringde en kompis (svårt att tvärskärpa sig sådär) och ville fika på stan. Så nu väntar jag på att hon ska ringa upp igen (hon skulle åka med någon). För tillfället känner jag mig normal.  

  • Daa

    Blommis: Ja, förmodligen är det den där gå-tillbaka-till-jobbet-ångesten som spökar (fast jag brukar faktiskt se fram emot det, iaf litegrann.). Och så blir det lite jobbigare av att inte orka någonting alls. Just nu misstänker jag att den värsta tröttheten beror på järnbrist.
    Jag önskar att jag vetat tidigare att det är ännu mycket vanligare med järnbrist vid tvillinggraviditet. Då hade jag kunnat ta tag i det tidigare och kanske, kanske hade jag sluppit känna mig riktigt såhär klen hela den här veckan.
    Och varför ringde jag inte barnmorskan efter ultraljudet?

  • Daa


    passionsblomman skrev 2010-07-23 13:23:02 följande:
    Daa, man får ta vara på de normala stunderna i tillvaron! Ibland är det tämligen tunnsått med sådana tycker jag själv... KRAM till dig, oavsett stundens tillstånd för ögonblicket.

    KRAM, Blommis.

  • Daa

    Jag provade ju nässelpulvret, men det luktade för starkt sådär tidigt i graviditeten (gjorde jag något galet? ). Jag roffar åt mig av jordgubbarna. Och ingen protesterar
    Blodpuddingslunch igår. Apelsinjuice till. Inget kaffe.
    Jobbar på det.

    Nu ringde min kompis, så det är bäst jag drar.

    Kramar till alla.

  • Daa

    Hvidis: håller tummarna! *vinkar*

    Villemoa: tack för axeln. Medan jag var på stan lagade maken gräsklipparen, så den behöver jag iaf inte gråta över mer.

    Blommis: känner att jag måste förtydliga det där med kaffet. Jag drack inget kaffe till lunch, för att underlätta för kroppen att ta upp järn. Några timmar senare såg jag minsann till att få mig mitt kaffe. Nån måtta får det vara.

    Andbeyond: symptom gillar vi. I teorin i alla fall. Skönt att de börjar ge sig tillkänna för dig.
    Jag brukar ligga ganska högt i järnvärde också, kanske inte så högt som du, men i överkant för att vara en kvinna i fertil ålder (en som dessutom är både klen och blek ). Jag citerar barnmorskan som jag pratade med i veckan: "Ja, dom äter järn, dom där..."

    *skrattar åt jordgubbslandsvisionerna* Tyvärr är skörden väldigt klen i år. Vi brukar inte kunna äta upp allt själva, men i år är dagsransonerna lätta att klara av.

  • Daa

    *ger Ingis en stor, varm kram*

    Bra att du och maken har kunnat prata ordentligt om det.

    *kramar om igen*

  • Daa

    Grattis till regnet, Blommis!


    passionsblomman skrev 2010-07-24 14:16:01 följande:
    Vet ni vad, att här regnar det så det är utfärdat klass 1 varning. Det ska visst komma sisådär en 70 mm idag. Det är ganska mycket vatten. Och igår regnade det också mest hela dagen-jag är jätteglad!!! Nu kanske gräsmattan blir grön igen, och jag behöver inte förklara för någon varför jag liggeeerinne med min bok och vägrar gå ut.

     

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...