Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

     


    Daa skrev 2010-07-30 12:33:47 följande:
    Det är så tråkigt. Man tillbringar ju så mycket tid på sitt jobb...  

    Ja, det är faktiskt helt färdelöst. Jag önskar av hela mitt hjärta att detdyker upp en annan väg och bättre möjligheter s-n-a-r-t. Det är viktigt för hela vårt liv. På alla sätt.

  • passionsblomman

    Aleta, jodå. Hon kan vartenda kryphål och liten regel som fins , så hoon kan fortsätta sin "jag säger hoppa-ni säger; hur högt?-ledarskapsmodell".

    Det är ju inte precis meningen att folk ska ha behovsanställnngar i över tre år heller...

  • passionsblomman

    Jag städar också. Min"bästis" med familj kommer hit imorgonkväll. Vi har känt varandra sedan vi var 6 år. Det är lite coolt.

  • passionsblomman

    Fru Sy, DU TÄNKER FÖR MYCKET!!!!
    Jag vet att det är helt uppslukande med detta med Äl och cykling hit och dit, MEN du kommer aldrig någonsin att på timmar och minuter kunna veta att "NU lossar ägget" och var jäkligt glad för att det inte är det som behövs heller!

    Ta detta från en kvinna med oregelbunden cykel som försökt få till det i snart nio år. Mycket medvetet och ÄL-räknande i åtminstone de senaste 4.

    Du behöver bara veta att dagarna innan, under och efter utslag på stickan är det bra att ha sex. visar ju att hormonstegringen skett och att det därmed kommer att lossa ett ägg någon gång under de närmsta 36 timmarna.
    Alltså är det bra om man egentligen redan haft sex dagen innan, eftersom simmarna lever i ett par dagar, och då finns de ju redan där redo att möta ägget. Sedan "fyller ni på" så att där finns pigga simmare de närmsta dagarna.

    Det kan mycket väl vara ägget som lossade, det du kände. Men det kan ju lika gärna vara att det är på G. Det är bra för dig att veta om hur kroppen känns för att du ska kunna känna dig själv och cykeln även utan stickor. Så hur magen känns, hur flytningarna ser ut och de där grejorna, det är ju bra att man lär sig.
    Men inte ens när man tar sprutor för att ägget ska lossa mer exakt, vid inseminationer och Ivf så vet man mer än på dygnet när.

    Gör dig själv tjänsten att vara glad att du fick , koncentrera dig på det vi alla vet:att nu är det alltså läge för ÄL-skog. Jag hoppas ni styrde upp den saken igår, och så gör ni om det idag! Glöm inte att det är väldigt vettigt att som sagt också ha sex dagarna INNAN, eftersom när gunbben väl kommer så kan det lossa när som helst!

    Grattis till att din kropp nu verkar vara helt med på noterna! Det låter som Äl utan tvekan.

  • passionsblomman

    Heloise, du kommer att behöva se till att du blir sjukskriven, det där kommer aldrig att gå och du ska inte ens behöva försöka.

    Jag blir så förbannad när jag täker på osympatiska chefer just nu, så jag ska inte ens gå åt det hållet med mina tankar.

  • passionsblomman

    Daa, FY vad jobbigt med järntabletterna!
    Jag mådde så risigt av dem att jag till slut sket i att ta dem. Men jag hade ju bra värde långt in i graviditeten och med extra omsorg om järn via maten till ALLA mål typ, så klarade det sig. Jag tror det kan bli tufft för dig, med två små järnkäkare därinnne. STACKARS dig! Det är inte kul alls med det där magontet!

  • passionsblomman

    Men Ingis, vad är det de gör på kliniken då egentligen? Får man bara piller och så sätter det igång en blödning?
    Det där med skrapning-är det om det är längre gånget eller vad?

    -Det märks att jag aldrig varit med om detta va?

  • passionsblomman

     


    ingenjörsbruden skrev 2010-07-31 11:38:18 följande:
      du får gärna förklara för mig!

    Personlig Tränare, eller det mer hippa då: Personal Trainer.

    Eftersom jag gillar vårt svenska språk så väljer jag det första.
    Och PB - som jag kallas i andra tråden- som PT blev ju en bokstavskombination det också! Tänk när jag har ett B&B också! (i andra tråden är det en tjej som heter Parnassia, och vi har sagt att det framöver får bli P&P´s B&B här i huset.

  • passionsblomman

    Fy tusan! jag minns att jag köpte sådant där bulk-medel på apoteket för att hålla magen lite i gång, och man kan ju ta linfrön, antingen med vatten, eller tex i havregrynsgröten, eller katrinplommonjuice och sådana där saker, så man iallafall gör det mn kan för att hjälpa sina stackars tarmar. Men det är ett helsicke!

    Och Villemoa-hasbrännan är också ett helsicke!

    (kommer ni ihåg att jag hade ett litet utspel om fröjden av alla krämpor och symtom man kan pricka av när man är i det välsignade tillståndet...Jag vill minnas att förstoppning, halsbränna och hemorrojder var några av punkterna där.)

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...