Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

     


    Ninnnis skrev 2010-07-28 09:44:22 följande:
    Nu såg jag att maken har skickat ett gulligt "förlåtmail" till mig klockan 22.26 igår när jag låg och sov. Inte för att det löser allt, men jag blev alldeles tårögd.

    gulligt.

  • lanovia 08

    Just nu sover både hund och lilltjej. så skönt!! Om man får säga så, men det får man nog, för då får jag en kort stund att sitta här.

    Har märkt att jag bara har ro till att skriva här på förmiddagen resten av dagen läser jag ofta här men kommer inte mig för att skriva något.

  • lanovia 08

     


    Villemoa skrev 2010-07-28 09:49:20 följande:
    Igår fick grannarna en liten dotter till tre veckor före BF. Snacka om att det är girlpower i vårt område, de flesta har tjejer men killarna ligger i lä

    Killarna blir populära om några år alltså.

    Vad tycker Moa om att bli storasyster? Är hon tillräckligt stor för att förstå det?

  • lanovia 08

    sötnosen.


    Villemoa skrev 2010-07-28 10:00:47 följande:
      Jo, jag tror att hon förstår. Vi pratar mycket med henne om att jag har en bebis i magen som ska bo hos oss, att vi också är bebisens mamma och pappa osv. Varje kväll klappar hon magen och pratar med lillasyster Hon brukar säga "hej det är Moa som pratar, kom snart. Ses sen, hej då" Häromdagen sa hon "vad stooor mage mamma har fått" För henne är den ju stor, inte så mycket för oss.Vi ska köpa lite böcker också om att man får lillesyskon.

     

  • lanovia 08

    Häftigt med besöket Blommis.
    Fy bövelen för getingarna. Tur att det inte blev värre än det blev.

  • lanovia 08

     


    Heloise skrev 2010-07-28 23:02:13 följande:
    Störtballt   Åh popcorn och deckare och sängen, bättre kan det nästan inte bli Jag håller på och läser Mons Kallentoft, den är väldigt bra, men hans stil påminner mig om Åsa Larsson, fast jag är otroligt förtjust i henne, så jag retar mig lite på att han använder sig av precis samma litterära detaljer i Höstoffer som hon gör i Tills dess din vrede upphör, bara det att hennes bok utkom 1 år tidigare, det kan vara ett sammanträffande, men hursomhaver blir det lite härmapa för mig.  

    Åsa Larsson är underbar!! Har inte läst så många av henne, men skall defenitivt läsa fler.

  • lanovia 08

    Jo visst har Rosenlund och Hellströms sista kommit som pocket?? Tror bestämt att jag har sett den.

  • lanovia 08

    tänker på Ingis idag! *finns med dig och håller handen*

  • lanovia 08

    Hjälp vad ni skrev mycket igår, och jag tänkte precis säga att tur att spilelvinken sover så jag kan läsa ikapp men nu verkar det som hon vaknade. ajdå

  • lanovia 08

    Jag köpte gravid-yoga skivan från amelia. Tyckte den var bra. Använde den inte så jättemycket. Men lite blev det och kändes som den hjälpte mig  och ryggen lite


    Daa skrev 2010-07-28 18:49:57 följande:
    Jag har en fråga: visst är det några av er här i tråden som provat gravid-yoga och/eller gravidpilates? Var det bra? Finns det i dvd-form (har inte så stora förhoppningar om att hitta ställen som håller pass här i hemstaden)?Min rygg börjar så smått protestera ibland och jag tror att jag skulle behöva öka styrka lite här och där och öka rörligheten särskilt kring höfterna. Tanken på gravidanpassade övningar känns bättre än att försöka hitta på något på egen hand.

     

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...