• Daa

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Kram, Lanovia. Trist att det ska vara sådär.

  • Daa

    Vi hade åskväder på morgonen. Plötsligt mörknade himlen och det blev som natt. Har aldrig sett ett så mörkt åskmoln förut. Gatlyktorna tändes rentav (och det händer inte ofta här sommartid, inte ens på nätterna ). Det var rätt häftigt.

  • Daa

    Blommis: ÄL-skog. Klockrent uttryck.

    Vilken besvärlig chef som krånglar så med scheman. Tänker h*n inte på hur mycket det kan ställa till det för anställda och deras familjer?

  • Daa

    Det är så väldigt fuktigt nu. Kommer inte ihåg att det brukar vara såhär. Alla går omkring och känner sig småäckliga, för man är liksom täckt av en fuktig hinna.
    Vissa av oss ser enligt utsago även tärda ut.


    lanovia 08 skrev 2010-07-30 11:50:05 följande:
      Naturen är häftig!

     

  • Daa

    Någon som hört av Ingis? Visst hade de ganska mycket att stå i nu?

  • Daa

     


    passionsblomman skrev 2010-07-30 12:21:55 följande:
      Ibland har jag mina ljusa stunder här framför tangentbordet...Och nej, det tänker hon inte på. Hon säger bara "så är det, life´s a bitch"Nu är ju jag av en lite annan åsikt om vem det är som är bitchen då, men eftersom det inte är min chef, så kan jag ju inte gärna ta mig friheten att upplysa henne om det. En sådan sak skulle inte gynna min sambo, hans-eller mitt-rykte och vår gemensamma framtid på denna lilla ort.

    Ååååh, vilken trist attityd från den där chefen!

  • Daa

    Det är så tråkigt. Man tillbringar ju så mycket tid på sitt jobb...


    passionsblomman skrev 2010-07-30 12:32:45 följande:
      Som sagt-min sambo hatar sitt jobb. På riktigt.

     

  • Daa

    Heloise: men usch, vilken chef. Finns det inte vissa regler som arbetsgivaren måste följa? (hmm, jag kanske är ute och cyklar... )

    Jag ska prata med min chef när han kommer tillbaka från semestern och jag är rätt säker på att han kommer att göra sitt bästa för att underlätta för mig. Men jag känner att det är schysst att berätta att det är ganska vanligt med sjukskrivning under tvillinggraviditet och att vi måste vara beredda på att jag kanske försvinner från arbetsplatsen fortare än planerat.

    Fru Sy och Villemoa: kul med fikaträff!

    Lanovia: hoppas att ni har fått sova gott i natt, hela gänget. Vad tyckte du om slutet av Lost? Jag känner mig ganska nöjd, fastän det var väldigt många frågetecken kvar. Slutscenen var så estetiskt rätt, så det hade inte kunnat bli bättre. Kanske måste börja skaffa på mig lite dvd-boxar och beta av säsong efter säsong, så man kan detaljstudera alla avsnitten. Eller kanske inte.

  • Daa

    Nu ser jag bilden, Heloise. Men måste fnissa en stund: "Överhettad brun flodhäst" Nej, det tycker jag inte. Du är jättefin.

  • Daa

    Tack. Då ska jag lägga in en beställning på den.


    ingenjörsbruden skrev 2010-07-31 11:15:43 följande:
      Jag köpte en gravidyoga-dvd via amelia-tidningen. fick den dock sent men den var bra tyckte jag. Lanovia beställde osså en sen.

     

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...