• KatjaB

    Ni som gift er - det bästa och det sämsta?

    Jättebra tråd det här, men det där med att fixa håret o sminket i lugn o ro hemma, gäller inte det dem som inte har barn? Jag tänker ju att jag ska få rymma iväg en stund till salongen (som jag unnar mig alldeles för sällan) just för att kunna njuta o få slappna av där.


  • KatjaB

    Det som inte var så lyckat var att vår tårta gick sönder, de skickade utan kylbox på årets varmaste dag. Allt bara smälte.

    Att de inhyrda musikerna som skulle spela under vigseln inte spelade alla våra låtar. De hade fått för sig att ta in en pianist till 2 av våra låtar och vi hade aldrig någonsin utlovat att det skulle finnas  ett piano. Resulterade i att en av solosångerna fick hoppas över och sista solosången gick vi ut till istället för utgångsmusiken vi ville ha egentligen.

    Att det inte gick att öppna fönstren i vår lokal, vilket vi inte visste om innan. Det var sååå varmt! Kändes som att man skulle smälta.

    Det bästa var att allt var så underbart att dessa saker ändå inte var hela världen.
    Vi var världens snyggaste och så lyckliga!
    Att nästan alla gäster hade verkligen ansträngt sig för att matcha vårt 30-40-tals tema.
    Alla talen som var så fina att vi mest satt och snyftade hela tiden, och min älsklings löften till mig.
    Att dekorationer och detaljer blev superfint, nåt som jag verkligen hade lagt mycket tid och energi på. Resultatet blev helt fantastiskt.
    Att vi hade en brunch dagen efter och fick träffa många av gästerna då med, få prata lite till, speciellt med dem man inte hann med lika mycket man hade velat.


Svar på tråden Ni som gift er - det bästa och det sämsta?