• Hillena

    Ni som gift er - det bästa och det sämsta?

    Bäst:
    1. Vigselakten, vår präst var helt fantastisk och höll ett så fint och personligt vigseltal till oss. Mina knäskålar hoppade av nervositet hela vigseln. Att vi vågade pussas läääänge i kyrkan.

    2. Fotograferingen var spännande och alldels nytt för oss, hoppas att vi blir lika nöjda när vi får bilderna.

    3. Gott om tid. Vi gifte oss 17 och hade en lugn och skön och rofylld dag utan någon som helst stress.

    4. Festen var sååå rolig, god mat, underbart folk som hjälpte till och myyycket dans och kärlek. Hela släkten och vännerna dansade i många timmar och alla verkade njuta.

    5. Att släppa all kontroll. Jag är ett kontrollfreak men när dagen då vi gifte oss kom så släppte jag allt. Och det blev helt perfekt ändå. Visste inte ens var jag hade nycklarna!

    6. Vår hemmabakade tårta som min extrapappa bakade. Istället för att lägga tusentals kronor på ett konditori så bakade han den själv för någon futtig hundralapp. Den blev vacker och underbart god!

    7. Vi tog bröllopsnatten hemma och åkte istället dagen efter på hotell. Fick mycket mer tid att njuta samt att samla sig och reflektera över allt som hänt. Det var helt fantastiskt.

    Sämst:
    Vi hade laddat upp för massor av drinkar men jag själv glömde alldeles bort det och drack bara en drink.

    Min pappa kom aldrig för att dansa med mig efter bröllopsvalsen, inget jag tänkte på då men dagen efter frågade mannen och sen har jag tänkt lite på det sen dess. Inte hela världen men ändå lite retfullt.

    Att vi bara tog ledig mån-tis efter bröllopet, vi skulle haft hela veckan att bara njuta av.

    Denna dagen hade man velat uppleva om och om igen :) Gifte mig 29e maj i år så fortfarande svävar jag på moln!

Svar på tråden Ni som gift er - det bästa och det sämsta?