• Villemoa

    Vilken härlig present Heloise!!!! Så du lider också av halsbränna, då kan vi kampera ihop du och jag.....

  • Villemoa

    Uäck!! Jag undviker tabletter och dylikt in i det sista för att jag hatar dem! Med Moa drack jag flytande gaviscon och det var sååå vidrigt! Novalucol får jag jätteont i magen av och samarin gör mig kräkfärdig. Det finns inte mycket som passar mig inte.


    Heloise skrev 2010-07-25 23:09:57 följande:
    Jag har en ganska intensiv affär med mr novalucol atm, blir fan i mig galen på att vakna av halsbränna hela tiden, varje natt. Börjar älska smaken av novalucol och samarin!
  • Villemoa

     


    Heloise skrev 2010-07-25 23:26:47 följande:
    Gaviscon fungerar inte för mig, samarin smakar som typ vichy vatten nu haha, novalucol som sådana där torra mint godisar, strong du vet Jag är tvärtemot, jag har inga som helst problem med piller, tar det som behövs för att må så bra som möjligt men nu måste man ju tänka sig för, dock sa min BM att novalucol är helt ok, typ hur mkt som helst, många lever på dem i slutet sa hon haha Men du får prova dig fram, finns ju en jäkla massa olika sorter, samarin med smak kanske?

    Jag provade Samarin med smak med Moa och det var ännu äckligare! Jag har lite svårt för tabletter överlag. Har nära släktingar som har varit tvunga att äta mycket tabletter av olika slag och av olika anledningar så därför är jag lite anti. Jag väntar in i det längsta med att ta huvudvärkstabletter.

    När jag tänker efter är det nog inte Novalucol jag får ont i magen av, det var en annan tablett på N. Kanske ska ta och prova novalucol när jag har det som värst. Försöker undvika att äta sent. Sen gillar jag ju mineralvatten också och kolsyran är ju inte att leka med...

  • Villemoa

    Nä fyy, det går liksom inte att föreställa sig hur man går vidare efter något sånt. En riktig mardröm!


    Sonja68 skrev 2010-08-08 22:56:11 följande:
    Lilla K förstod nog inte riktigt vad som hänt, men T blev förkrossad och grät en rejäl stund. Men sen så började hon leka med lillasyster och liksom tog en paus från det hela. Hon var nu inte bästis-bästis med flickan, men de var kompisar i kören och på dansen, så det är klart det är svårt att förstå att kompisen inte dyker upp till hösten. Mina tankar går hela tiden till föräldrarna och storebrorsan. Särskilt mamman då som körde bilen. Hur går man vidare???
  • Villemoa

    Illamåendet borta men foglossningen börjar bli jobbig. Är i v.26 nu. Moa mår fantastiskt bra, pratar på som bara den så man får hål i öronen ibland men det är så härligt att hon kan kommunicera med oss. Tack för att du frågar!


    Sonja68 skrev 2010-08-08 23:08:42 följande:
    Villemoa, hur mår du? Hur långt gången är du nu? Och hur är det med lilla Moa?
  • Villemoa

    dfk: bälte har jag och det lindrar något. Problemet med det är ju att jag inte kan ha det jämt för det är inte så bekvämt när jag sitter/ligger plus att jag får sammandragningar eftersom det ju trycker på magen.

  • Villemoa

    Ja Heloise, du har varit jätteduktig! Själv höll jag på att plocka på nedervåningen i förmiddags och det fullkomligt sög musten ur mig! Jag duger inte till mycket i dessa dagar...

  • Villemoa

    Och förresten Heloise, jag önskar att jag kunde knäppa med fingrarna så att din pappa slutade upp med sina dumheter!

  • Villemoa

     


    Heloise skrev 2010-08-10 17:04:52 följande:
    Mmm pappan håller på och jobbar ihop till att jag fullständigt förlorar förståndet, alltså 3 samtal innan kl 10 ifrån inkassoföretag? Som tur är är de alla jättetrevliga och gör sitt bästa för att underlätta för mig, men det är ju surt som fan när det inte är JAG som ställt till det. Värst är ju att han ljuger hela tiden, om jag frågar om han betalat så svarar han alltid och ofelbart JA, som en slags ryggradsreflex, sen att han inte betalat alls är en annan femma. Men men det kommer att lösa sig... Jag känner nu att de tinte alls var bra att jobba från 7 till 14 och sen kicka i en högre växel ändå hemma tills halv fem, inte bra alls, nu har jag ont i ryggen, ont i fogarna, och händerna är helt trasiga. Ska sätta mig i fotöljen och lägga upp fötterna och läsa en bok tills Panzer, som btw har namnsdag i dag Kommer hem

    Det är helt fruktansvärt att du ska behöva gå igenom detta och jag förstår verkligen inte hur din pappa kan utsätta dig för det här!! Och samtidigt är det din pappa liksom...du är så jäkla stark!!

    Du måste lova att du inte får ta ut dig som du gör!! Tänk på att du har fyra månader kvar och de kommer bli lååånga och smärtsamma om du fortsätter i samma takt.

    Hurra för Panzer på namnsdagen!

  • Villemoa

     


    Panzerfaust skrev 2010-08-10 19:07:32 följande:
    Ja H's far är onekligen ett kapitel för sig... Problemet för mig är hur jag än agerar så är det H som hamnar i kläm vilket i sin tur gör mitt liv tämligen miserabelt. Jag har dock satt en deadline till 1:a september, har inte den mannen städat upp sin röra tills dess så kommer jag göra det åt honom, något som i sin tur gör honom bostadslös. Snyltåkandet på sitt eget barn måste få ett slut. Gubben har ju större delen av sitt liv bakom sig och det finns inte en sportmössa att jag tänker låta det praktarslet förstöra vår framtid.   Tack för gratulationen.

    Ofta är det ju tyvärr så att hur man än agerar så hamnar den andre i kläm. Det är starkt av er att göra något åt saken men ni måste få frid. Ni ska ju snart få uppleva det härligaste man kan och då behöver ni lugn och ro.
    Skickar er all kraft jag har, och kramar förstås!

    Förresten, hur känns det på nya jobbet? Vad är det för tjänst du fått?

  • Villemoa

    Vad kul Panzer att det känns bra! Det är sånt man ska komma ihåg när det blir mörkt, segdraget och motigt framåt höstkanten...fast du får ju en redig julklapp i år så det uppväger nog!

Svar på tråden Tantvarning numero 9