• Heloise

    Tantvarning numero 9

    Åh vad arg jag är, min mammas guddotter är en helt fantastisk cool 13årig tjej. Hennes pappa bor i Hong Kong och träffar henne typ 2 ggr om året. I år kom han hem till sverige och skulle tillbringa 3 veckor med sin dotter, nått hon har sett framemot och planerat sen förra sommaren. I dag ringde han barnets mamma och sa att han inte stod ut med henne en minut till. Mamma får lov att hämta henne, det har inte ens gått 1 vecka. Han klagade på att hon smsade, lyssnade på sin Ipod oh läste hela tiden. Tja hon är 13, och en fullt normal sådan. Hur kan man göra så? Vad är det för fel på folk som inte uppskattar sina fina barn och låter dem vara just barn/tonåringar whatever. Hon är väluppfostrad, smartl berest och väldigt social, sen att hon vill läsa i bilen på väg från sthlm till Gotland är väl knappast ett brott. Jävla dumarsle till pappa!

  • Heloise

    Ja jag vet man blir galen, mamma var så arg att hon grät när hon ringde mig.
    Men jag har väl iofs inte förväntat mig nått annat heller av mannen som lurade hela sin familj till Hong Kong( mamman sa upp sig från sitt jobb, dottern togs ur skola, de hyrde ut lägenheten, sålde bilen etc) för att sedan tala ( när familjen var där) att han träffat en ny kvinna Mamman och flickan var tvungna att stanna kvar eftersom mamman inte hade nå jobb och ungen ingen skola att gå till, de hade ingenstans att bo etc.
    När min mamma frågade honom vad han är för slags pappa, så svarade han
    : hur länge ska man ha ansvar för sina barn?
    Mamma svarade:  tja lite längre än 10års ålder iaf...

    Usch nu svallar mitt gravida temperament så till den milda grad att han ska vara jävligt tacksam över att jag inte har hans telefon nummer!!!

    Men flickan ska iaf vara hos min mamma och pappa nu i en vecka, de må suga på många sätt men de är väldigt bra med barn, kanske skulle ha gett fan i att växa upp?

  • Heloise

     


    passionsblomman skrev 2010-07-22 18:47:32 följande:
    Och vaddå? VISSTE han att han träffat en annan INNAN han fick familjen att flytta????

    Jajjamensan han visste mkt väl att han träffat en annan eftersom han hade en affär med henne i 6 mån innan familjen gav upp allt för hans skull och flyttade till Hong Kong.

    Mmm jag vill göra illa honom, men inser att det är taskigt att låta Julle växa upp utan mamma

    Om ni bara visste hur många kvinnor landet över som hatar den här skitstöveln och älskar hans dotter och ex fru, han borde passa sig!

    Han är dessutom 65 år gammal så han kan inte ens skylla på att han är ung och dum! men men snart sitter gubbjäveln där på hemmet alldeles själv. När den dagen kommer ska jag åka dit och säga hoppas du är riktigt jävla ensam, och åka därifrån!

  • Heloise

     


    passionsblomman skrev 2010-07-22 19:10:34 följande:
    Nej, nu måste jag lugna ner mig igen och tänka på något annat......detta är något annat:www.youtube.com/watchförvisso en repris, men likväl och fortfarande rolig.

    Jag kan inte inte kolla eftersom jag är på jobbet, men jag lyfter låder tills fogarna värker, det tar bort ilskan lite iaf!

    Skickar kramar till alla er varma medkännande passionerade temperamentsfulla tanter!

  • Heloise

    Jag har precis gått igenom 4 flyttlådor med kläder ifrån panzers äldsta syrra, en sak är säkert, vi har inte alls samma uppfattning om flickkläder, hon kör, ju mer rosa och glitter och bjäfs desto bättre, me, not so much. Gillar itne rosa eller lila, men eftersom hon har otroliga mängder kläder så känner jag att varför itne utnyttja det och spara lite pengar. Det lär väl inte spela ngn roll vad Julle har för kläder på sig, och jag har sållat bort det mesta rosa och glittriga. Däremot kanonbra msak när det gäller "pojkkläder", hittade typ 6-7 par mörkblå byxor i stl 62-68, Julle/Jullan kommer inte att gå byxlös


     

  • Heloise

    Jag är inte ordblind eller så, men skriver snabbt och sullar till det å det grövsta ibland!


    Nåväl, ska tvätta barnkläder i evigheter för att försöka få bort gamla kläder lukten, och dvs gula fläckar som är kvar!


    Nattinatti

  • Heloise

     


    Villemoa skrev 2010-07-25 11:19:47 följande:
    Grattis på bröllopsdagen Heloise & Panzer!!

    Tack hjärtat!

  • Heloise

    Tack för alla grattis! Ja visst är det sanslöst så fort tiden går!


    Lunda: Nej vi har inte gjort nått speciellt direkt, jobbade 10.5h idag men vi gick ut och åt efter jobbet och nu sitter vi här och väntar på att det ska ha gått 1.5h sen vi åt så jag kan lägga mig utan att behöva kräkas av halsbrännan som kommer att komma.


    Däremot fick vi en jättefin present av några väldigt nära vänner, de skickade ett pkt på poisten som vi fick i fredags, som det stod ömtåligt på och så öppnas gemensamt den 25e juli. Hade mina aningar( kände igen hennes handstil), så vi öppnade den idag och det var en påse fin tryffel, 2 minivinflaskor( alkoholfri till mig) med lika etiketter och citat som vi hade på våra vinflarror på bröllopet( hade ju bib vin på flaska med approved by chuck norris etiketter och chuck norris citat på baksidan), och ett jättefint brev, på vers. Då kom det några tårar vill jag lova!


    Vi har verkligen en otroligt tur med våra vänner, de är helt underbara!

  • Heloise

    Önskar också Liz lycka till!


    Kram

  • Heloise
    Villemoa skrev 2010-07-25 22:50:04 följande:
    Vilken härlig present Heloise!!!! Så du lider också av halsbränna, då kan vi kampera ihop du och jag.....
    Jag har en ganska intensiv affär med mr novalucol atm, blir fan i mig galen på att vakna av halsbränna hela tiden, varje natt. Börjar älska smaken av novalucol och samarin!
Svar på tråden Tantvarning numero 9