• Cantaton

    Tantvarning numero 9

    Åh, en kompis i Mora hackade sig in i min dator och fixade problemet. Tur man kan ha


    Cantaton skrev 2010-07-22 17:22:05 följande:
    Nu har verkar det trådlösa nätverkskortet i min dator ha slutat fungera - helt plötsligt!! :( Nu känns datorn inte så bärbar längre...
  • Cantaton

    Åh, stackars tjej. Och dumma pappa...


    Heloise skrev 2010-07-22 18:02:34 följande:
    Åh vad arg jag är, min mammas guddotter är en helt fantastisk cool 13årig tjej. Hennes pappa bor i Hong Kong och träffar henne typ 2 ggr om året. I år kom han hem till sverige och skulle tillbringa 3 veckor med sin dotter, nått hon har sett framemot och planerat sen förra sommaren. I dag ringde han barnets mamma och sa att han inte stod ut med henne en minut till. Mamma får lov att hämta henne, det har inte ens gått 1 vecka. Han klagade på att hon smsade, lyssnade på sin Ipod oh läste hela tiden. Tja hon är 13, och en fullt normal sådan. Hur kan man göra så? Vad är det för fel på folk som inte uppskattar sina fina barn och låter dem vara just barn/tonåringar whatever. Hon är väluppfostrad, smartl berest och väldigt social, sen att hon vill läsa i bilen på väg från sthlm till Gotland är väl knappast ett brott. Jävla dumarsle till pappa!
  • Cantaton

    Men oj! Vilket sätt!


    Heloise skrev 2010-07-22 18:40:59 följande:
    Ja jag vet man blir galen, mamma var så arg att hon grät när hon ringde mig. Men jag har väl iofs inte förväntat mig nått annat heller av mannen som lurade hela sin familj till Hong Kong( mamman sa upp sig från sitt jobb, dottern togs ur skola, de hyrde ut lägenheten, sålde bilen etc) för att sedan tala ( när familjen var där) att han träffat en ny kvinna Mamman och flickan var tvungna att stanna kvar eftersom mamman inte hade nå jobb och ungen ingen skola att gå till, de hade ingenstans att bo etc.När min mamma frågade honom vad han är för slags pappa, så svarade han : hur länge ska man ha ansvar för sina barn?Mamma svarade:  tja lite längre än 10års ålder iaf...Usch nu svallar mitt gravida temperament så till den milda grad att han ska vara jävligt tacksam över att jag inte har hans telefon nummer!!!Men flickan ska iaf vara hos min mamma och pappa nu i en vecka, de må suga på många sätt men de är väldigt bra med barn, kanske skulle ha gett fan i att växa upp?
  • Cantaton

    Nu har jag repeterat inför morgondagens begravning. Jag tror inte att det är sångerna jag ska fokusera på nu, jag tror att det är den mentala inställningen. Det är en ung kille, 22 år, som ska begravas... Sådana begravningar är så svåra.

  • Cantaton

    Nu är jag hemma från begravningen. Åh killens pappa var så samlad när han kom till kyrkan, jag förstår inte hur han klarade det. Under begravningen var det dock ingen som var samlad... Starkt. Det var så gripande när familjen gick in under inledningsmusiken (som jag skulle sjunga efter) att jag alldeles glömde bort hur sången skulle börja. (Det var nämligen lite "pratsång" till bakgrundsackord - inte en regelrätt sång med komp i början...) Men sedan gick det bra. Och det var en oerhört fin begravning.


     


    Och i övrigt, ja, lite av en kändis i bröllopskretsar... eller "etablerad" som det stod.   Men det är sant, jag kan inte med så kort varsel. Det nämnda datumet har jag varit uppbokad sedan i början av februari..

  • Cantaton

    Trevlig helg till dig också! Hoppas du hittar lite fina linnekläder


    Soldemor skrev 2010-07-23 15:52:01 följande:
    Nu tänkte den här tanten åka hem och ha lite korthelg, har gudstjänst på sön kväll. Skall fortsätta sy burklädsel, tar längre tid än jag trodde och det är dags om en vecka. Det innebär också att projekt pälsvård-utställning börjar i helgen. Siena har en märklig päls på magen, den tovar sig på de mest märkliga och svåråtkomliga ställen, ett tydligt arv från pappa.Ev blir det också en liten utflykt i helgen, ner till södraste södra Skåne. Finns en dam där nere som säljer underbara linnekläder och hon har tydligen sommar-outlet nu. Låter helt klart intressant!  Om jag inte loggar in i helgen så får jag önska: Trevlig helg till alla födda och ännu ofödda tants av alla åldrar, kön och modesjang (eller hur det nu stavas!)
  • Cantaton

    Tummen upp


    Heloise skrev 2010-07-24 01:18:51 följande:
    Jag har precis gått igenom 4 flyttlådor med kläder ifrån panzers äldsta syrra, en sak är säkert, vi har inte alls samma uppfattning om flickkläder, hon kör, ju mer rosa och glitter och bjäfs desto bättre, me, not so much. Gillar itne rosa eller lila, men eftersom hon har otroliga mängder kläder så känner jag att varför itne utnyttja det och spara lite pengar. Det lär väl inte spela ngn roll vad Julle har för kläder på sig, och jag har sållat bort det mesta rosa och glittriga. Däremot kanonbra msak när det gäller "pojkkläder", hittade typ 6-7 par mörkblå byxor i stl 62-68, Julle/Jullan kommer inte att gå byxlös  
Svar på tråden Tantvarning numero 9