• Sonja68

    Tantvarning numero 9

    Frukost o joggintur avverkad. Ska slänga mig i soffan och kolla en superbra film "Офицеры" och njuta av sista dagen i frihet.

  • Sonja68
    dfk skrev 2010-08-08 21:26:37 följande:
    Sonja, ser att joggingrundorna håller i sig, bra kämpat!
    Jo, men fr o m imorgon är det nog slut med det. Börjar jobba och då hinner jag inte jogga på morronen. På kvällen känns det lite motigt och olustigt.

     

  • Sonja68

    Har varit olustig hela dagen. T:s kompis från barnkören och barndansgruppen, en glad o go tjej på 8 år omkom i en bilolycka igår, en bit nedanför vårt hus, på E4:an. Hon och mamman frontralkrockade med en turistbuss. Av någon anledning kom de över på fel sida, bussen kunde inget göra. Mamman är skadad men flickan omkom


    Har kramat extra mycket på mina underbara flickor idag...

  • Sonja68
    Cantaton skrev 2010-08-08 22:48:48 följande:
    Åh, jag läste om det i tidningen! Kära lilla hjärtat. Hur mår dina flickor efter det inträffade?
    Lilla K förstod nog inte riktigt vad som hänt, men T blev förkrossad och grät en rejäl stund. Men sen så började hon leka med lillasyster och liksom tog en paus från det hela. Hon var nu inte bästis-bästis med flickan, men de var kompisar i kören och på dansen, så det är klart det är svårt att förstå att kompisen inte dyker upp till hösten.

    Mina tankar går hela tiden till föräldrarna och storebrorsan. Särskilt mamman då som körde bilen. Hur går man vidare???

  • Sonja68
    Cantaton skrev 2010-08-08 23:05:31 följande:
    Även om de inte var bästis-bästisar så fanns hon ju där. Fy, vad jobbigt att förstå. Hon är för liten för att behöva uppleva det... (Om man nu nånsin blir tillräckligt stor.) Det måste vara helt fruktansvärt för familjen. Och som du säger, speciellt för mamman som körde. Jag hoppas att hon inte beskyller sig själv resten av livet, utan ändå kan gå vidare i livet så småningom.
    Jo, man hoppas ju det. De har en son som är typ 12 också. Han behöver ju också stöttning. Tänk vilken sorg
  • Sonja68

    Villemoa, hur mår du? Hur långt gången är du nu? Och hur är det med lilla Moa?

  • Sonja68

    Första skitdagen avklarad på jobbet. Satmaran är kvar och lika jobbig som tidigare.

  • Sonja68

    Heloise; du behöver verkligen slippa dessa bekymmer som din far drar in dig i, särskilt nu när du ska ladda upp inför Julles ankomst (eller var det Jullan?)


     


    Panzer; grattis på namnsdagen!


    Föressten, du som är i politiken. Snart val och jag har missat en stor del av valrörelsen denna sommar då jag varit mentalt och fysiskt borta.


    Har försökt surfa runt och kolla vad de olika partierna vill, för att få en liten uppfattning om vilket parti som står mig närmast. Hittar dock ingen bra sida där fakta finns sammanställt där man liksom jämför de olika partierna. Jag får hela tiden en känsla av att alla sidor är "sponsrade" eller partiska. Finns det någon oberoende site/sammanställning där man kan hitta nåt matnyttigt eller är det bara att läsa respektive partis valprogram...

  • Sonja68

     


    Panzerfaust skrev 2010-08-10 22:17:58 följande:
    Sonja/ Alla sidor är partiska, tyvärr, det enklaste är att kolla på partiernas egna hemsidor, men det lovas mycket guld och gröna skogar oavsett var du letar. Vad är du mest intresserad av? Allianspartierna eller vänstertrojkan? Jag kan ge dig bra orsaker att rösta på oss i FP men jag kan inte ge dig någon vettig anledning att rösta vänster så det får du be någon annan om Villemoa/ Jobbar som gymnasielärare i Sh/Hi/Re+ lite annat smått och gott. Känns grymt skoj.

    Har alltid hållt mig i mittenfalangen/Allianspartierna, men ibland måste man rannsaka sig själv och sina åsikter (och politiska partierna som man röstar på av hävd och gammal vana) och verkligen ta reda på VAD vill JAG och vad vill DOM?? Under åren kan man ju själv ha omvärderat saker och ting och då måste man ju revidera sina åsikter/ståndpunkter. Samtidigt som ett parti kanske också ändrat sin inriktning och helt plötsligt är man inte i fas med varandra längre.
    Jag står inför en sån "revision" just nu. Vill känna att jag går till valurnan och gör ett genomtänkt, medvetet val denna gång.

  • Sonja68

    Cantaton: Så underbart att få sån positiv feedback för sitt jobb. Men så sjunger du ju också underbart och är en underbart, engagerad person
    Håller tummarna för lån och lägenhet idag! Håll oss uppdaterade!

Svar på tråden Tantvarning numero 9