• Soldemor

    Låter härligt med Kroatien, skall vara fantastiskt fint badvatten där! Lyckost!

  • Soldemor

    Nu tänkte den här tanten åka hem och ha lite korthelg, har gudstjänst på sön kväll. Skall fortsätta sy burklädsel, tar längre tid än jag trodde och det är dags om en vecka. Det innebär också att projekt pälsvård-utställning börjar i helgen. Siena har en märklig päls på magen, den tovar sig på de mest märkliga och svåråtkomliga ställen, ett tydligt arv från pappa.

    Ev blir det också en liten utflykt i helgen, ner till södraste södra Skåne. Finns en dam där nere som säljer underbara linnekläder och hon har tydligen sommar-outlet nu. Låter helt klart intressant! 

    Om jag inte loggar in i helgen så får jag önska: Trevlig helg till alla födda och ännu ofödda tants av alla åldrar, kön och modesjang (eller hur det nu stavas!)

  • Soldemor

    Blev inga linnekläder, maken tyckte att vi måste spara...men åndå pratar han så om att det är sommaroutlet där nere! öh!

    Träffade en gammal arbetskamrat igår, som bjöd på lunch, var MYCKET trevligt. Och som vanligt när vi har träffats känns det rörigt och förvirrat i huvudet på den här tanten...

  • Soldemor

    Oh ja, det här måste jag berätta:

    I natt var Siena verkligen i full gas, hon var inne och höll på med något i prasseltunneln, hon snackade och prasslade där inne. Täänkte att det var någon insekt hon höll på med, så jag gick inte upp och tittade.

    När jag kom upp i morse, så hittade jag en liten svart ram i hallen, som varken maken el jag kunde identifiera. På golevet låg också små svarta hårda saker, märkligt!

    Sen hittade jag något som fick allt att falla på plats. I katternas drickabrunn finns ett filter med aktivt kol, som skall rena vattnet. Jag tor ut filtret häromdagen, för det såg inte fräscht ut, men lade det på diskbänken för att jag skulle komma ihåg att köpa nytt. Filtret består av en luddig "påse", en ram och aktivt kol. När jag hittade påsen, ganska söndertuggad, förstod jag allt. De svarta knopparna var aktivt kol, och hela prasseltunneln var full. Unge! Jag har dammsugat och plockat kol halva morgonen. En av grannarna har lovat att titta till henne under dagen, men jag tror inte att hon ätit av den.

  • Soldemor

     


    lunagarden skrev 2010-07-27 14:22:44 följande:
      En liten prinsessa är det i magen Fick BF framflyttad 8 dagar till 25 dec. Hur gick det för er?

    Wow, en femnin form av Jesus på G!

  • Soldemor

     


    lunagarden skrev 2010-07-27 15:47:28 följande:
    Jag diskuterar gärna annat än bebisar (har dock inte twitter)

    Här diskuterar vi det mesta!

  • Soldemor

     


    lunagarden skrev 2010-07-28 08:20:07 följande:
    vinkar tillbaka från sommarfagra Skåne

    ...i stereo!

  • Soldemor

    Ikväll skall vi nog åka och köpa lite "fölsdedags"-presenter, vi har en 1-åring i morgon! Blir nog en liten fin dyna, blötmat med god sås och kanske någon ny råtta.
    Tänk ändå vad tiden går! Känns inte som om det var längesedan  jag vräkte ur mig här om makens tjurskallilghet - och så blev det så himla bra när jag stod på mig!

Svar på tråden Tantvarning numero 9