• queen eileen

    Måste man ha en möhippa?

    Är man väldigt tråkig om man inte vill ha en möhippa??
    Jag och min blivande träffades på högskolan och var båda med i sexmästeriet - med andra ord har vi gjort vår beskärda del av knasigheter och lustiga upptåg på stan mm mm.. Nu har vi även blivit föräldrar och jag känner att den delen (klä ut sig och gå runt på stan och göra uppdrag inför folk) verkligen inte tilltalar mig. Been there done that så att säga. Var på en möhippa för några veckor sen där bruden fick göra just det och alla berömde bruden och sa att hon var en sådan bra hippa som bjöd på sig själv och gjorde dagen så bra osv osv. Men om jag inte kan se det roliga i att springa runt och be om äktenskapsråd eller stå med en megafon i stadsparken - varför ska jag göra det då?
    Min andra fundering är att jag valt att inte ha någon tärna - har svårt att se någon lämpad för uppgiften då jag inte har någon syster, inte någon gammal barndomsvän och ingen som jag helt och hållet litar på (till saken hör väl att under tiden då jag var gravid blev jag rätt besviken på mina "nära" tjejkompisar som pga av avundsjuka (?) inte kunde glädjas med mig och visade nästan inget intresse alls) Med andra ord finns ingen självklar person att ordna möhippan och jag har även svårt att se mina olika umgängeskretsar samsas.. känns som det är enklast att bara säga till min blivande att om han får någon förfrågan så får han säga att jag inte vill ha någon? Eller är det ett misstag? Något jag kommer ångra? Känner mig lite vilsen..

  • Svar på tråden Måste man ha en möhippa?
  • queen eileen

    Tack för era synpunkter! Som Sebastiána säger så vet jag ju inte ens om jag får någon, och jag har pratat en hel del om det här dilemmat med min blivande så han vet nog väldigt bra var jag står - och jag misstänker att om någon får för sig att ordna en möhippa så pratar de väl med honom. Så kanske kan det bli något trevligt ändå - vem vet - kanske känner mina vänner mig bättre än jag och vet vad jag vill ha =)

Svar på tråden Måste man ha en möhippa?