• Soldemor

    Livets toppar och dalar

     


    passionsblomman skrev 2010-07-28 13:45:39 följande:
    Aproå ständig oro, här har vi tvättat och plåstrat om rejäla skrubbsår på armbågar och knän. Pojkar får sådana när de ramlar med cyklen och glider metervis på asfalten. Den här gången var det inte min pojk, utan hans kompis. Sedan kom postis med sladdarna till datorn, så nu är det plåstrat och tröstat, spel installerade på den nu fungerande datorn, och löfte om glass senare i eftermiddag utfäst.All is right with their world....vilket i sin tur innebär att jag kan sitta vid datorn bäst jag vill....Jag brukar säga att priset för glädjen att ha barn, är att man från och med den stunden de finns till, så har man för alltid sitt hjärta någon annan stans än i sin egen kropp. Så det är en rikedom, men med högsta möjliga insats.

    Det är ju det jag säger, du borde verkligen ompröva dina tankar om yrke! Så otroligt vackert och samtidigt meningsfulllt du uttrycker dig!

  • Soldemor

     


    passionsblomman skrev 2010-07-28 14:09:45 följande:
      Hoppsan, där var du! Nu trodde jag att jag postat i alldeles fel tråd...Detta, mina vänner. är Solde från Tantvarningstråden.

    *Bugar och hälsar*

  • Soldemor

     


    snaily skrev 2010-07-29 13:12:00 följande:
    Ja, usch för att komma hem till en massa iordningsställda bebisgrejer... Det är säkert olika hur man reagerar men kan tänka mig att det känns svårt att plocka bort allt på en gång. Nu jämför jag äpplen och päron här, men när min förra hund dog tog det flera veckor innan jag kunde med att plocka undan hennes hundsäng,

    Nej, egentligen inte. Det är samma sorts sorg och tar lika lång tid att bearbeta, oavsett om det är en älskad människa eller ett älskat djur! Det finns utredningar på det och är bra som argument om folk tycker man är löjlig om man sörjer ett djur, det är man inte!

  • Soldemor

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-07-29 14:57:41 följande:
    och jag kan fortfarande bli bedövat ledsen när ajg tänker på mina katter som inte finns längre.

    Den känslan kan jag dela med dig fullt ut, saknaden bara kommer över mig ibland, fast jag har tre underbara hemma!

  • Soldemor

     


    Lapinette skrev 2010-07-29 15:47:24 följande:
    Shit nenne och pb, jag hade hoppats på att slippa. Gillar inte att ha "saker" på huvudet.

    *Viskar diskrer till Lappis så att inte Blomman och Nenne hör* Man behöver inte följa modet, modigare att klä sig som man triv med själv! (och där blev man en såndär präktig medelålders prästtant, suck!)

  • Soldemor

     


    passionsblomman skrev 2010-07-29 15:56:38 följande:
      Följa modet???Nejdu Solde, då känner du mig d-å-l-i-g-t.

    Nej, just det, hade inte riktigt fått den bilden av dig...

    Så märkligt livet kan bli. Har följt den här tråden några dagar, men avstått från att kommentera det jobbiga som varit här med Snorkissons bebis, då jag inte haft någon erfarenhet av det själv.
    I natt hade jag jour på sjukhuskyrkan och blev inringd till en namngivning av dödfött barn. Det har jag aldrig varit med om förut - och ja, det var väldigt tufft, men det blev bra i all sin skörhet.

  • Soldemor

    På tal om att lasta bilar förresten: Kl 3 i natt skall vi  ha packat in vår bil: 4 transportburar med en katt/per bur, varav en är mycket åksjuk, två utställningsväskor, ett katastrofkit som står lättåtkomligt (bl a till den åksjuke), 4 stolar, kylväska med mat, 4 pottor, sand t dessa, kasse med lite diverse "bra att ha", en uppfödare, en make och så jag. På vägen ner tillkommer ytterligare en transportbur med jamande innehåll.

  • Soldemor

     


    Oms skrev 2010-07-30 10:39:07 följande:
    Soldemor - du var med vid en namngivning i sjukhuskyrkan- är du präst?

    Ja, det är jag.

  • Soldemor

     


    Oms skrev 2010-07-30 11:25:14 följande:
    Soldemor - trevligt med en präst i tråden. svenska kyrkan eller? min svåger är präst han med med katoslk sådan.

    Yes, präst i svk, med lokalisering ganska så söderut i vårt avlånga land.  Började läsa på "äldre" dagar, varit präst i drygt tre år. Är dessutom en stor djurälskare med spec faiblesse för katter och så är jag träningstokig och mycket klädintersserad, mern än vad som är lämpligt´med tanke på storleken på vårt hus

    Låter intressant med din svåger. Vi har nog en del gemensamt, samtidigit som vi troligen har jättemycket som inte är det.

Svar på tråden Livets toppar och dalar