• Hattis

    Livets toppar och dalar

    Har mellanlandat vid en dator igen och ... Herregud... Snorkis. Mitt livs mardröm. Bra initiativ Vickan, hade gärna varit med men någonstans måste man dra en deadline.

  • Hattis

    Skööönt med ett pickande hjärta Andbeyond. MSW - du valde ett ypperligt trådnamn!

    * försöker ta in och skjuta ifrån Snorkis verkliga mardröm och loggar ur *

  • Hattis

    Tjo, har just vinkat av en barnfamilj som varit hos oss på besök ett par dagar - mycket roligt och mycket högljutt och... nu mycket lugnt

    MrsB - har förstått att du haft ett sent mf - mitt ma vecka 13 och skrapning vecka 17 bleknar i jämförelse. Tacksam för att slippa förlossning, fy så hemskt, kan inte föreställa mig det. Knepigt att det hjälper att komma över jobbiga saker för att andra haft det värre (vad är jag för någon sorts människa egentligen?), men det sätter onekligen perspektiv på saker och ting. Jag blir lättare tacksam för att jag är frisk, lever med någon jag älskar, har underbara vänner och så vidare. (Ursäkta dravlet )

    Har jag inte sagt välkommen Soldemor så gör jag det nu!

    Koko - om du ser detta, när skulle ni till NYC? (hm, ni kanske redan är där?) Har noll koll.

  • Hattis

    Parnassia - ja herregud vad smaklöst det där är. Vill du få en riktig festkänsla så gör som så:
    ">

     

    Och - ja vi kommer inte att göra många knop ikväll. Tänker inte laga mat utan går ut och äter och dricker upp det vin vi beställer in

    Kul med sådant besök PB!

  • Hattis

    Lappis - jag skulle nog också vilja ändra formuleringar (blir lätt så när man skriver mycket själv!) men tror att herr Kanin har rätt i att det är faktafelen som gäller. Kan ju också vara så att nämnden är van vid att det ser ut på det viset också. Det tycks ju (såklart  ) framgå att ni är lämpliga med stort L iaf!

    Koko - vi åker till NYC imorgon! Inte så samtidigt som dig då. Ska börja packa nu... eller snart

    Är lite orolig för att vi inte ska komma iväg med tanke på alla konstiga svenska bokstäver i våra namn som är olika på esta, info till flygbolaget och det som står på biljetten. Knepigt att på biljetten måste namnen vara exakt som på kontokortet och på esta exakt som i passet och i vissa fall får man inte använda bokstäver med prickar och ringar, hm. Nu går inget att ändra iaf men lite tumhållning imorgon bitti kanske behövs!

  • Hattis

    Spännande med syskonförsök Kängu! Vi ska nog påminna dig Skönt att inte ta så allvarligt på det - den stora fördelen med att börja lite tidigare än vad man tänkt sig.

    Kul med bröllop Kikki! Ovanligt OT i denna tråd. Och nog smart att vänta tills den lille kommit ut

    Nenne och Kängu - dagen är inte slut ännu

  • Hattis

    Lappis - Jupp det ska jag! Gaah, skulle behöva din packningslista tror jag. I-landsproblemen haglar - var är stödstrumporna och var är adaptern...

  • Hattis

    MrsB - vad bra att det blev "osuckigt till slut! Verkar som om du har utnyttjat helgen ordentligt, kalas att du mår bra idag

    EA - mitt lilla packningskaos bleknar i jämförelse. Vad spännande, tänk hur det ser ut om en vecka

    Här börjar jag i packningstagen tycka att hela vårt system för kläder åter är på bristningsgränsen, när jag öppnar strumplådan så är det så hårt packat där att det trillar strumpor överallt. Nästa steg blir väl att skaffa riktiga packpåsar då kanske det får plats *morrar*.

    MrsB igen - kaffe - låter som en utmärkt idé!

  • Hattis

    Hej hopp!

    Har kommit hem från superrolig elvadagarsvistelse i New York    (vilken stad, måste tillbaka!) , sovit, inbillat mig att jag haft UVI (PB du som haft en riktig, hoppas att du mår bättre!) och försökt läsa ikapp!

    Grattis Blivande!!!! Hoppas att det inte tar allt för lång tid att må bättre, men det får ta den tid det tar. Kram på dig!

    Har smygläst ytterst sporadiskt under semestern för att se om någon bebis tittat ut och för att se om Snorkis hört av sig något mer. Vi tänker på dig vännen!

    Så mycket ni har gjort och skrivit. Om jag inte sagt välkommen till alla nya tidigare så gör jag det nu!

    Sugklocka - bra med olika input, har inbillat mig att det inte tillhör trevligheterna.

    Äpplen - vad härligt! Ytterligare en fördel med att bo i hus förutom grillfester anteckad. (minuslistan är ännu så länge desto längre   )

    EA - jäkla städfirma . Taskigt att känna att man behöver dölja ngt som man inte gjort själv. Det kan ju knappast vara något dolt fel iaf, så köparna får väl höra av sig på en gång om de är missnöjda med det.

    Ni som träffas i staden i dag - ha det så trevligt! Hade ju nästan kunnat hänga på, men ska ut till skärgården idag - sista semesterveckan!

    EGOdilemma - ska ta blodprover för sköldkörtelvärden m.m. på dag cykeldag tre. Om man räknar den lilla lilla blödning jag haft i några dagar så skulle idag vara dag fem. Ok att ta testerna även dag fyra och fem enligt min gyn som inte har öppet helger men nu har jag beslutat att ge blanka sjutton i det och ta det nästa månad när jag kan ha lite koll och kanske pricka dag tre. Inbillade mig först att blodet kom från UVI men så verkar det inte vara. Mår redan bättre efter intag av tranbärsjuice och c-vitamin. (för mig funkar det varannan gång ungefär).

    Så, om dessa spottnings är tant så har den väl kommit ungefär som jag trott. "Försökte" (osexigare ord än FL:s berömda mys f.ö.) en del före semestern men det är väl rätt ok om tanten är här ändå. Ska "försöka" mer ordentligt den här gången med stickor och allt.

    Tänkte också passa på att slänga ur frågan till alla ni som har tagit de här blodproverna om ni har räknat spottings som dag ett? (har inte frågat gyn om det eftersom jag inte brukar ha det, men det är lite annorlunda varje gång här nu, känner fortfarande inte igen mig själv   )

Svar på tråden Livets toppar och dalar