• Frejis

    Livets toppar och dalar

    God kväll! Tänkte kika in här och se hur det går för Nenne. Har bara läst sista sidan och såg att det talas om uppvärmning måste se hur det gått under dagen och vilka symptom som har gett sig till känna. Har ni träffats någonting på sistone? Är det någon träff som har planerats? Saknar tråden jättemycket, men hinner inte skriva eftersom det är mycket med Bumsis, jobbet, mina föräldrar, ev lägenhetsrenovering (som lagts på is...) och så har det varit mycket med maken. Kan berätta vid ett tillfälle vad som hänt förut, men vill nog inte skriva det på nätet ifall någon råka känna igen mig menar då smygläsare. Det stämmer som Cicci säger att vi inte har bott ihop på ett tag fast nu har det normaliserats igen. Ska till familjerådgivningen imorgon och mest se om det är en kontakt som vi behöver, men det känns rätt stabilt nu och vi har löst mycket själva. Handlar om rätt vanliga relationsproblem och ett litet piggt barn hjälper inte riktigt till på rätt sätt heller Ska försöka läsa på lite. Kramar till alla trådisar!

  • Frejis

    Det blev en mycket snabb läsning över dagens händelser Ser i alla fall att Pricken inte visar några särskilda tecken på att vilja komma ut, håller tummarna att det blir snart och att det går lagom fort Kanske redan på lördag...?

    Telis, läskigt när de ramlar så här och när de blir så pass rörliga att man måste passa dem hela tiden. Bumsis har blivit extremt rörlig, extremt snabb, skruvar på sig jämnt, kräver underhållning, kastar saker på marken och vill att man genast ska ta upp dem för att hon sedan ska få kasta samma sak på marken igen.

    Hon gick på tiomånaderskontroll för snart ett par veckor sedan och vägde då strax över 11 kg och var 76 cm lång. Stor och stark tjej! Jag funderar också på om hon ska få börja på dagis nästa vår för att hon blir alltmer krävande hemma och väldigt nyfiken på andra barn Ska kolla några förskolor under hösten, hon står faktiskt i kö.

    Såg att ni ska träffas på måndag, synd att jag har möten bokade på jobbet och inte kan komma ifrån. Det skulle vara kul att träffas, hoppas att det blir en annan gång rätt så snart.

    Får bättra mig lite och skriva här lite oftare

    Skickar en extra stor kram till Muggles och Passionsblomman! Och till alla andra som vill ha

  • Frejis

    Tack tjejer Vi har i alla fall kommit så långt att vi planerar att åka en vecka på all-inclusive i Grekland (eller någon annanstans) i oktober, alla tre. Notera dock att vi aldrig har varit på någonting liknande förut och att vi brukar bli rastlösa efter ett par dagar, men man behöver kanske lära sig att vila någon gång Nåja, det blir i alla fall i oktober och vi får hoppas att vi inte ändrar oss innan dess

    Vilken drama Vickan! Skönt att det gick bra och grattis till att ha blivit faster!

    Lappis - ett stort grattis till ett framtida medgivande jag tror nog att nämnden går på soc tantens linje så att det hela bara är en formsak.

  • Frejis

    Ingen Nennebebis ännu?... Jag väntar också på Pricken och loggar in här varje kväll för att kolla lite snabbt

    Hej på alla inloggade och kram till alla som behöver och vill ha en! Trist att jag som vanligt missade trådträff, men det börjar väl bli dags för brunch snart? Jag tycker det iaf, fler som tycker likadant?

    Här är det fullt upp som vanligt. Hemskt mycket på jobbet (men jag låter bli att stressa upp mig), har flyttat tillbaka till stan och maken och det har gått lite för fort, märker jag. Har styrt upp maken igen eftersom gamla problem börjat spöka så att det är familjerådgivning även här Dags för möte nr 2. Och så möten med soc, hurra... *jäklar vad gubben ska få betala för det och det vet han om *

    Ska försöka läsa ikapp lite snabbt. Och ta ett glas vin

  • Frejis

    Vickan - möten med soc är nog inte så farliga förutom att de tar tid och tid för sådant har jag inte just nu. Men men... Grattis till Trollets sexmånadersdag, det går fort

    Hej Cicci, jo det var säkert min mamma eftersom hon brukar vara i Humlan så mycket att jag ibland retar mig på henne men det är bra för busiga Bumsis. Hon nämnde ingen konstig tvåbarnsmamma, tror nog att hon har fokus på annat. Hon förstår faktiskt en del svenska så att en vanlig vardagskonversation går det nog att föra med henne.

    Telis - tack för kramen!

  • Frejis

    Ett stort grattis till Nenne och P och tack för förlossningsberättelsen som jag också har fått ta del av Jag tycker att det hela lät så skrämmande så att jag inte riktigt vågar skriva att det var fint. Strongt av dig Nenne att komma in hit redan idag och jag håller tummarna att allting läker fint och att du får göra om det igen

    Bilden på pappa P och Pricken var otroligt fin. Fötterna i storlek 23... det dröjer inte länge innan ni har storlek 47 i hallen

  • Frejis

    Bumsis har fått sin första bakterieinfektion i halsen och äter nu antibiotika. Jag skulle nu ha suttit någonstans i centrala Rom och druckit drinkar, men den resan fick avbokas när tjejen plötsligt blev sjuk. Fick vara med om en vårdkarusell i ställen

    Till råga på allt välte hon sin leksaksbil i en obevakad del av en sekund när hon sträckte sig efter en leksak på golvet och föll med hela ansiktet rakt ner på marken... tur att det bara blev en rejäl fläskläpp. Hur läskigt som helst.

    Grattis till att ha bytt jobb Frullan!

    Och kram till alla andra mitt i natten

  • Frejis

    Hej på er tjejer!
    Tack för er omtanke och stöd och jag måste säga att jag är väldigt glad idag att jag känner er via detta forum och att ni finns. Jag tror att de flesta av er förstår varför jag inte vill skriva om min situation här nu och det har att göra med att jag förmodligen inte alls är så anonym som jag i min goda tro skulle vilja tro.
    Inboxa mig här i stället så kan vi hålla kontakt. Lämna gärna er vanliga mejladress så att jag även kan svara här.

    Stor kram mina vänner

  • Frejis

    Jo, jag har ju inte läst ikapp och följt tråden överhuvudtaget. Har ni kanske planerat att fika eller äta lunch i Stockholm? Jag skulle gärna vara med om det är så

    Ska ta hand om mig själv nu, men lovar att logga in imorgon så att vi har koll på varandra Jag mår efter omständigheterna väl fast det inte alls är bra.

    Trevlig kväll och vi hörs snart!

  • Frejis

    Oj tjejer, jag ser nu att det kanske är jag som råkat bli anledning till er diskussion.

    Det finns ännu en aspekt i det hela. Även om man skriver om gonorré på sin logg på FB kan det bli så att man plötsligt kommer på att man inte vill ha kvar det inlägget eller att det med andra ord tillkommer andra omständigheter Jag tycker att det också är viktigt att poängtera att var och en har rätt i sin egen åsikt, men alla är verkligen duktiga på det här inne.

    Nu ska jag ta och logga ut, och försöka sätta mig framför teven och bara glo

    Kram igen

  • Frejis

    God morgon till alla i tråden!
    Här har ni en som mår lite lite bättre eftersom jag idag ska hämta min hund Jag har alltså köpt en strävhårig taxvalp som är tretton veckor och idag flyttar han hem till matte. Känner mig barnsligt glad och upprymd, men det är nog så här alla hundägare känner sig. Tänker närmast på Snaily och Korven!

    Jag har ju inte mått tillräckligt bra för att orka skriva här i tråden, men jag tänkte ändå ge en kort återkoppling på den diskussionen som jag hann uppfatta pågick här. Jag vill inte att det skrivs om min historia och det jag går genom på internet eftersom det är en känslig situation och det som skrivs kan säkert feltolkas av "motståndarsidan". Det är snarare en försiktighetsåtgärd från min sida än behovet att vara anonym eller dölja någonting från er som jag träffat. Jag känner inte heller att jag är mer tajt med vissa än med andra här i tråden; det har kanske blivit så att jag träffat dem som bor i Stockholm oftare, men jag kan om vi säger rent hypotetiskt vara vän med alla och det vill jag också.

    Om någon av er vill hålla kontakt och vill få en förklaring på vad som händer mejla mig gärna här på BT. Jag lovar att jag svarar och jag vill gärna hålla kontakt med så många som möjligt.

    Skickar massor med kramar till alla *ingen nämnd, ingen glömd*

  • Frejis

    Superduperstort grattis Mugglan! Jag blir så glad för din skull, att det har fungerat och att du äntligen fått ett efterlängtat plus! Håller mina tummar och tår att det ska gå hela vägen

    Och hoppas självklart att det kommer fler plus i tråden och att det här är början på en ny plusvåg. Sådan behöver vi verkligen nu.

    Cicci - grattis till ett nytt jobb. Håller tummarna att du får som du vill, hög lön, mycket semester och trevlig arbetsmiljö.

    A M - undrar om det blev någon tårta igår. Din svägerska verkar komplicerad jag tänker direkt på exmakens konstiga familj även om det är milslångt mellan deras sätt och det du beskrivit.

    Förlåt att jag inte kommenterar allt eftersom jag hade svårt att hinna läsa ikapp och så har jag lite koncentrationssvårigheter (allmäntillståndet är som det är...). Skickar en stor kram till alla som behöver en och vill ha och min lilla taxvalp bifogar många blöta hundpussar

    Trevlig söndag!

Svar på tråden Livets toppar och dalar