Livets toppar och dalar
<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->
Parnassias mazariner i långpanna
400g margarin
7 dl mjöl
4 ägg
2 msk vaniljsocker
3 dl mjölk
6 dl socker
1,25 dl omalen sötmandel som skall malas
10 st bittermandel
2 tsk bakpulver
sockerglasyr
Margarin och socker röres. Tillsätt ett ägg i taget. Blanda ner resten. Hälles i smord mjölad långpanna. 200 grader, 25 min.